Ücretsiz numara sorgulama, numaradan isim bulma nasıl yapılır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Numaradan İsim Sorgulama Nasıl Yapılır?
Numaradan isim sorgulama, bilinmeyen numaralar üzerinden genelde kullanılan bir seçenektir. Numaradan isim sorgulamak için e devlet üzerinden (numara taşıma servisi) sizi arayan numaranın operatörünü bulup daha sonra operatörden öğrenebilirsiniz. Ayrıca numaranın hangi hatta ait olduğunu bilmiyorsanız da 118 80 gibi hatlar üzerinden hattınıza belirlenmiş tarifler ile ücret karşılığı öğrenebilirsiniz.
1. Ücretli Türk Telekom Numaradan İsim Sorgulama
Numaradan isim sorgulama yapmak için Türk Telekom Bilinmeyen numaralar servisi kullanılır. Türk Telekom bilinmeyen numaralar servisi, hem arama ile hem de SMS ile kullanılır. İşlemler *100# menüsü üzerinden ya da BenimMenüm üzerinden yapılır.
Telefon görüşmesi ile numaradan isim sorgulamak isterseniz 118 55'i arayabilir ve bilgi alabilirsiniz.
SMS ile numaradan isim sorgulamak isterseniz 118 55'e mesaj atarak bilgi alabilirsiniz.
numaradan isim sorgulama ücreti Türk Telekom'da dakika ve mesaj ücreti olarak 3.46₺dir.2. Ücretli Vodafone Numaradan İsim Sorgulama
Numaradan isim sorgulama yapmak için Vodafone Bilinmeyen Numaralar servisi kullanılır. Vodafone Bilinmeyen Numaralar servisi hem arama ile hem de SMS ile kullanılır. İşlemler 11842 üzerinden yapılır. Her sorgu 4₺ değerinde ücretlidir.
- Telefon görüşmesi ile numaradan isim sorgulamak isterseniz 118 42'yi arayarak isim soy isim olarak öğrenebilirsiniz.
- SMS ile numaradan isim sorgulamak isterseniz 118 42'ye KIM yazıp boşluk bırakıp 10 haneli telefon numarası girmeniz gerekir yani göndermniz gereken mesaj şu şekilde olacaktır;
- KIM 5123456789
Ayrıca Vodafone da 7048'e mesaj atarak GSM adresinin sadece kimin adına olduğunu öğrenebilirsiniz.
3. Ücretli Turkcell Numaradan İsim Sorgulama
Numaradan isim sorgulama yapmak için Turkcell Bilinmeyen numaralar servisi kullanılır. Turkcell bilinmeyen numaralar servisi, hem arama ile hem de SMS ile kullanılır. Fakat sadece Turkcell Rehberine kayıtlı olan kişiler hakkında bilgi verilir. Kayıtlı olmayanlar hakkında bilgi vermez. Numaranızı rehbere kaydetmek isterseniz ücretsiz bir şekilde REHBER AKTİF yazıp 2200 rehbere kayıt olup başkalarının da sizin numaranızı sorgulamasını kabul edebilirsiniz.
- Telefon görüşmesi ile numaradan isim sorgulamak isterseniz 118 32'yi arayarak isim soy isim olarak öğrenebilirsiniz.
- SMS ile numaradan isim sorgulamak isterseniz 2200'e KIM yazıp boşluk bırakıp 10 haneli telefon numarası girmeniz gerekir yani göndermniz gereken mesaj şu şekilde olacaktır;
-KIM 5123456789
2200'ye mesaj atma ve 11832'yi arama ücreti 4,99₺dir.
Ücretsiz Numaradan İsim Sorgulama Yöntemleri Var mıdır?
Uygulamalar üzerinden numara sorgulama ücretsiz bir şekilde gerekli izinleri verdiğinizde kullanılır. İşte bazı bilinmeyen numara sorgulama uygulamaları:
- Trucaller
- Sycn. me
- Whoscall
- Showcaller
- CallerID
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
cia kullanmayınız rehberinizdeki kisileri sisteme logluyor, ornek bir site gostereyim
numaradanisim. com << gibi bu sistemlerde loglama yapıyor cogu eger rehberde gizliyse zaten isim cıkmaz. acıksa direk gosterir. cogu calısma mantıgı 11880 de boyledir. kisiden izinsiz bilgi paylasılamaz.22 Yorumla- Cevap sahibi
tek sorun o degil. rehberi cekmesi telefon numaralarını sisteme kayıt ediyor. ahmet mehmet cıkıyor fakat bu 3 sahıs kisi bilgisi topluyor. tabi güvenligini dusunmeyenler icin sorun yok. yinede eklemek istedim.
bu adres sana yardımcı olacaktır @seksibacı
https://www.turktuccar.com/numara-sorgula/33 Yorumla- +1 yıl
@Eskiya35 nasıl çalışıyor ya bende niye olmuyor
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Arayan kim uygulamasını indir play storedan
20 Yorumla
kim bu numara yazabilirsin
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
36Cevap
- +1 yıl
11842 arayabilirsin ama rehberde bilgilerini gizlide tutuyorsa bilgilerine ulaşamazsın
genede bir deneyebilirsin40 Yorumla - +1 yıl
Numarayı ver sana bir kaç isim verecek işte isim benzerliği felan birinden biri mutlaka tutacaktır.
Ayrıca numaranın sahibi hangi il hangi ilçe bu bilgileri verirsen o kişiye kesin ulaşırsın.10 Yorumla - +1 yıl
telefonlarda cia, kim arıyor gibi programlar var olmadı 11818 i ara kesin verirler isim bilgilerini
14 Yorumlaburaya mı yazsam acaba? illaki biri arar sorar? :)
zahmet olcak kur telefonuna ya da ara sor :)))
hehe :) aramak zahmetli geldi gerçekten netten bulsam ne iyi olacaktı :) o programı unutmayacağım indireceğim teşekkür :)
uyuzzzz yaaa :)) rica ederim
- +1 yıl
Ciayı falan sakın indirme. Hattın ne yardımcı olayım
017 Yorumlanumarasını öğrenmek istediğin kişinin hattı ne
turkceldir dur yardımcı olcam sana ben de denemiştim bikeresinde
Kısa Mesajla Turkcell Bilinmeyen Numaraları Sorgulama:
Bir Turkcell numarasının kime ait olduğunu bulmak için KIM yazdıktan sonra boşluk bırakın, kime ait olduğunu merak ettiğiniz numarayı yazın, 2222‘ye kısa mesaj gönderin.mesaj göndererek öğrenebilirsin kısa mesajla
Örnek: KIM 53XXXXXXXX yaz, 2222‘ye gönder.
bak örnek de verdim sana. bunun gibi yapacaksın başında 0 olmadan
o zaman yapacak bişey yok. numarasını turkcell rehberinden gizlediyse 118 lerin hangisini ararsan ara kişi bilgilerini vermek istemiyorsa öğrenemezsin
yok hayır bu zaten olması gereken bişey, benim de rehberim gizli, isteyen zaten bulamamalı
cia indir diyenlere bakma, cia da indirme truecaller de indirme sakın indirme, eğer indirirsen tüm rehberin cia'ya kayıt olur hepsinin numarası cia havuzuna girer, ben çok uğraştım göbeğim çatladı numaramı sildirmek için oradan biliyorum
numarasını gizlideyse bulamazsın hiçbir şekilde. anca savcılığa gidebilirsin o kadar. neyse önemli değil
nasıl yaptın ki merak ettim
Googledan arat çıkıyor ben denedim birini bulmuştum
00 Yorumla- +1 yıl
Www.kimbunumara.com burası var
22 Yorumla- Gizli Soran
Teşekkür ederim sonuç çıkmadı maalesef
Evet bu site çok işe yarıyor, çok kullanışlı yapmış adamlar.
- +1 yıl
Ne zaman sorguladysam bu numara rehbere kayitli degil dediler bos yere faturamada 2 3 lira girdi
20 Yorumla numarayı kaydet whatsappdan bak fotosu var mı :) isim yok
00 YorumlaAndorid telefonun varsa CIA kur telefonuna. Ordan bulursun ücretsiz
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 442 cevap paylaştı. CIA programlari var bude turkcellysen no yzip 2222 ye gonderebilirsn
00 Yorumla- +1 yıl
Kullanıcının kimlik bilgileri açık ise öğrenebilirsiniz.
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 4,3b cevap paylaştı. CIA isimli bir uygulama var ama yaniltabiliyor bazem
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. 118 18 ama gizli diyorlar, Cıa programini kur ve ara o soyluyor genelde
00 Yorumlayasal yollarla kişisel numaraların kime ait olduğunu öğrenemezsiniz.
bu özeldir, paylaşılamaz00 Yorumlabir kişi rehberine nasıl kaydettiyse o şekilde gözükür :D biri beni ismim2 olarak kaydetmiş :D
20 Yorumla- +1 yıl
Şurda anlatmışlar bak bence bir (link atamıyorum k. bakma):
www. teknotak. com/2018/04/bedava-numara-sorgulama. html10 Yorumla - 1 yıl
Şair derki vardır herşeyin yolu yoldur her yere vardiran
00 Yorumla m
+1 yılCia diye uygulama var indir onu
00 Yorumla- +1 yıl
telefonuna kim arıyor programı indir çok iyi
00 Yorumla Cia diye proğram var onu indir
00 Yorumla- +1 yıl
Numarayı face te arat daha kolay çözüm.
02 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
Numarayı girmemişse nasıl bulacak ki
- +1 yıl
Genelde şifre koruması için giriyorlar. Hani hesap şifresi çalınırda şifre yenilemek için.
- +1 yıl
KIM yaz boşluk bırakıp numarayı az 7048
00 Yorumla - +1 yıl
numaradanisim. com yaz çıkar belki.
00 Yorumla CIA diye bir program var istersen bir dene
01 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle bir sistem.
02 Yorumla- +1 yıl
Polis değilsen yok öyle bişey kardeşim var da ne var söyle de bizde bilelim.
Kimbunumara. com. Yaz yüzde 50 buluyor
10 Yorumla- +1 yıl
Upcall ıygulamasını dene
04 YorumlaKullananın mı turkcell olması lazım yoksa aranan numaranın mı?
İlkiyse ben aratırım senin içinBana mesaj at numarayı, aratayım
- +1 yıl
Cia yi bir dene istersen
02 Yorumla- Gizli Soran
Nasıl
Google play den cia yi indir orda numarayı yaz çıkar belki
- +1 yıl
Söyle numarayı sana adını söyleyim
00 Yorumla - +1 yıl
kimarıyoru indir ordan sorgula
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimarıyor programını dene
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 7b cevap paylaştı. Cia ve kim aramış diye bir program var
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 7,4b cevap paylaştı. android kim arıyor indir
00 Yorumla- +1 yıl
cia ile kapatmamışsa bulursub
00 Yorumla kim aramıs indir oaradan bak
00 Yorumla- +1 yıl
Ver bana o numaradaki arayani kirbacliyim
00 Yorumla Cia programını indir ordan sorgula
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
appstore dan CIA diye bir program var onu indir
00 Yorumla - +1 yıl
Olur
00 Yorumla - +1 yıl
Playdan cia indir