Ben bu sabah "Bedavacı" diye bir soyisim duydum gerçekten çok komik geldi :) Bu soyisimleri neye göre vermişler yahu.. Sizinde duyduğun ilginç soyisimler var mı ? :D
Cevabın nedir?
+1 yıladıgüzelzade soyadı hep ilginç gelmiştir. insanın soyadıdahagüzelzade olarak düzeltesi geliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
şahdasjdjhas aynen :dD
En İyi Cevaplar
+1 yılBunları gördüm :D
https://i.hizliresim.com/ZLB6za.jpg01 Yorumla- +1 yıl
Kaltak bdhajhhs koptum yaaa :)))
+1 yıl1022 Yorumla- +1 yıl
kanka bunlar çok iyi ya :D
- +1 yıl
Cidden yorumsuz hayır bu soyisimleri neden böyle cinsel içerikli, nasıl bir ülkedeyiz sorgulama gereği hissettim ajksdg :D
- +1 yıl
@Limon_Ağacı heehe her okuduğumda gülüyom laa Döndü yuvarlak neee
- +1 yıl
ahahha vallaa ama olsun bu olmasa gülemicektim şiömdii:D
- +1 yıl
Mehmet taşak nedir arkadaş ya :P
- +1 yıl
gay var ya :DD
- +1 yıl
@Limon_Ağacı Kanka kalıdırırla yorumunu laa. diyim . asıl yusuf gay nee
- +1 yıl
bunlar gerçek olamaz ya:D olmamalı
- +1 yıl
ahhaha sabahtan ona gülüyomm:D yazık adama
- +1 yıl
@Limon_Ağacı gerçekkkkk ama
- +1 yıl
@ShotBoy ahhaha onu okumamıştımmm:D oda iyiymiş
- +1 yıl
Haha :D gurban yalama :D hahah
- +1 yıl
@SilikonluÖcügötüü 5 okurken tekrarr gülüyomm:D
- +1 yıl
Hahah :D çok komikler ya satılmış safra da çok iyi :D hahha şöhret şıçan
- +1 yıl
@SilikonluÖcügötüü AHAHAH mümin abaza ne laa:D otuzbiroğullarıda varr:p
- +1 yıl
Hahah :D onları görmedim :D
- +1 yıl
@SilikonluÖcügötüü oku kanka hepsinii:p
- +1 yıl
Hahah :D pekii :D :D
- +1 yıl
Kanka ben dicektim onu la :@
- +1 yıl
@adımısenkoyhihi ben dedimm amaa:D
- +1 yıl
Kahritsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılOralci😁😁 çok Seksi değil mi ya
07 Yorumla- +1 yıl
Bilemedim kii 😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ettim :)
- +1 yıl
Rica ederim gizli 😂
- +1 yıl
Bizim akrabamızın oral bende yazacaktım arkadaşımız uazmış😁
Cevap sahibi+1 yılBenimki daha marjinal ama oralCİ 😁😁😁
- +1 yıl
Kesinlikle! Meslek erbabı gibi olmuş 😂
Cevap sahibi+1 yılBencede 😁😁
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
149
Cevap
96Cevap
+1 yılSatılmış.. kimse böyle bir soyadına sahip olmasın :D
Soyadı değil ama Almanyada yaşayan adı Name (Nağme) olan türk bir kadın var. Ne zaman evrak işleri olsa kadının ismini hep yoksayıyorlar çünkü almancada igilizcede olduğu gibi Name Ad demek. Kadın soyadı hiç bir yerde kabul edilmediği için deli oldu :D03 Yorumla- +1 yıl
yazık ya değişmemiş mi oda..
- +1 yıl
Evet değiştirdi sonunda
- +1 yıl
iyi yapmış :)
+1 yılsöhret sıçan :D www.siirdostu.com/.../en-tuhaf-komik-isimler-ve-soy-isimleri-garip-ama-gercek burada devamları var :d
03 Yorumla- +1 yıl
evet göördüm bunları neler var ya :D
- +1 yıl
aynen :D
- +1 yıl
:))
+1 yıl"Koyun" soyadı... Diyeceksiniz ki bunun nesi komik? Komik cunku kadinin adı Amine soy adı koyun idi. Amine Koyun nedir ya?
İster inanın ister inanmayın bu gercektir.220 Yorumla- +1 yıl
Kufreder gibi saka gibi 😂
- +1 yıl
Amine peygamber efendimiz. s. av 'in annesinin ismidir. . dalga gectiniz isim. her gereksiz seyi bilirsiniz. is dine. gelince. dalga ayiptir. kocaman insanlarsiniz
- +1 yıl
@Sabirsizim benim dini inancım yok:))) din bir inançtır kimse inanmayı bilmek zorunda değildir.
- +1 yıl
Ama saygi duymayi ogrenmek zorundasin inanmasanda bilek zorundasin cunku insanlik adamlik bunu gerektiriyor.. Hadi diyelim ki sunne hasa Allah yok cennet yok cehennemde yok olmasa bile oyle bir korkum yok. ama gunahkar icin inanmayan icin oylemi. seni dusunmeye davet ediyorum.
- +1 yıl
@Sabirsizim sen ona göre davranmakla yükümlüsün inandığın için, ben değilim. Benim için sıradan bile değil aksine kötü bir şey. Sen Muhammed'in peygamber olduğunu düşünüyorsun ben de onun kötü biri olduğunu düşünüyorum. Senin ona inanma hakkın varsa benim de eleştirme hakkım var değil mi?
- +1 yıl
Inanmak zorundasin demiyorum. saygi duymak. zorundasin. hakaret etmeye hakkiniz yok. insAllah gozundeki perde kalkar kardesim Allah hidayete erenlerden eylesin. Niye goremiyosunuz neden. o rahmanki seni bir damla sudan yaratti. seni esi bemnzeri olmayan sekilde donatti sana bu dunyada. merhammetli bir varlik anneyi yaratti. dusunen. akleden bir insan icin. bunlar zor olmasa gerek..
- +1 yıl
Sanırım görülmesi gereken bir sey olsa buna İNANÇ denmezdi değil mi? @Sabirsizim... Senin anlattıkların sadece senin inancın.
- +1 yıl
Ne bekliyorsun ki sana vahi ineceginimi saniyorsun. Allahla konusmayi.. Biz kimiz ki. curuyecek et parcasi...
- +1 yıl
Iste bunlar senin inancın... @Sabirsizim bu konuda anlasalim. Bu anlattiklarin inanc. Kimi insanlar öyle olduğuna İNANIYOR. Öyle mi değil mi bilmiyoruz herkes her şeye inanmak zorunda değil dimi?
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
peki tamam nesını eleştireceksin eleştirilebılecek bir huyu yoktu bu zamana kadar gelmiş geçmiş 4 4 lük insan peygamber efendımız öbürkü peygamberler bile peygamber oldugu halde bazı kusurları ufak tefek olmuştur ama peygamber efendımız de yoktu sende böyle bir insanı eleştiremessin hakkın yok hangı hakla nasıl ne göre eleştiriyon gıt kımı elestırıyordan eleştir peygamberlerımiz harıç
- +1 yıl
- +1 yıl
koskoca neredeye her müslimanın 2000 yıl boyunca saygı duydugu ınsan insanlgın en üs seviyesindeki insana sen sadece bu kaynakçadan mı yorum yaparak eleştiriyon yazık yaaa ne diyeyım arkadaşım ben her şeyi dedım sen bılırsın dünya ya kazık çakacak degilsin öldügün de anlaşılır neyın ne oldugu sen bu kafadan gitmeye devam ett diyecegim birşey kalmadı artık amaa halen şunu dıyorum inatlaşmayı bırak ve eleştirme bu kadar senden istedigim bu sevmeyebilirsin böyle düşüneblirsın amaa eleştirmeeeeeeeeeeeeeeeee bu kadar senden istedigim her koyun kendı bacagından asılır bu kdar basit sen neyee ınanıyorsan madem inanmak istemıyon benım dedıklerıme ona ınan vee eleştiri yapma nasıl ben yapmıyorsam sende yapma anladın mı?
- +1 yıl
- +1 yıl
yaa arkadaş senn ne inatçıymısın yaa arkadaşım biz tapmıyoruz seviyoruz saygı duyuyoruz onun yaptıklarını yapmaya çalışıyoruz örnek bir insan diye allah en sevdıgı kulu neysee yaa ben sana daha fazla laf anlatmıyacam daha inalaşırdım da senle böyle bir sosyal ag da bir anlamı yok emın ol yüz yüze olsaydık her şeyi her türlü bir şekilde anlatırdım sana ama burada bır anlamı yok anlamakda istemıyorsun sen tamam kafana onu yazmısın kim ne derse desin kendi bildigine inanmak istiyorsun sen bilirsin ne diyeyim artık ölünce anlarsın neyın ne oldugunu ama o zamn da o trenı kaçırırsın yanlış yoldasın sen bılırsın hayat senın hayat pekı sen madem bu zihniyetdesin senin dinin ne
Şeyime kizin adıydı gündogdu soy adıydı baya gulmuştum. Şeyime gündogdu ne bee
☺☺21 Yorumla- +1 yıl
Coook yaraticii adhsjjd 😀
+1 yılSoy adımdan dolayı yorum yapma hakkimi kendimde bulamiyorum. Kamiş diye soy adi mi olur ya bari kamış olsaydı. :(
16 Yorumla- +1 yıl
Kamis cok kotu degil yine ya :/
- +1 yıl
Hahaha herkes kaniş mi falan diyor cok komik
- +1 yıl
Kamış da diyebilirler aslinda :)
- +1 yıl
Bir an önce evlenmeye bakiyorum. :D
- +1 yıl
Bol sans :)
- +1 yıl
Hahahaha teşekkürler. :D
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. ilkokul arkadaşımın ki hep garip gelmiştir bana (: incebacak diye soy ismimi olur diye insan bir düşünüyor (:
03 Yorumla- +1 yıl
kalınbacak ve kıllıbacak soyisimlerini duyduktan sonra.. :D
- +1 yıl
+1 yılallahtan hiç öyle ilginç soyisimlerine denk gelmedim hem normal soyisimleri olan insanlarla karşılaştım şükürler olsun :)
06 Yorumla- +1 yıl
Valla yazik o soyisimli insanlara ya :)
- +1 yıl
evet gerçekten düşünsene ölene kadar hep o soyisimle anılırlar falan gerçekten kötü ya bir kere daha şükretmek lazım allaha soyismimiz için :D
- +1 yıl
Kesinlikle ama kadinlar sansli yine evlenirse hayatinin sonuna kadar olmuyo ya erkek... :)
- +1 yıl
:) evet ya o da var
- +1 yıl
- +1 yıl
ama benim sürekli elementler karşıma çıkar bakır, demir, altın, gümüş daha var da aklıma gelmiyor şu an :)
Gulmeyin saka degil oncelikle irişik diye bir soyad biliyorum arkadasimin soyadi :D Insallah burada degildir ve okumuyordur :D
04 Yorumla- +1 yıl
Irisik mii alla alla ne tuhaf soyisimleri var yahuu :)) yok yok gormez
- +1 yıl
Oyle ama ya :)
Knight Online Oynarken Selim Bug Diye bir Arkadaşım Vardı Ardreamda Buga Girmişdim "Lan Buga Girdim Mk" Dedim Çocuk Ortamı Terk Etti O Günden Beri Bu Soy İsim Komik Gelir
03 Yorumla- +1 yıl
yok artıkkk. ok fena olmus yaa :D o nasıl br soyisim yahuu :D
- +1 yıl
aklsdasd :DD
+1 yılBenim unutamadim soyisim degilde bir isim var ''allahverdi" tanrkverdiye alistkkta bu nedir yani
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılUlan benim soyadım tüm, tamam komik ama ben mi seçtim ak dedemin babasının halt yemesi hepinizden tiksiniyorum bb
03 Yorumla- +1 yıl
Tum de bisi yok ki
- +1 yıl
Cidden şimdi yorumlara bakinca tüm birşey değilmiş fark ettim, onca sene bunu dert etmistim.
- +1 yıl
aynen kanka hiç sıkıntı yok rahat ol
Çıkamaz :)
Erdoğan Çıkamaz diye bir arkadaşım var onla dalga geçerdik Erdoğan buradan çıkamaz diye hahah :D01 Yorumla- +1 yıl
yine çok falso değilmiş ya :D
Eski ısyerimde çalışırken bir müşteri gelmişti adı mustafa çişli ona çok güldüm.. duran azgın die biri ile tanismistim birde üniversitede soyadı yosma olan bir kız vardi..:)
01 Yorumla- +1 yıl
lhajldjahdalsd :))
+1 yıl2 metre boyunda hayvan gibi bir herif adı Demir soyadı Minnoş😂😂 tanıştık yanlış anlamadım di mi demir minnoş yok yanlışlık yok dedi nasıl kahkaha attığımı bir ben bide ortamdakiler biliyo😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
agdakjda yok artıkk :DD bir filmde vardı dediğin gibi adam devasıa bişi pos bıyık var ama sesi incecik çıkıyodu benzer bişi olmuş :D
yaşadığım yerde geçen sene miydi neydi muhtarlık seçimlerinde bayan aday vardı Yasemin Kaltak dı...
21 Yorumla- +1 yıl
Oha ya bide kadin 😳 cok zor olmali...
+1 yılaskerken bir arkadaşım vardı soyadı tavasapıydı :) hep gülerdük
02 Yorumla- +1 yıl
Tavasapi mi ajdhhajsnn :)
- +1 yıl
aynen :)
+1 yılBüyükkarabacak.. ulan içimden one öyle deniz canlisi gibi soyadmi olur dedim
03 Yorumla- +1 yıl
bana böcek gibi geldi :D
- +1 yıl
Evet ulan öyle :D aynen kardeşim
- +1 yıl
'Soyundu' .. Düşünsene isminin arkasına soyundu diyorlar :D
02 Yorumla- +1 yıl
Offf ne dalga gecmislerdir yazik yahuu :)
+1 yılliseden bir arkadaşımın adı ali, soyadı alan'dı. çocukla az dalga geçmiyorlardı :)
01 Yorumla- +1 yıl
Bakkal var aklıma bu geldi sadece. Lisede arkadaşımın soyadıydı. Ha birde balık olan vardı..
04 Yorumla- +1 yıl
Bunlar yine iyiymis neler var baska :)
- +1 yıl
öyle ya pek girmiyorum artık :)
Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. uyaroğlu garip geldi üniversitede bir hocamızın soyadı. :D
05 Yorumla- +1 yıl
Uyatmis demek 😀
- +1 yıl
uydururuz :DD
- +1 yıl
:D:d
İlkokuldaki öğretmeniminki Kocakafa idi, çok dalga geçiyorlardı ama ben hiç gülmemiştim. =\\
01 Yorumla- +1 yıl
://
tosun, kocabıyık ve en can alıcısı kuku :D her yoklama alındığında gülerdik kukuya
02 Yorumla- +1 yıl
Ama guzel olmus o :)
+1 yılbekar benimki ghjrfedksolkfoe az dalga konusu olmadı-evlenincede evlimi olcak gibi-
01 Yorumla- +1 yıl
Bekar iyi ya :)
Bizim okulda bir çocuğun soyadı yemin ederim ki 'Abaza' idi. Ben bundan daha tuhaf bir soyadı duymadım.
06 Yorumla- +1 yıl
daha tuhafları var ama buda ilk 5 de :DD
- +1 yıl
https://hizliresim.com/aoQoy5 işte bu :)
- +1 yıl
Nereden bulmuslar oyle bir soyadi be insan kendi soyadini unutur :)
- +1 yıl
+1 yılCocugun soyadi gey evet bildigin gey di ya agsgsfsfafags
Bide sey vardi narinlik 😂😂😂😂😂😂😂01 Yorumla- +1 yıl
yok artık ya sdşsdl bu soyadını nasıl verirler ya... :D
Yalama :D suanda degistirmeye calisiyolar bildigigim kadariyla 😃
01 Yorumla- +1 yıl
alkaja yalama nedir ya :D
ucar turna gurbet gezer dıyar dıyar ellerde.. soyadı asparagas degıl gercektır:)
06 Yorumla- +1 yıl
Haha yok boyle bisi ya :)
- +1 yıl
Kısaltmis hali mi bu bide 😂
- +1 yıl
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. "Azgın" hastanede görmüştüm "gun" bir arkadaşın soyadı kürtçe de testis demek kendiside kürttür ^^
03 Yorumla- +1 yıl
anlam veremiyorum nasıl vermisler böyle soyisimlerini :D
- +1 yıl
Banada oyle geliyo baska aciklamasi olamaz..
- Diğer konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yıldis hekimine gittigimde ekranda zohre azgın görmüştüm bundan tuhaf olamaz diye düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
neler vvar :D
Oral var , saka yapmıyorum soyadı kuku olan var yani :D
02 Yorumla- +1 yıl
cidden hayret ediyorum neye göre veriyolrar yahu :)
soyad değil de komşularımız var biri emiş öbürü şeybe kızı var sülbiye :D
02 Yorumla- +1 yıl
daha önce hiç duymadım böyle isimler soyisimleride eksantirik bişidir bunların :)
- +1 yıl
Emiş gümüş isaf halalarımın adı :)
+1 yıldalga geçmeyin hanımlar evlenirsiniz başınıza gelir. :D
05 Yorumla- +1 yıl
dimi ama pembeler dinleyin arkadaşınızı :)
- +1 yıl
maviler de pek yırtmış sayılmazlar ama; düğün davetiyesinde duyması gereken duyar zaten :D
- +1 yıl
düğün davetiyesinde çok kötü ssırıtır ya :D
- +1 yıl
yani :D
- +1 yıl
+1 yılArkadaşım var :D Şebnem oral diye :ASDF :ASD:D ahahahh :D
09 Yorumla- +1 yıl
oral çok var yaa :D
- +1 yıl
Dün bir yerde yazı görmüştüm cocuğun biri yazmış inşallah kızım olmaz diye soy ismi bıyıklı :D onada gülmüştüm
- +1 yıl
jsdalkjhdşa yok artıkk :DD amma çok dalga geçerler ya kötü olur cidden :D
- +1 yıl
:D :D Kulaksız sülalesi bile var. Sınıftaydi bizim anasıfında düşün yani o zamanlar bile kızın yanına gidip senin kulakların yok mu diye sorardık :D :D
- +1 yıl
çocuklar çok fenaa :))
- +1 yıl
Daha çok çok var. :D
- +1 yıl
bitmez ki :))
- +1 yıl
İvit :))
- +1 yıl
+1 yılVeren, karı, ölü , borozan , şaşi, otur, yemez, görünmez, killibacak, otuzbir , keser, cansiz
01 Yorumla- +1 yıl
Evet liste paylasti biri gordum demin neler var yahu..
burkay bacak diye bir sevgilim vardı adın güzelliğine bak birde soyada bak =l
01 Yorumla- +1 yıl
Bacak yine bir nebze ya neler varmıs :D
+1 yılAmurak ve Top diye soyadı olan arkadaşlarım vardı, soyadını değiştirdiler.
Yine Satıcı ve Satılmış diye soyadına sahip arkadaşlarım oldu onlar değiştirmedi.01 Yorumla- +1 yıl
değiştirmek lazım tabi ya :D
Kavakaltındanyatanduyduğunukimseyebellietmezoğlu 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Yuhh :))
bankada çalıştığım dönemde kuku soyadlı biri geldi ; görüşme boyunca gülemedim.. fakat görüşme anında hiçbir şey aklımda kalmadı tabi ; daha sonra sistemden bakayım dedim var mı başka diye.. yuh artık diyeceğiniz kadar bu soyadından vardı..
01 Yorumla- +1 yıl
Yapma yaa :))
+1 yılKalınbacak, hem de ilkokuldaki İngilizce öğretmenimin soyadıydı
01 Yorumla- +1 yıl
baya yaygın demek :D
+1 yılMakbule kıllıbaldır biyerde duymuştum da nerde hatırlamıyorum ama baya gülmüşümdür buna asdasfh :D
01 Yorumla- +1 yıl
kıllıbaldır asdkjsad :DD
Bizim Döndü Durmuş diye komsumuz vardı. Ad soyad bu kadar uyar yani ailesi çok esprituelmis :)
01 Yorumla- +1 yıl
one yaa ashdasd :DD
+1 yılyosma duydugum en komık soy ısmıydı. Bırde bence ılgınc olan bı soyad duydum makinist.
01 Yorumla- +1 yıl
adnbaçsjdba yosma mı asdkgaksd :DD
seker elemana herkes si... diyordu birde 'kor' kızdı çok zorluk yaşadı :D
03 Yorumla- +1 yıl
çok falsolu yaa :D
- +1 yıl
:DD
+1 yıl03 Yorumla- +1 yıl
Paylasilmisti :))
- +1 yıl
Şaşırmadım :DD
- +1 yıl
- Diğer konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz mı :D düzdöl var tanıdığım çok yakın bir arkadaşımın evlendikten sonra aldığı bu ilginç soyad gerçekten çok komiğime gitmişti :)
01 Yorumla- +1 yıl
Yuh 😒
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖzkabak vardı dedim ki kabak eyvallah ta ÖZ ü ne mk :S ahaha :D
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKızın adı Aysun Beceren' di. Soyadının hakkını çok güzel veriyordu. Dolandırmadığı insan kalmadı.
01 Yorumla- +1 yıl
soyisimle uyumlu bı isnanmıs demek DD
Top Nurettin Top bir adamın ismi kimliğinde gördüm. :)
01 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılİsim : Roket
Soyadı : Atar
:)) Şaka degil kimline baktm03 Yorumla- +1 yıl
Roket diye isim mi varmis ya :)
- +1 yıl
Sorma bro bende şaşrdm varmış :))
- +1 yıl
+1 yılİşbitiren
Parasayan
..
İkiside fırlamaydı zaten asdsg01 Yorumla- +1 yıl
bellii :))
mucuk diye soyadı duydum onu koyanların amacı neydi bilmiyorum o zaman Messengerda yoktu
10 YorumlaSürtükgiller çocugun biri demisti ama doğrumu bilmiyom
11 Yorumla- +1 yıl
Gdjadgjsjskd yuh :))
+1 yılkavakaltındayatmazoğulları sınavda kodlarken sınav biter
01 Yorumla- +1 yıl
Cok uzun ya :)
Yalama, Oynaş aklıma gelenler bunlar :D biri ilkokuldan arkadaşımdı
01 Yorumla- +1 yıl
😁😁😁
Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. nüfus müdürlgünde vardı bitane ismi tam olarak böyleydi
-döndü Yandanverdi01 Yorumla- +1 yıl
Oha dhajdbb :)
''parlak'' demek soyadı alan dedeleri dedeleri gaymiş
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir :))
+1 yılbir arkadasimin soyadi karadana gicik bir hocam vardi onunkide karabacakti
01 Yorumla- +1 yıl
bunlar yine iyi yahu :D
Bilir soyisim. Lakin tek başına ilginç değil. Doktor Kaya Bilir gibi 😁
01 Yorumla- +1 yıl
Bu iyi yine ya 😂
Eda Otuzbirincigillerden
Aslinda gercek değil ama facede gordum yane01 Yorumla- +1 yıl
adasdi :DD
- Devamını Gör (185)
Devamını Gör(230)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz