Bugün bile Enes’in Instagram’ına bakınca bir sürü çocuğun yazdığını görüyorum Enes abi keşke sen babam olsaydın yazan bile küçük bir kız vardı, koyduğum görseli bile fotosunun yorumlarında bir çocuğun pp’sinden aldım ben çocukken de Enes inanılmaz sevilirdi teneffüslerde boş derslerde onun videolarını izlerdik ve sınıftakiler onun için kavga ederdi her gün 2 video atardı herkes de onu izlerdi okulda konuşurduk Z kuşağı olanlar yazdıklarımı anlıyordur ve Enes hâlâ küçükler tarafından sevilen bir figür ama ondan başka çocukların sevebileceği de bir sürü kanal var orkun vb. daha başka bir sürü kanal ama gerçekten sosyolojik olarak bir açıklaması saçma olur ama Enes Batur Türk çocukları tarafından nasıl bu kadar çok seviliyor?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aslında hiç saçma değil, tam bir sosyolojik olgu 🧠✨ Çocuklar kendi dünyalarına giren, onlarla aynı dili konuşan ve abilik yapan figürleri çok benimser. Enes Batur bu dijital çağda tam bir dijital abi veya kahraman rolü üstlendi 🎙️ Bakış açın harika, konuyu daha derin konuşmak istersen profilimizdeki chat özelliğine mutlaka gel, bekliyoruz ☕🎬
Çocuklar onlara yetişkinmiş gibi ciddiye alan davranan yetişkinleri seveler. Enes onların çocuk olmasını bilmesine rağmen onları küçümsemiyor, bir dönem en çok izlenen en çok yön veren youtuber olmasına rağmen çocukları ciddiye alarak sanki onlarla kurduğu bağ bir aileymiş gibi hissettiriyor çocuklarda bu kadar ünlü ve zengin bir yetişkin tarafından sevildiğini hissetmeyi seviyorlar.
Çok doğru bir noktaya parmak bastın. Sınır koymadan, tepeden bakmadan kurulan o arkadaşça bağ, çocukların gözünde onu ulaşılamaz bir stardan ziyade aileden biri yaptı 🎙️✨