Bir film olsaydın hangi tür olurdu ? Benim korku filmi çıktı sizin ne :)
https://onedio.com/haber/bir-film-olsaydin-hangi-tur-olurdun--364869
https://onedio.com/haber/bir-film-olsaydin-hangi-tur-olurdun--364869
Sen Belgeselsin!
Senin için bir şey canlıysa, o, sevilmeye değerdir. Bu yüzden doğa aşığısın öncelikle. Kendini, mesela, bir ormanda ya da kırda huzur dolu hissediyorsun. Sonra katıksız bir hayvanseversin. Öyle yok "ben kediciyim", yok "ben köpek insanıyım" tarzı da değil, hayvanları sevilmeyi hak ettikleri için seviyorsun. Humanistsin de. Bu yüzden mesleğini, insanlığa faydalı olan, doktorluk, öğretmenlik vb şeylerden seçmen kuvvetle muhtemel!
Yok daha neler işaretlediğim cevaplardan bunlar mı çıktı?
banada aynısı geldi:D anarşi felan.
bilim kurgu olurdum iyidir bence :D
Sen Korku Filmisin!
Sen; bilinmeyene, metafiziğe, paranormala acayip derecede merak duyan birisin. Çünkü gerçek dünya, sana göre çok sıkıcı ve monoton: Sürekli hep aynı şeyler yaşanıyor ve aşılamaz duvarlar, kurallar vesaireler var. Ancak senin dünyan öyle mi? Sürekli bir yerlerden çıkan üç harfliler, hayaletler, periler, hortlaklar var. Kısaca avuçların terlemeden yaşamayı asla kabul etmiyorsun... Yok yok bir ses gelmedi.. Kedidir o kedi :) (ahanda ben.. 😂
Korku filmiymişim
Korku film insan psikolojisini bozuyor
Cevap
53Cevap
Tarihi film çıktık.
Sen bu zamana asla ait değilsin. Kendine kendine bunu hep söylüyorsun zaten. Eski zamanda bir şövalye, bir Yeniçeri ya da bir leydi olabilirdin. Ama gel gör ki, bu zamana sıkışıp kalmışsın. Fakat tarih öyle mi, kıyafetler şık; hareketler/tavırlar ondan da şık. Zerafet ise işin bonusu. "Gel seni bindirelim bir zaman makinesine, gönderelim Antik Yunan'a" desek, bir dakika bile düşünmezsin, o derece!
:))
https://i.hizliresim.com/LpM5VJ.png
@gullttkk ne dio bu sence öylemi :D
He he :
Sen tam anlamıyla bir aşk insanısın. Aşk için nefes alıyor, onun için yaşıyorsun. Aşkın içinse en acayip şeyleri yapabilirsin. Komplimanların orijinal, jestlerinse kendine aşık eden cinstendir. Ancak, nedendir bilinmez, bu aşkı da hep en uçlarda yaşayıp, kendini hep en zor, en içinden çıkılmaz durumlara sokuyorsun. Ama sıkıntı yok mutlu bir son seni bekler. Havaalanında görüşmek üzere ;)
Sen Korku Filmisin!
Sen Korku Filmisin!
Sen; bilinmeyene, metafiziğe, paranormala acayip derecede merak duyan birisin. Çünkü gerçek dünya, sana göre çok sıkıcı ve monoton: Sürekli hep aynı şeyler yaşanıyor ve aşılamaz duvarlar, kurallar vesaireler var. Ancak senin dünyan öyle mi? Sürekli bir yerlerden çıkan üç harfliler, hayaletler, periler, hortlaklar var. Kısaca avuçların terlemeden yaşamayı asla kabul etmiyorsun... Yok yok bir ses gelmedi.. Kedidir o kedi :)
Sen Korku Filmisin!
Sen; bilinmeyene, metafiziğe, paranormala acayip derecede merak duyan birisin. Çünkü gerçek dünya, sana göre çok sıkıcı ve monoton: Sürekli hep aynı şeyler yaşanıyor ve aşılamaz duvarlar, kurallar vesaireler var. Ancak senin dünyan öyle mi? Sürekli bir yerlerden çıkan üç harfliler, hayaletler, periler, hortlaklar var. Kısaca avuçların terlemeden yaşamayı asla kabul etmiyorsun... Yok yok bir ses gelmedi.. Kedidir o kedi :)
Sen Dramsın!
Öncelikle senin çok hassas ve duygusal birisi olduğunu söylemek gerek. Dünyanın en ücra, en alakasız yerinde yaşanan acı bir olayı bile, taa derinlerinde hissedebilirsin. Empati gücün yüksek çünkü: "Anlayabiliyorsun" bir bakıma. Arkadaşlık ilişkilerinin de bundan bir farkı yok. İlişkilerini samimiyet ve sevgi üzerine kurabiliyorsun ve en önemlisi bu sözler sana asla klişe gelmiyor!
aynen. D aksıyon ıstıyordum ama ben
en çok sevdiğim filmlerdir
gerilim korku +18
ben 4-5 ay önce izlemiştim bidaha izlemedim g. tüm yemedi ne çıktığını hatırlamıyom :(
https://www.youtube.com/watch?v=ma_kUBZ3YtM
panpa bunuda izlesene bundan ne çıkıyo (o. O)
2. de ne çıkıyo panpa anlat merak ettim :D
bir tane daha var adamın ensesinde çıkmış sivilce kafası kadar onuda yollimmi panpa :D
sen baştan deseydin ben bunlarıda yollamazdım ama demedinki zorla izletcek deilim :))
https://www.youtube.com/watch?v=XYje9sDpsyk
al o zaman bir kıyak sana :D
bence ben komedi olurdum ama önce ne çıkacağına bakayım :D
romantik komediymişim :D yaklaşmışım yani :) teşekkürler bu arada :D
Hayatla olan p*rno filmi, ben bu filmin nicola anistonuyum
Zaten bilimkurgu seviyordum anketi yaptim bilimkurgu cikti :D
:D en guzeli
Animasyon filmi. Şaka gibi bir tek bana mı çıktı? :/
Sen Romantik Komedisin!
Aşkın içinse en acayip şeyleri yapabilirsin. Komplimanların orijinal, jestlerinse kendine aşık eden cinstendir.
Bunu sevdim :))
Macera komedi romantik fantastik bilimkurgu gençlik kült all in one :)
Evet :)
Arabesk ve erotizm karıştır ortasında saçma sapan bir şey
:) hayvanları sevmiyorsun belki :/
iyi tamam :)
grinin tonlarını ne kadar yükseltebilirim onu düşünüyorum :)
Bilimkurgu - fantastik
siz ögretmenmisinizz yaa ben mi karıştırıyorum
Korku filmi çıktı amaaa :/ olmadı ki bu
Romantik komedi veya biyografi :)
çılgınmışım fazla alakası yok ama olabilir...
yıllardır beklenen karma...
karma konularla yıllardır beklenen film her konunun içinde olduğu tüm dünyaya hitap eden tür :) karma tür işte :)
Romantik komedi çıktı.
Sen Aksiyon Filmisin!
Aksiyon çıktı tamda beklediğim cevap.
:))
Romantik Komedi olmaz benden yahu..
Benden bir pok olmaz :)
Aksiyon alakası yok :D
Sen Korku Filmisin!
Benimki doğru olabilir:)
Benden olsa olsa drama olur:)
Ben ve komedi mi? Yok daha neler...
Peki..
Dövüş türü.
Ama aynı fight club gibi, şizofrenist bir film olurdum..
Oo abla adın Gül müş :) Sen hep gül olur mu?
Animasyonmuşum ben :( bana çocuk falan dedi dövek mi bu siteyi? :/
Takip edeyim mi :)
Evet benim abla :) takip ettim nickimin 5. harfi "n" ilk harfi "p"
Güzelmiş abla :)
Romantik komedi :D
benden iyi altyazı filmi olur
Belgesel cikti :D
Tarih Filmi :Hshshsh
Korku filmi...
Zombili :)
Dram çıktı ya la
siyah beyaz classic
Aksiyon filmi çıktı
Ben olsam olsam fragman olurum :)
Küçük görmüyorum sadece kısa olduğu için öyle dedim :)
Fantastic sgdhvg :)
Neye dayanarak soyledin bunu :)
Dram çıktı
Aksiyon.
bilim kurgu
romantik komedi.
Komedi
çizgi film
gerilim😂
Dram.
Trajikomik
drammmmm