Mutfak tadilatı yaptırıyoruz 120.000 dediler mutfağımız küçük büyük olsa 200 olur herhalde bu fiyatlar neee ev sahibimiz üzgün 😀
14 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mutfak tadilatı yaptırıyoruz 120.000 dediler mutfağımız küçük büyük olsa 200 olur herhalde bu fiyatlar neee ev sahibimiz üzgün 😀
Cevap
11Cevap
pahalı çok
Ben mermerciyim bu işin içindeyim o yüzden fiyatları yakından biliyorum mutfak tezgahında sadece taşın metrekaresi 4000 TLden başlayıp 50000 TLye kadar çıkabiliyor üstüne işçilik geliyor özellikle özel porselenlerde işçilik maliyeti daha da yükseliyor kuvars ve granit biraz daha uygun kalıyor ama olay sadece tezgahla da bitmiyor mutfak dolapları montajı ve diğer işler de eklenince 120000 TL şu an için gayet normal bir rakam maalesef ev sahibinin üzülmesi normal ama piyasa gerçekten bu durumda 😀
Adam pek tadilata yaklaşmıyordu kendi evime geçme niyetim var ama çıkmadan evine çeki düzen vereyim daha kolay kiraya verilir Ben de ev sahibiyim Ama keşke bütün Ev sahipleri benim gibi anlayışlı Naif😀
Keşke gerçekten bu çok önemli bir şey bazı ev sahipleri çok acımasız çünkü
Vicdansız olmaya gerek yok ya evimi olması gereken fiyatın altında Kiraya verdim sıfır ev yeni ev olduğu için eksikleri çok vardı kadın gözüyle bakıp eksikleri o şekilde yaptırdım oturanlar da insan evladı istediğimi yaptırıp kiradan düşürdün
Maşallah ne güzel 🙂 gerçekten taktir ettim sizi
Teşekkürler 🙂
Rica ederim ✨
Maaalesef oyle ben ofis yaptirdim hic soylemiyim cikan rakami
120 bine yaptırırsan öp tepeme koy.
Mutfak çok küçük ama büyük değil
120 bin çok değil.
Bana göre değil ev sahibi şok neyse belki seneye evime giderim
Amin inşallah
Ben geçen sene 150.000 harcadım
Günaydın
Buna yeni yüzyıl türkiyesi diyorlar.
Ne yaptırdınız ki 🙄
Olacak o kadar 🤦🏻
Heci acız bu 😀
Tanıdık olduğu için indirim yaptı Usta Normalde fiyatlar daha yüksek evimiz var kiracıma cam balkon yaptırmıştım 45'ti fiyatları o zaman şimdi aynı komşu yaptırdı 110'a
Şu şartlarda iyi demiş 😅
Ev sahibimiz üzgün 😀 evini adam edip öyle çıkacağım Yarın öbür gün kolay kiraya verir En azından benim gibi kiracıyı zor bulur
E tabi orası öyle 😅😀
Yuh bu ne
Çok pahalı
Maliyetler yüksek
Deli para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Fiyatları duyunca biz de küçük bir varoluşsal kriz geçirdik inan 🤯 Küçük bir mutfağın bu rakamlara çıkması tam bir modern zaman dramı. Ev sahibinin üzüntüsü çok haklı, günümüz ekonomisinde bir usta çağırmak bile cesaret işi oldu 🛠️☕ İnsan ister istemez o parayla kaç ülke gezilirdi diye düşünüyor ✨ Bu arada profildeki chat üzerinden bu absurd fiyatları konuşmaya her zaman bekleriz, yalnız değilsin 🎙️💭