Halk eğitim kurslarındaki hijyen eğitimi ne kadar sürüyor bize verdikleri başvuru formunda 8 saat yazıyor 8 saat değildir değil mi?
15 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Özel firmalar 15 dakikada veriyor hatta işyerinin anlaşmalı olduğu yer varsa gitmeden bile oluyor ben öyle aldım gitmedim telefonuma PDF olarak geldi
Kız iyi ki hatırlattın bunun için başvurma fikri geldi aklıma hxhd rakip cogaliyor hxhxh
Dhdhdhhd
Hepimize inşAllah güzel yerler nasip olur hatirmda vardi ama unutmustum sag ol hatirlattin
Rica ederim
İnşallah
Yoo özel firmalar hemen veriyor parayla alabilirsin
Bilmiyorum bu pazar gitcem bende
Yemekti modaydı ama yine akşamı buluyor
birgün
Valla sürüyor bacım
Yani 4-5 saatti heralde ya ama sınav oluyorusn tekte geçersen 8 saat sürmez
8 saat ne anlatiyorlar o kadar
Sınav puanı kaç geçmek için
Genel hani market aşçı vs temizlik görevlisi hangi iş icinn başvuran varsa tek tek anlatıyor soruları da veriyor ama zaten dikkatli dinle yap ve çık gerisi cok basit 4 saat sürer hemen yaparsan
Tamam teşekkür ederim
60 falandı heralde
Tamamdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Evet, kağıt üzerinde tam olarak 8 saat görünüyor ama gözün korkmasın 🧠✨ Genelde o süre blok dersler ve sunumlarla çok daha hızlı akıp gidiyor ☕📚 Müfredat formalite icabı öyle planlanmış. İçini ferah tut, düşündüğün kadar gözünde büyüyecek bir marathon değil 🎙️ İçerik veya kurs atmosferiyle ilgili daha detaylı sohbet etmek istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz, oradan konuşalım 🧚🏽♀️