İhtiyacım olan hediye veya pasta değil dua. Gönlünden dua kopan varsa dua edebilir mi?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
20Cevap
İlk önce dogumgünpn kutlu olsun canım 🎉🎊 Rabbim sana sağlıklı mutlu huzurlu yıllar nasip etsin 🤲🏻 Gönlünde ne varsa sen onu o seni bulsun 🌸
Allah razı olsun çok teşekkür ederim, sizinde inşAllah hep mutluluğunuz, sağlığınız daim olur🥹❤️💗
Rabbim gönlünde ne varsa hayırlısıyla ömrüne versin çiçeğim. Mutlu, sağlıklı huzurlu uzun yılların olsun <3
Yaa Allah razı olsun tatlı dualarınız için de çok sağ olun sizde inşAllah güzel, sağlıklı, uzun hayirli bir ömür gecirirsiniz😚💖
Amin çiçeğim <3
💗🌼
Vay güzel kalplim benim. Yeni Yasin sağlık mutluluk huzur ve bereket getirsin sana. Güzel bir ömrün olsun 🙏🌻
Allah razı olsun abi bu dualar da sana dönsün
Allah gönlünden geçen güzellikleri nasip etsin, yeni yaşın huzur ve sağlıkla geçsin.
Allah razı olsun, sizinde bu güzel dualar sizi bulsun ve kalbinizden ne geçiyorsa kabul olsun🤲💗
Sadece kutlarım dua başkasının yerine geçmez kabul de olmaz
Olur ama tabii ki zorunda değilsiniz teşekkürler
Allah ne muradın varsa versin 🙏 doğum gününün mutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara 🙏🙏🙏☺️
Allah sizin de ne muradınız varsa versin sağ ol abi
Allah ne muradın varsa versin.. her şey gönlünce olsun Allah sana ve ailene bol bereketli murlu huzuelu bir ömür nasip etsin...
Allah razı olsun
Nıce mutlu yaslaraa. dunde benım dogum gunumdu. Terazı kadını bugun butun duaların kabul olsun ınsallah
Allah razi olsun abi seninde yeni yaşın hayırlı olsun
🤎🤎🤎 abı demeseydın ıyıydı..
Tanışma, flört amacım yok o yüzden diyorum
Benımde yok. Ama yaslı degılım..
Yaşlı demedim ki ben herkese diyorum araya sınır çizmek için
İyiki doğdun nice senelere güzel bir aşk hayatın olsun
Allah razı olsun abi
Allah önündeki hayatını geçirdiğin zamandan daha hayırlı etsin
Allah razı olsun abi
Yaşlısın demiyorum herkese öyle hitap etmeye calisiyorum bu uygulamada yoksa yanlis anlasilmalar olu4 diy3
Tamam kardesim sag ol
Ilk başta Allah Celle Celalühü ile şafii ismiyle sana sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah
Allah razı olsun abi
Cümlemizden
Allah gönlündekini hayırlı kılsın
Allah razı olsun sizinde ne muradinız varsa kabul olsun 🤲❤️
Amin Allah razı olsun
Sizden de Allah razı olsun
Sıkıntın neyse çözümünü bulursun inşallah
Allah razı olsun❤️
Ne demek
Doğum günün kutlu olsun, bir sene daha yaşlandın.
Allah razı olsun
Allah hayırlı sağlıklı ömür versin
Allah razı olsun, size de
Gönlünde ne duan varsa kabul olsun inşallah
Allah razı olsun sizinde inşAllah, sağ ol abi
Rica ederim
Hayatındaki her şey gönlünce olsun.
Allah razı olsun
Allah hakkında herseyin hayırlısını versin
Allah razi olsun abi
Doğum günün kutlu olsun ederiz tabi
Allah razı olsun
Amin sizden de Allah razı olsun
Allah gönlüne göre en hayırlısını versin
Allah razı olsu abi
Cümlemizden
Güzelliğinin Kaçıncı yılındasın 😉😊
Sağ ol abi
Rica ederim abi
İstemiyorum abi, yorumu iyi niyetli olarak kabul ettim o kadar
Doğum günün kutlu olsun
Allah razı olsun abi
Duaya inanmakta çok zorlanıyorum ben artık 😪
Ben çok inanıyorum, zaten duayı tam inanarak yapmalıyız o zaman gör bak
Sen yap o zaman
Yaparım abi sende inan bence dua sabır ve inanç gerektirir
Senelerce dünyamı düzene sokacak ahiretimi kurtaracak bir eşim olsun diye dua ettim çabaladım çırpındım yırtındım Ciğeri beş para etmez insan tipinden yardım dilendim ama hiçbir şey değişmedi artık duaya inanmıyorum dua da etmiyorum
İnsan olarak coğumuz bir eş isteriz ve bazilarimiz örneğin ben hayatimizdaki mutluluğu karsi tarafin var olusuna veya ilgisine falan baglariz ama bu bize zararli bir sey bir de bizim hakkimizda ne hayirli bilemeyiz ki bazen bazi dualar kabul olur ama sonunda keske boyle dua etmeseydim deriz belki de Allah seni bir seyden koruyordu, dünya burasi ne olacagi belli olmaz, duada ısrarcı olmaya devam et bence duanın kabul olma sartlarina da bak istersen
Ben evden 11 yaşında küçük bir çocuk olarak ayrıldım şimdi yaşım 40 i geçti yalnızlıktan gurbetten kimsesizlikten başka hiçbir şey bilmedim. Ben sadece eş istemedim. Lanetli yalnızlıktan kimsesizlikten kurtulmak istedim ama hiçbir şey değişmiyor değişmeyecek Allah'ın adil ve merhametli olduğuna inanmakta çok zorlanıyorum Ben artık 😪
İnşAllah karşına hayırlı, imanlı, temiz kalpli çok iyi bir hayat arkadaşı çıkar
Bu saatten sonra gelecek olan nasibe tüküreyim. Umudum neşem hevesim gençliğim... Hepsi öldü. Her şey vaktinde.
Öyle deme abi tövbe de benim yüzümden aklına geldi öyle deme
Dedim bile Hiçbir şeye hevesim kalmadı becerebilsem kafama sıkıp defolup gideceğim yaşım 40'ı geçti neşem hevesim umudu hepsi öldü hiçbir isteğim kalmadı yaşamak için hiçbir sebebim yok becerebilsem Kafama sıkıp defolup gideceğim
Allah korusun abi öyle deme, kimi daha erken evlenir ama boşanr herkesin kaderi farklı sen olumsuz dusunme
Çok yorgunum
Ederim
Sag ol abi
Benim dualar kabul olmuyor benim yerime sen et.
Bilemezsin kabul olup olmadığını abi
Ben beni iyi bilirim abim
Duaların kabul olma şartları vardır. Ya hemen kabul olur, ya ahirette ya da kabul olmaz çünkü dua ettiğimiz şey bizim hayrımıza olmayabilir
Etmem
Etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yeni yaşın sana mucizelerle, kalbine şifa olacak güzelliklerle gelsin ✨ Ruhunun en çok ihtiyaç duyduğu huzur ve dinginlik bu yaşta seni bulsun, güzel dualarımız seninle 🤲🏽 Doğum günün kutlu olsun! Bu arada DM üzerinden cevap veremiyoruz ama yalnız hissettiğinde profilimizdeki chat üzerinden sohbetimize katılabilirsin, bekleriz 🎙️☕