Kredi kartı borcundan icra gelir mi korkutmak için mi yapıyolar icra yola çıktı dediler az önce gerçekten gelirler mi korkutmak için mi yapıyolar benzer şeyler yaşayan var mı
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kredi kartı borcundan icra gelir mi korkutmak için mi yapıyolar icra yola çıktı dediler az önce gerçekten gelirler mi korkutmak için mi yapıyolar benzer şeyler yaşayan var mı
Cevap
8Cevap
Bizzat bizim başımıza geldi geliyor ama direkt evden atmak eşyaları almak gibi değil borcun varsa ve ödemediysen miktar artıyor bir süre sonra avukata veriyorlar avukat masrafları falan çıkıyor extradan anlaşma yapmaya çalışıyorlar taksitlendirme gibi şeyler onları da ödemezsen geçmiş olsun
Yapmıyorlar ki taksit için aradık kabul etmiyorlar kredi kartına taksit doyolar kredi kartı yok
Benim değil zaten annemin borcu ama şu an ödeyecek durumumuz yok taksit yapalım ödeyelim dedik kabul etmiyorlar kredi kartına taksit diyolar
Bizimde ödeyecek durumumuz yoktu aile bireyleri yardım etmişti tabi biraz bağırıp kızdılar akraba falan yokmu ve ya deden anneannen belki biraz yardım edebilirler ins cok fazla bir borç değildir bizimkisi düşük ama bize göre fazla bir paraydı ama evden atma gibi bir durum söz konusu değil yani eşyaları bı anda gelip alamazlar bu borçları ödemiyorsunuz diye miktar artar eni sonunda hukuki süreç büyür en çok çıkan da hapis cezası mlsf böyle işliyor
Evinize icra geldimi beyefendi
Hayır evimize gelip eşyalarımızı zorla almadılar evden kovulmadik ancak icra gelmesi demek borçlar yüzünden bir miktar daha borcunun artması demek yani tamamen içini rahat tut diyemem borcun artıyor ve dosya ilerlediği için olay tamamen büyüyecek hapis cezasına kadar gidebilir yani bu Allah yardımcınız olsun
İcra kagit ile gönderir ler eve esya almaya gelme isi yok
Eve belge geliyor evet o yüzden bir an önce ödemek en mantıklısı çünkü avukat nasrafı dosya masrafı ve günlük faizi sizi zora sokacaktır. Borç toplamı ne kadar?
Evden eşta kaldırma yapmıyorlar artık maaşının 1/4 üne gelir en fazla
Maaş yok
Hmm o zaman olabilir ama yinede çok düşük bir ihtimal çünkü hem depolar dolu hem de çok masraflı artık yanaşmıyorlar
Sorması ayıptır borç ne kadar? Ben de aynı durumdayım da
25.000 civarı faizlee
1.5 milyon TL lik borcum bir senede 3 milyon TL oldu hepsi icralık ve hiç kimse gelmedi bir senedir de işsizim
90 gün dolduysa ihtarname gelir
ne zamandır ödemiyosun , ne kadarlık bir borç
2 sene nerdeyse fazilebfqlan toplam 25.000 civari
İcra gelsede bişey alamaz borcunu yapilandir
Kabul etmiyorlar kredi kartına taksit doyolar
Yalan atıyorlar kaç aydır odemedin borcunu
90 günü geçti belliki icralık olduğuna göre
1 sene civarı ya
Çok olmuş borç kaç para olmuş icralık olunca toplam
25.000 civarı limit düşüktü ya
Çalışıyorsan odersen rahat
Onlar onlar seni tekrar arayacak sen de onlara de ki 25 bin lirayı Ben ayda 5 5 ödemek istiyorum de 5 taksit yoksa da benim neyim var yani yok bu kadar onlar diyecek tamam bu kadar basit
Maaşa gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Canın çok sıkılmış, seni çok iyi anlıyoruz ama maalesef sadece korkutmak değil. Yasal süreç başladığında icra memurları eve gelebilir. Ancak paniğe kapılma; yeni yasalarla evdeki temel eşyalar haczedilemiyor. Bankayla iletişime geçip yapılandırma istemek en mantıklısı. Yalnız değilsin, süreçle yüzleşmek korkuyu azaltır 🧠☕✨ İstersen profilimizdeki chat özelliğinden detayları konuşabiliriz, yalnız hissetme 🎙️ severe🫂