Kredi kartı borcu vardı neredeyse iki senelik ödeyemedik, limiti yüksek değildi 5.000'di, 22.000 civarı olmuş faizle şimdi aradılar, icra geliyor, yola çıktı dediler bankadan, evine icra gelen var mı
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kredi kartı borcu vardı neredeyse iki senelik ödeyemedik, limiti yüksek değildi 5.000'di, 22.000 civarı olmuş faizle şimdi aradılar, icra geliyor, yola çıktı dediler bankadan, evine icra gelen var mı
Cevap
9Cevap
Gelemez mk ne bu korkaklık, eve icra gelme diye bir şey yok sadece banka dan kesinti yapılır o kadar o da bir işin varsa insanların dediği her şeye inanma hele yola çıktık geliyoruz lafına hiç inanma
Ya şu tuaf oyuzden korkuyorum taksit yapalım diyorum kredi kartı varsa yaparız diyolar diger türlu yapılandırma kabul etmiyorlar bu icra geliyor lafı yalansa taksito kabul etmeyip nasıl alacklar borcu yani bu mantıksız odetebilirsek bir anlık korkuyla odetelim diyemi uğraşıyorlar anlamadım ee napacakalr yarın arayıp icra gelmedi taksiti kabul ediyoruzmu diyecekler her şey çok scama
Eve icra yok gelmez hapis falanda yok sigortalı çalışan san bankadan maaş alıyorsan maaş haczi yapılır. masinin 4/1 alırlar taksit taksit bide üstüne bı mal varsa ona satılamaz hacizi konur
Maasta yok malda yok
Ozaman hicbise gelmez 5 sene gectimi anlaşma yoluna gelirler ucuza kapatıp tekrar cicili. Duzelir
o arayanlar dlandirici olabilir araya sızmışlardir firsat bilip eve gelip isi goturmeye calisiyor olabilirler gercek hacizcilermi degilmi iyi ogren
Tövbe de kimseye gelmesin. De o para için de icra pek mantıklı gelmedi. Bir ay garsonluk yapsan bile ödenir ayrıca misliyle.
Bankayla anlaş evinde çift eşya varsa mesela 2 adet tv... bir tanesini kaybet... yoksa tek ini alır... iki çift eşyan olmasın
Banka dinlemiyor bile taksito kabul etmiyor benim değil annemin borcu oda ev hanımı çalışmıyor çift eşya olarak koltuk takımı var sadece
Bölmüyolar kredi kartına taksit diyolar kredi kartı yok
Lüks hicbisey yok sadece klima var lüks sayiliyomu bilmiyorum onu alirlarmi
İcra gelmezmi yani eve
Ben diyeceğini dedim... bir ay çalışsan ödersin borcu... daha fazla konuşursan kendini acındırıp milletten para isteyecekmişsin gibime geliyor... Ben 3 milyon lira ödedim 25 yıl içinde taksite bölmüyorlar falan deme... işlerine geliyor taksite bölmek bana bankaları anlatma.. bankacıdan çok bilirim avukattan çok bilirim bu işleri... bana herşeyini alırız diyen banka avukatına yasaları ben anlatıyordum sıkıyorsa gel al dedim... alamadılar 48 ay taksite bölün dedim faizi silip böldüler.. bana anlatma dediklerimi yap
Ne diyosun sen ya birinden para isteyecegimi nerden çıkardın benzer durumu yaşayan var mı diye bilgi almak istedim sadece bu nasıl bir uslup kim kime acıyıp neden para versin karşınızda çocuk yok öyle bir niyetinde yok korkmayın bir şey olmuyor demeniz yeterli. Avukat taksit yapmiyor para verinmi demek istiyorum yani ben siz yanlış anlamissiniz olayı neyse bilgilendirme için saolun
2.8 milyon tl borcum var şu an hepsi icralık 1 senedir de işsizim kimse gelmedi
Diyorlarmı peki icra geliyor falan diye
Geçen sene bir kere söylediler ama kimse gelmedi dediğim gibi bu depolama işleri falan çok masraflı o topa girmiyorlar artık zaten gelseler bile sadece iki tane olan eşyanın birini yazıyorlar o kadar
Altın para vs değerli şeyleri evde bulundurmayın
200 TL nakit oqradam başka hicbisey yok 😀😀 napiyokar tek tek dolaplarimi karıştırıyorlar
Bakarlar evet
Size bile gelmemiş milyonluk borca 20.000 için gekmezmer heralde
Hiç ihtimal vermiyorum
öyle bir şey yok gelmezler merak etme
Eminmisin ya korktum lafı dinlemiyorlar bile icra çıktı yola diyip kestiriyolar
aynen aynen kesin çıkmıştır yola 😅
Ama şunu anlamıyorum taksito kabul etmiyorlar kredi kartına taksit diyolar kredi kartınız yok diyorum elden taksit yapmıyoruz biz diyolar durumu anlatmaya çalışınca aynı şeyleri tekrarlamayin diye azarlayip icra yola çıktı diyolar
Merak ettiğim şu icra yalansa nasıl alacakalr bu borcu yani taksito kabul etmek yerine neden icra diyolar
işte seni psikolojik baskı altına alıp ödemeye zorluyorlar, anladığım kadarıyla bir işte çalışmıyorsun ama ileride sigortalı işe girersen banka maaşının bir kısmına haciz koyabilir onun dısında bir şey yapamazlar
Borç benim değil annemin sağlık sorunları oldu vesayre odeyemedik üzerine ne ev var ne maaş nede mal anca elden taksitle ödeyebiliriz yani borcumuzu ödemek istiyoruz diyoruz yine baskı ister istemez insanı tedirgin ediyor lar
İcra gelir avukat araciligiyla
Gelince eşyaları alıyolarmj
Yok esya almazlar
Gelmez
gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Önce bir derin nefes al, yalnız değilsin ✨ İcra memuru öyle hemen tak diye eve gelip eşya kaldırmaz. Telefondaki bu "yola çıktık" lafları genelde psikolojik baskı ve gözdağı verme taktiği oluyor 🧠 Eve haciz gelse bile lüks olmayan temel ev eşyalarını zaten haczedemezler ☕ Borcu yapılandırmak için bankanın hukuk bürosuyla sakince konuşmayı dene. DM'e kapalıyız ama detayları konuşmak istersen profildeki chat'e bekleriz, içini rahat tut 🎙️🤍