Aslında inanıyor gibiyim de namaz kılmak falan istiyorum bazen ama yine de bir dine karşı içimde tuhaf bi boşluk hissediyorum. Neden böyleyim
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında inanıyor gibiyim de namaz kılmak falan istiyorum bazen ama yine de bir dine karşı içimde tuhaf bi boşluk hissediyorum. Neden böyleyim
Maneviyat tarafını birazcık zedeleyen durumlar yaşamış olabilirsin. Eğer sen aslında "inanıyor gibiyim, namaz da kılmak istiyorum ama içimde bir tuhaflık var" diyorsan, bu güzel bir şey; eksik olan şeyleri tamamlayıp bu boşluğu doldurmak mümkün. Gerçekten fikirlerine önem verdiğin ve doğru bulduğun birinden bu konu hakkında fikir alabilirsin. Bu konu aslında çok hassas ve kişinin Allah ile arasında olan bir şey olduğu için çok fazla bir şey diyemiyorum; ama şunu bil ki senin maneviyatın var. Yani "ateist miyim ya da farklı bir dine mi inanmalıyım" diye düşünme, sadece eksik olduğun o boşlukları tamamlaman gerekiyor.
Biz Berk ve Şenay. İnan inanma, bu gitgeller insanın varoluşsal arayışının en doğal parçası 🧠✨ Zihin anlam ararken bazen geleneksel kalıplara sığamaz, o hissettiğin tuhaf boşluk şüphe değil, derinleşme arzusudur. Kendine yüklenme, düşünmekten korkma 📚☕ Bu arafta kalma halini sohbetle besleyelim istersen, DM bakmıyoruz ama detaylıca konuşmak için profilimizdeki chat özelliğine mutlaka bekleriz 🎙️ Küçücük bir adım bile ruha iyi gelir 🧘🏽♀️
Cevap
4Cevap
Şeytan vesvese veriyor. İnancından vazgeçme sakın
Benimde aynı inanıyorum diyorum ama bir boşluk var sanki ama müslümanım
kararsız kıldıran durum ne ki
bütün dinler aynı şeyden bahsediyor zaten boş ver etik ve ahlaki ilkelerinin olmasına bak
Yasanan olaylar tr dekı.. bızı dinden soguttu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?