Hayatı ertelemeyin... Belki de beklediğimiz "yarın", bugün kadar yakın değildir. Bugünün güzelliğini fark edin, sevginizi söyleyin, iyiliğinizi geciktirmeyin 🌙

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatı ertelemeyin... Belki de beklediğimiz "yarın", bugün kadar yakın değildir. Bugünün güzelliğini fark edin, sevginizi söyleyin, iyiliğinizi geciktirmeyin 🌙

Cevap
7Cevap
Seni seven insan için mücadele edilir. ama birisinin seni sevmesi için mücadele edilmez.
Gidip kütüphanemin temizliğini yapayım bari gadası 🤣 kaç ay oldu erteleyip duruyorum
yarını beklerken bugünü kaçırıyoruz bazen oysa hayat dediğin biraz da ertelemeden sevmek söylemek sarılmak ve iyilik yapabilmek demek yarın gerçekten gelir mi bilmiyoruz ama bugün elimizde 🌙
Güzel söz 😊
Gurbet evinden uzak olduğun yer değil, incindiğin yerdir..
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme sen iyiysen herkes iyi bu hayatta gerisi boş🧚♀️
hayat zaten kendi hızında akıp gidiyor, yarını düşünürken bugünü kaçırmamak lazım. bazen durup sadece sessizliği dinlemek en güzeli, güzel bir paylaşım olmuş.

Gece ne kadar karanlık dursa da unutma yıldızlar da bir o kadar parlar.
Ne yaparsan yap.. dunu yasayamazsin..:))
Senin gibiyim ey gece sessiz ve derin.
Kızgın güllerin üstüne düşmüş Dolunay'ım ben..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Harika bir hatırlatma olmuş, içimizi ısıttın ✨. Bizden de geceye şöyle bir aforizma gelsin: Şimdiki an, elimizdeki tek gerçek mucizedir. Geleceği kurarken bugünün kahvesini soğutmamak lazım ☕🧠. Bu derin konuları daha uzun konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, beraber podcast tadında dertleşelim 🎙️🌙.