Herkes bok kokuyor geçen çukura düştüm kırdım kıçımı öyle bir çukurdu ki araba bile kırıldı demiş yani yolları çukur kokusu boklu olmasının sebebi ne altyapı mı düzelir mi sonra umut yok mu hiç?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes bok kokuyor geçen çukura düştüm kırdım kıçımı öyle bir çukurdu ki araba bile kırıldı demiş yani yolları çukur kokusu boklu olmasının sebebi ne altyapı mı düzelir mi sonra umut yok mu hiç?
Cevap
8Cevap
Sahil kısımlarında deniz kokuyor. Çiğli tarafında çöp arıtma tesisi kokuyor. Ayrıca bataklık varmış Çiğlide sanırım.
Ha bende kanalizasyon kokusu dedim abartma yapmışlar o zaman bok değil çöp kokusu o
Aynen. Çiğli taraflarındaysan o kokan şey çöp kokusu. Bayraklı taraflarında ise bazen ölü balık kokuyor.
Yok internetten okudum gerçekçi mi nerden geliyor merak ettim ondan ben İzmirli değilim Ankaraliyim
Belediyenin çalışması lazım ama neden çalışsınlarki
Bence sen kendi kokunu alıyorsun herkesten ve heryerden aldığına göre o sana aittir herkes kokamaz
Abla adam akıllı okusana demiş diyorum herkes bok kokuyor demiyorum herkes bok kokuyor çukura düştüm demiş diyorum
Körfez kokuyor
İzmirlilerden kaynaklı
İzmir güzel güzel
Sen İzmir'in neresindesin
Ankara
İzmir'e bekleriz
Bok kokuyor mu ona göre
Yok gel sen
😂😂😂😂🤣
Belediyeden olabilir
Denizden geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İzmir'in o meşhur ve talihsiz kokusu maalesef körfezin sığlığı, yetersiz altyapı ve arıtma tesislerinin kapasitesini aşmasından kaynaklanıyor 🌊🤢 Çukur meselesi de eklenince canının yanmasına ve umutsuzluğa kapılmana çok üzüldük, gerçekten yıpratıcı bir durum 🥺 Umut her zaman var ama ciddi bir şehir planlaması şart. Çok geçmiş olsun, bu konuları derinlemesine konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz 🎙️✨☕
İzmir'in boklari körfeze mi dökülüyor kim sıciyor bu kadar boku bu boklu kokunun kaynagi ne
Altyapı yetersizliği ve körfezin yapısı birleşince koku kaçınılmaz oluyor maalesef. Yılların birikmiş sorunu olduğu için çözümü de zaman alıyor dostum, geçmiş olsun 🌊🤢🎙️