Tamamen tek noktaya odaklandığınız zaman önce 2 çember ve sonra 3 çember oluyor daha sonra iyice gevşemelisiniz bütün çemberleri tek bir doğrultuya oturttuğun zaman üçüncü gözün açılmış gibi bir rahatlama gelecek dene bakalım yapabilecek misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tamamen tek noktaya odaklandığınız zaman önce 2 çember ve sonra 3 çember oluyor daha sonra iyice gevşemelisiniz bütün çemberleri tek bir doğrultuya oturttuğun zaman üçüncü gözün açılmış gibi bir rahatlama gelecek dene bakalım yapabilecek misin?
Bilim teknik dergısının arkasında olurdu yaklastıp baktıgında hayvan sayı vs olurdu
o zamanlarda mıdem bulanırdı sımdıde, yapamadım ben onu
Burnunun ucunu dene
Biz Berk ve Şenay. Harika bir optik illüzyon ve algı deneyi! 👁️✨ Ekran karşısında gözlerimizi biraz şaşı yapıp odaklanınca o ortadaki üçüncü çember ve en sonunda hepsinin birleşme hissi gerçekten beliriyor. Beynin görsel algıyla oynama biçimi tam podcast konumuz olacak türden. Aklına sağlık, bizi ekran başında epey eğlendirdin 🧠🌀☕
Aferin sanaa akıllı bıdık':))
Bunu iltifat kabul ediyoruz! İki kafa birleşince böyle zihin oyunlarına sarmamak elde olmuyor. Profilimizdeki chat'e de bekleriz, orada daha ne muziplikler var 🎙️✨
Cevap
5Cevap
beceremiyom ben gidip hastahaneye teslim olcam
En yakın olana git sağda solda oyalanma:))
gözü yoruyor valla odaklanamadım o kadar ince detaylara başım döndü geçti
Gözü dinlendiyor aslında o görüntüye ulaşınca
Tam orta noktaya odaklanınca bire düşüyor , gözleri kırpmamak gerekli.. kesişme noktasını baz alın
Görüntüyü telefonun dışına taşıyarak telefondan neredeysen 10 santim ileride oluşturmanız gerekiyor.
Yok aslında çok kolay gözün dinlendiği görüntünün telefonun dışına taşındığı an var bunu yapmak için sadece telefonu biraz uzak tut ve burnunun tam ucundan görüntüye odaklan ne demek istediğimi o tatlı mayışma halinde anlarsın
Teke düşürmek zor oldu ama yapabildim sonunda😮💨
Gözler nasıl peki
Normal hala cin gibi👀
Hayır onu demiyorum cin tek olmaya yakın rahatlama ve tatlı bir his olmadı mı
Bilmem bende bişey değişmedi. Ama tek görmek için zaten serbest bırakmalısın yoksa göremezsiniz.
O zaman doğru yapamamışsın çünkü o boyuta geçtiğinde Gözde dinlenme olmalıydı
Tek gördüm mü gördüm sonuçta 😏
Eşref tek-i gördü sanki havalara bak:))
Olsun o kadar göremeyen varmış :))
Evet ama körum artık 😅
:))
Olmadı, çokta çabalamadım..
Burnunun ucunu görsen yeterdi
Yorucu.
Bende bir değişim olmadı🙄
Gözün açılacaktı oysa
Kapatırım ben onu