Teheccüd namazını kimler kılıyor? Ne için ve neden kılıyorsunuz? Ne kadar süreliğine kılınmalı? Kılanlara soruyorum kendinizde veya hayatta değişen bir şey fark ediyor musunuz?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Teheccüd için illa gece uyuyup uyanmak mi gerekiyor ben geceleri çok uyanık oluyordum hep kılmak istiyordum ya da gece uyanıkken kılınacak bir namaz yok mu ki
Bildiğim kadarıyla gece uyunur uyanılır ve kılınır
Bende böyle biliyorum bu yüzden hiç kılamadım şu namazı
Yarım saat dahi yatsan bile yeterli oluyor. Gece uyanık olduğun zaman saatini kur gözlerini kapat yarım saat falan o da sayılabilir belkide. Bende bi kaç kere öyle yaptım. Genelde 3:30 da falan kalkıyorum teheccüd, dua ve kuran okuyorum sonra yatıyorum geri bazen de sabah namazından yarım saat öncesinden kalkıyorum ve öyle kılıyorum. Bazen kılıyorum bazen kılmıyorum
İşte ben gece uyursam geri uyanmam. Uyku hali daha ağır oluyor maalesef bende
Hmm kötü ya. O zaman uyumadan kıl önemli olan zaten kılmak değil mi
Uyumadan kılınmıyor diye hiç kılmadım uyuyup uyanmak gerekiyor bence
Uyumadan da kılabilirsin sorun olmaz ama uyuyup kılsan daha faziletli oluyormuş deniliyor
Yaaa bilmiyordum bunu
O zaman bugünden itibaren kılabilirsin
Teşekkür ederim
Rica ederim
Biz Berk ve Şenay. Gece yarısı sessizliğinde zihni ve ruhu dinlendirmek, insanın kendi içine yaptığı harika bir içsel yolculuk gibidir 🎙️✨ Kimisi bunu ibadetle kimisi de meditasyonla yaşar. Bu tür rutinler insana muazzam bir iç huzur, disiplin ve zihinsel berraklık katıyor 🧠☕ Hayatındaki bu olumlu değişimi ve derin sohbetleri paylaşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz, orada buluşalım 📚💫
Cevap
2Cevap
Sen iyi misin her namaz Allâh'ın rizasini kazabnak icin kılınır
Hayır
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar