Çok istediğim bir duam var sevdiğim birisi var onunla kavuşmayı çok istiyorum bu yüzden çok dua ediyorum internette kesin kabul olan dualar var mesela bazıları kenzülarş duasıyla falan mucizeler yaşayanlar olmuş veya 4444 Salatı Tefriciye falan böyle denediğiniz mucizeler yaşadığınız duanızın kabul olduğu dualar var mı bir de birinin duasına 40 kişi âmin derse kabul olurmuş sevdiğime kavuşmam için dua eder misiniz ben de size ederim🩷
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Zamanında etmediğin dua kılmadığım namaz dökmediğim gözyaşı kalmamıştı ama olmayınca olmuyor hayırlısı diyip bırakmak lazım
Benimde öyle uzun zamandır ediyorum
Benim için kavuşmam için dua edersen çok sevinirim bende sana ederimm<3
Kavuşmak istediğim birisi yok benim istediğimin Allahın uygun görmesinden daha önemli olmadığını anladım o yüzden hep hayırlısı olsun diyorum, ama elbette dua ederim senin için
cokk tesekkur ederimmm
Nasibinde yoksa eğer zorlama, zorlanan nasipten de hayır geleceğini zannetmiyorum
Kuzenim denemişti valla ya olmuştu da inşaallah senin için hayırlısıysa olsun 🌸
Öyle bir dua olduğunu duymadım maalesef ama allah'a tevekkül et
karşındaki tam olarak sana ne yaşattı veya bir şey yaşattı mı ona göre söyleyeceğim
hayırr yaşatmadı aileler yüzündrn ayrılmak zorunda kaldık
askim o zaman elbette hayırlısı neyse o olur. yine de söyleyeyim, duanın yanında niyet - olumlama - hayal etme şeklinde manifest yapabilirsin. mesela sakin bir yere geçip bir kağıda olmasını istediğin şeyleri yazıp sonra sanki bunlar olmuş gibi düşünüp hayal et, sonra da dualarını edersin. dua için de genelde salavat, istiğfar, hacet duaları falan öneriliyo. elbette kesin olur diyemem ama çoğu kişide işe yaradığına şahit oldum (ben de üc sene önce eximde denemistim bir sene sonra ise yaradı ÜAŞWĞFLWÜGÇWŞW o zamanlar iş işten geçti tabi ama herkeste bu kadar geç olacak diye veya kesin olacak diye de bi şart yok). yine de dediğim gibi hayırlısı neyse o olur, ama yine de deneyebilirsin <3 sormamın sebebi de exinse ve sana kötü şeyler yaşattıysa sana kızacaktım o yüzden AÜQŞRÜQÖTĞWLRİWWİQ sevenler illa ki kavusur ben buna inanıyorum, hayırlısıyla insallah siz de gerçekten kavusursunuz💓💕
yaaaa cok tesekkurr ederiimm balimm tavsiyeler içinde hersey icindeee🩷😽 deniceem inşallah olurr
Denedim ama nafile