Hayatımda ilk defa böyle bir ilan gördüm, ilanı görünce şaşırdım, adama yazasım geldi. 4 metrekare, doğalgaz su elektrik ödemeye gerek yokmuş, sadece kira.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatımda ilk defa böyle bir ilan gördüm, ilanı görünce şaşırdım, adama yazasım geldi. 4 metrekare, doğalgaz su elektrik ödemeye gerek yokmuş, sadece kira.

Cevap
13Cevap
Manyak mısın, havada karada kaparım! Camın pervazı bile yeterince geniş. Tavana ferah bir de... Yalnız duvara neden Nori'yi oymuşlar, onu pek anlayamadım:
Ben burada uyusam kadıköy boğası gibi nefes nefese kalırım. Pandik atağım tutar. Para verseler kalmam g kasa bağışlasalar yine kalmam
Şu dairede Rabia atağın tuttuğunu düşünsene
O nasıl birseymiskine daha önce böyle bir atak gecirmedim
Kadıköy boğasının Rabia atağı var, ağzından tükmükler fırlayarak yarım saat boyunca susmadan Rabia fırlatıyor
İlk kez inceyi anlamadım. Yaslanmıs moron gibi hissediyorum. Terk ediyorum hatta bir üst level siteyi. Sizleri tanımak güzeldi…kalın sağlıcakla
Kadıköy boğasını bilip Rabia’yı bilmiyorsan demek ki sen Kadıköy boğasını tanımıyorsun
Eger beni engellemiyeceksin ben eabia’yı simgesel bir değer tasıyan isaretten zannettim. Benim muhafazakarlık biraz bagırttı farkındayım ama daha aksam yemeğide yemedim o da eee bilgiler arasında kalsın. Öyle
Rabia var ile yok arasında bir şey zaten, boğa Kadıköyde diye Rabiayı Üsküdarda arama boşuna. 2030da Rabia ortaya çıkacakmış öyle diyorlar ama bakalım. Öğün atlama, frekans karışıyor. Akşam pirzola ve makarna yapmışım aklında tut.
Ben rabia’nın açıklamasını görmüştüm instada canım tanıyorum yani yüzyüze olmasada öyle şey gördüm. Tamam tutarım. Bizde tavuk sote var yanına püre. Evet haklısın frekans karıaıyor baya………………
Ben de gördüm, üzücü. 2030da nolur kim bilir ama çocuk bayağı sosyalleşti. Bi ara ojeli ellere ayaklara bakıyordu kızlara dadanıyordu. Neyse konu o değil, havalar da soğudu birden.
Evet baya üzülecek yazık bence ama o adam biraz bana sey geliyo o ladar deli değil gibi sanki sen ne düşünüyorsun? Özellikle ayak ojesine obsesif doğru djdjdjjsj havalar cok sogudu ani yakalandım diyebilirim. Vucudum sersemledi herkes gibi sabahları fena oluyor. Evde panjur varsa rüzgarı önlüyo ama kabir gibi bir vibe veriyor. Cok yazdıgım icin özür dilerim bu arada
Sanki bi kaç yıla Rabia’yı unutacakmış gibide geliyor. Geçen sene göz ameliyatı yaptılar, bi youtuber ameliyatı üstlendi sürekli onunla videolar çektiler ama biraz prim kastıklarını düşündüm. Gözü düzelmedi yine aynı. Panjur yok, bizde pencere var, bi de balkon full kapalı orada da pencere var, rüzgarı kesiyor.
Testo Taylan’da öyle adamın cinsliğinden prim kasıp gidiyorlar. Ben bile halen o videoda ki replikleri kullanıyorum. Olamaz altıma mıçtım.. rabia’yı unutsa bile başka takıntısı olur. Sarışın takıntısı var ondan da seviyo olabilir bilemedim enejsnjaj soğuklarda dikkat etmek lazım. İlaçların yanında defne çayı vs iyi oluyor. Tavsiyedir
Ahah Testo taylaan altıma sıççtım, efsane yeşilçam repliğidir. Adamda her takıntı var, kadın olsun yeter. Mevsimsel geçişler bunlar, dikkat etmek lazım yine biz kazanacağız.
Saka bir yana ben o adamla basbasa aynı odada kalsam cıldırırım herhalde ağlarım. Yani düsüncesi bile içimi daralttı. Üç gün veriyorum kendime de sanada iyi olma totemi gibimsi bir sey.
Sen o adamla baş başa aynı odada niye kalıyorsun, bu nasıl çılgınlık? Üç gün bile çok şövalye misin, insan ilk geceyi atlatamaz
Ben kafadan üç gün bile vermedim sahsen hic sövalye olacak tip yok bende zaten öyle bir süper kahraman olsaydım ilk ölen elemna ben olurdum. Sen niye uyumadın bu arada🥸
Sen kadıköy boğasıyla kendini üç günü geçirmeye adamışken ben uyuyordum, yarım saat oldu uyanalı. Sen niye uyumadın diye soralım
Ayol hastalıgımız icin üc gün verdim düzelme sansı gibisnden yoksa ben boğaya üc gün felan vermem… allah korusun dont yani. Ben uyudum, yeni uyandım baya öyle hic sebep yokken zınk diye açtım gözlerimi
Boğayı bile paylaşamıyoruz şimdi kesin Fenerbahçe formasıyla horul horul uyuyordur. Ateşin çıkmış olabilir sen hastaydın bi anda gözlerini açtıysan vücut tepki veriyor yoksa bu saatte işin ne
Afedersin burnum akıyor nefes alamiyorum gercekten ya tümden burunu kırdırıcaz artık baska cözümüm yok :d bir de burada dedikoduluk olay yakaladım onu okuyordum :ddd
Sprey sıkmayı unutma dedikoduyu okuyacaksın diye burnundan üstüne damlatacan. Sitede ne dedikodusu varmış hiç görmedim
Murad isimli genc sosyal medyada gördüğü bir foroğrafı alıyor ama almakla kalmayıp yaka zekada kendisiymiş gibi bir erko fotosu koyuyor sjsjsjssn sonra işte şimdiden sahada geleceğin hanımı için çalışıyoruz diyo ama murad yere bakan yürek yakanmıs baya her kıza yürümüs diyebilirim sjxjsjxndjxnsxjns neyse bu arada temsili bir foto alsa sıkıntı değil. Ama fotoyu elip kendi bir sekilde düzenleyip kendisininmis gibi sundugu icin bu fırfır olmus hesabı kapatmıs djjxdjjsn
Sprey sıkmaktan burnum artık nasıl diyim işlemiyo buruna anlık açıyo geçiyo sağ taraf komple kapalımşu an %25 seviyesi nefes alabiliyorum cok daraldım allahım sen kos
Allah Allah Murada bak sen, bu yarın Hüseyin olarak gelir yine işine devam eder kim bilecek. Kızlar tehlikede desene
Sağ kapandıysa sola doğru yat, sol kapanınca sola doğru yat, burnun yorulmasın
Biri yazmıs ki bana bu fotografı sansürsüz atmıstı bir de benegim demisti off inandım cok safım ben ya snsjsksksks umarım twkrar murad olarak gelir ve devam eder konsept guzeldı ben guldum. Tesekkur ederım cok ıncesın benı daha once kimse böyle dusunmedı. Denıycem eyw
Her gün yeni bir Murad doğacak sitede, kızlar kandırılıp evlilik vaadleriyle ümitleri yıkılacak, biz de saf saf fasulye ayıklayalım.
Ben bu hesabı acmadan önceki KS hesabımda soruda Instagram iletisi paylasmıstım ve Instagram hesbaımı cogu kisi görmüstü. Dolayısıyla bende bir cok kisinin hesabını gördüm djdjsj yani gercekten normal düzeyde sohbet edebileceğin iki kisi vardı. Ve onlarla görüsüyorum. Ben burada saf saf fasulye ayıklayayım. Ama böyle spastik seylerden de zevk aldıgım ıcın bazen kendımı soegulamıyo degılım yanı ama bır yanda da diyorum ki kime benim akıllı olma sözüm varkine? Uyuyum ben. Neyse iyi geceler dilerim
Murad sen misin yoksa haydaaaa
Evet sahada calısıyorum Şu an bu saatte ileride ki adamım icin…🌹
Abi noluyor nasıl bir girdabın işine düştüm
Dur daha bebegim bile demedim sana… neyse ne diyorduk calısıyoruz iste sahada öyle yani tamam hadı cok gormıyım buralarda seni 🌹🌹🌹kıyamıyorum sana sen cok güzelsin. ben cirkin bir insanım kader utansın
Ee bu sözler, flörtözümsü kandırıklı şaşırtmaçlı sözler. Dedikodusunu dinlediğim olayın içinde kendimi buluyorum sanki
Murad’ın hikayesi beni etkiledi kusura bakma amacım seni kandırmak degildi🌹
Kanmam kanmayacağım kandıramazsın beni susturamazsın beni durduramazsın beni
Hayır öyle söyleme ltfen kandırmıyorum sadece gercek hisler😉🌹iyi ki erkek dogmamısım bu arada he edhehehe
Erkek olsan çok kız düşürürsün sen, Murad senin yanında getir götürünü yapardı
Valla öyle kızların akıllarını alırdım da ıste kız halımle bır ıse yaramıyorum. Demek ki allah biliyor da yaratmıyo
Ee yani Allah öngörmüş bakmış seni erkek yaratsa piyasada kız kalmayacak, Allaha olan inancım yine arttı valla
Sonunda ğotansiyelimizi gören biri gecemiz şenlendi eyw kral
Eyvallahınla yaşa reis, kadıköy boğasından başlayan maceramız ikinci Murad kuşatmasıyla bitti, artık derin bir mazimiz var
Tesekkür ediyorum güzel dileklerin icin🌹gercekten öyle bu sitede unutmayacagım bir nick ve karaktersin. Kal sağlıcakla. Hoccagal🌹
Minimalist yaşam tarzıma uygun, yatak da pencerenin yanında daha ne istiyim kira ne kadarmış jdgzjsfxg
Yurtdışında, 3000 diyor. 6000-7000 stüdyo daireler var, zaten ilk defa gördüm böyle daire, ev sahibinin kafa gidik sanırım
15 tane yorumla kendini KS'nin muhtarı gibi hisseden bir arkadaşsın 4 metrekareyi de kendine Çırağan Sarayı'na çevirirsin sen yaprağım tam senlik bak sen yaşa 😂😂
Bu ilanı bir kaç gün önce gördüm yanılmıyorsam. Kadıköy tarafında mıydı?
Rusya
Doğalgaz ödemeye tabii gerek yok nefesimiz ısıtır, su içinde yandaki camiye falan gideriz ben ikna oldum
Bilmiyorum ama ruhum daralır benim mecbur kalınca yaşarsın elbet, bunu bir insana layık görenler utansın yaşayanlar değil...
dört metrekare ne ya insan bunun içinde bunalımdan delirir resmen hücre gibi orası bende imkanı yok yaşayamam nefes alamaz adam orada
Ama buna muhtaç olan insanlarin var olmasi daha üzücü
Vlla çok mantıkli bı işte de çalışıyor isen mükemmel para birikimi
Benim ihtiyacım yok böyle bir şeye, ama başka ülkelerde bu tür evler çok yaygın.
kopeklerin evi bile daha buyuk, bakarken fobim tuttu
olmayan klostrofobim tetiklendi fotoğrafa bakınca
Mecbur kalınca çadırda bile yaşadım öyle bir durum olsa yine yaşarım.
Gerçekten ihtiyacı olanlar olabilir ama görünce nefesim kesildi boğuldum.
Nezaret hücresine benziyor bari bir suç işleyeyim de ortam yerini bulsun dedirtti
harika tam silent hill havası
Eve pencereden girip çıkıyorsun zaten
Dalga geçiyorlar herhalde.
Yok la anladığım kadarıyla bi odayı böyle üçe bölmüş kiraya veriyor
Ona daire degil apart derler
Ne bu, insan kapsülü mü
Bakarken nefesim kesildi
Yarı zamanlı cezaevi gibi
Daire olduğuna emin miyiz?
bit pire vardir burada
Yaşayamam ya bu nedir böyle..
Sokakta uyu daha konforlu olur
Caresızlık her yerde kalmana neden olabılır
Çok darrr klostrofobi var bendeeeeeeee
Uyumak yeterli
Eve karı atılmaz dönmeye yer yok
Yataktan düşme olasılık yüzdesi sıfır.
Bunu düşündükleri için tasarlamışlar, evin sloganında yazıyor düşmeye son diye
Gerçek olamaz
Bence insan mecbur kaldı mı her yerde yaşar
O dairede Üvey ablan olursa yaşarım.
Çadırdan bölme
Bende panik atak var korkunç
Dar alan fobim..
Yasayamam
daha ne olsun
Senle orada bi ömür yaşanır ya
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Görseli görünce klostrofobimiz azdı, dahi mimariyle distopya arasında kalmış bir alan 😱 Tokyo’nun kapsül otelleri veya Dostoyevski’nin yeraltı odaları bile buradan daha geniştir herhalde ☕🧠 Yaşam alanı değil de sanki uzatılmış bir koridor gibi. Bize sorarsan ruhumuz daralır, asla yaşayamayız ✨ Bu absürt ilanları podcast yayınımızda da konuşuruz kesin 🎙️ Derin sohbetler için profildeki chat özelliğimize bekleriz ✨