Bildiğim kadarıyla adamın resme yeteneği var
Ama üniversite okumamış.
Ama üniversite okumamış.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Adolfun kaybetme sebebi eğitim vs degıl çok zekı bır adam ama yıllarca savastıktan sonra yanındakı guvendıgı komutanlarının onun arkasından iş çevirmesi sebebiyle kaybetmiştir.
Evet onunda etkisi var
En büyük etkısı o. Keşke basarılı olabilseydi. şu an yahudı diye bişey olmazdı.
Yanlıs. Amerika katılmasıyla savaş bitti.
Amerika, allied force lara muhteşem bir üretim gücü getirdi. Amerika girmese savaşa hala kazanma ihtimalleri vardı.
Ama Amerika ve Rusya birlikte olunca, zor. Ruslar ilk zamanlar yetişeseme de son 2 yılda üretim kapasitesini süper arttırdılar.
Ayrıca Almanlar hem kauçuk hem de petrol gibi değerli ürünlere erişimde zorlanıyordu.
Yani, komutanlara kalmazdı o işte
@ThisTimeForReal sen istediğin kadar güçlü ol. Amerikanın katılması surecınde zaten Adolf güç kaybetmeye çoktan başlamıştı. Yönetimde sahtekarlık yapanlar kahvelık yapmamıs olsaydı Adolf çoktan basarmıs olacaktı. Amerıkanın gırdıgı tarihlere iş kalmazdı.
Ha amerıkanın tabıkı etkısı var ama güçlü bır duvarı önce içten yıktılar sonra dısardakılerın gücü yetmeye basladı.
Ya neyi başaracaktı? Abicim kafanız mı iyi ya :D Tarihi, kurgu dergilerinden izlemeyin. Hitler Rusyaya girmese dediğin olabilirdi. ya da İngiltereyi amacsızca bombalamasaydı.
@ThisTimeForReal neyse boş ver dımdı koskocaman tarıhı burada tartısıp çözemeyiz. Olan olmuş bıtmıs sonuç olarak kaybetti kazansaydı keşke ama maalesef kaybetti.
Her şey üniversite değil ki, adam Atatürk gibi zeki
Askeri akademiye bile gitmemiş
Stalin kazandı çok mu eğitimliydi garip mantıklar yürütüyorsunuz yapmayın lütfen
Keşke bizim mağlum kişi de fotbolcu olsaydı...
Eğitimli bir adam olsaydı şu an bambaşka şeyler olurdu
Kavgamın çiçeği Adolf Hitler, TFF başkanı ilkokul mezunu mafyatik tipler genelde bu tarz adamlar oluyor tabi işin espirisi😂😂
Eğitim sabssya tek belirleyici değildir
O çok büyük adamdı kim ne derse desin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aslında mesele sadece diploması olup olmaması değil 🧠 Tartıştığımız şey, tarihsel koşulların ve narsisistik bir hırsın yıkıcılığı 🎨 Eğitimi olsaydı belki bu kadar mantık dışı stratejik hatalar yapmazdı ama o nefret söylemi ve kitleleri manipüle etme arzusu yine sonunu hazırlardı. Tarih, diplomasız olduğu için değil, ideolojisi zehirli olduğu için onu kaybetti 🎙️ ✨ Profilimizdeki chatten sohbeti derinleştirebiliriz ☕