Ben burnuma düşünüyorum ama aslında o kadar kötü değil kararsızım
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben burnuma düşünüyorum ama aslında o kadar kötü değil kararsızım
Cevap
13Cevap
estetiksiz kadınlar
Burun estetiği daha güzel yapıyor ya yapay da durmuyor artık gözünüzle iyice alıştığı için Ama şöyle bir sıkıntı olmaya başladı. Şimdi de herkesin burnu aynı çünkü fabrika gibi çok benzer yapılıyor şu an herkesin burnu aynı yani hani kemeri olan özgün burun oldu
Çok kötü değilse yaptırma doğal olan en güzeli yaptırınca herkesin aynı
Sen bilirsin tabi ama yaptırırsan da hafif yaptır o zaman
Doğal kadınlar daha çekici bence, estekliler hep birbirinin aynısı gibi.
burnu harika olmayıp güzel kadınlar da var güzelliği tek bişey belirlemez önemli olan o bütünlüğün güzel olması
ikisi de değil yaa, çekici olan burun falan değil. kötü değil diyosan dokunma, başkası beğensin diye kendini kestirmek sacma
Ben doğal kadınlardan hoşlanıyorum.
Estetikli olana bakmıyorum ilgimi çekmiyor.
Kadın dediğin doğal olur makyaj bile olmasın mümkünse
Abartmıyorum kadının doğal hali en güzel olan halidir sabah uykudan kalktığı anki gibi saç baş dağınık işte o an paha biçilemez bence
Onlar gerçek güzelliği görmüyorlarki asıl güzellik bir kilo boyanın altında saklı onlar sadece göze hitap etmesini isterler ben ruha kalbe hitab etmesini isterim
Teşekkür ederim çok naziksin …
Burun artık normalleşti yani olabilir
doğal tabiki
Estetiksiz dogal
Natural olsun yaa
Estetiksiz.
Estetiğe bağlı
Dogal olanlarr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Çekicilik dediğimiz şey özgüvenin o tatlı yansımasından ibaret aslında 🎙️✨ Zihnindeki o kararsızlık, aynadaki görüntüden daha çok yoruyor seni, bunu çok iyi anlıyoruz 🧠☕ Burnun seni rahatsız etmiyorsa hiç acele etme, daha çok gençsin. Bazen küçük pürüzler karakter katıyor insana 📚 Kesin bir karar vermeden önce kendi doğal halinin tadını çıkar deriz. Sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 💖