O kişiyi korkutup daha da sizden uzaklaştırır mı, ulaşamıyorum ona, böyle bir şey yapmak aklıma geldi
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Yani kendinizi neden böyle küçük dusurmeyi seviyorsunuz bilmiyorum engellemisse seni artık istemediği için engellemis zaten
1.5 yıl görüştük bana hep az daha kilo ver evleniriz yüzündeki beni aldır evleniriz vs dedi tam ben kilo vermeye başladım bu defada hesabında yorumlaştığı bir kıza yazdım diye arkadaşlarıma ne diye yazıyorsun diye beni her yerden engelledi
Kendi degerinin farkına var sen çok özelsin böyle seni sürekli bir kalıba sokan olgunlaşmamış çocukla ne işin var çocuk mu büyütmek istiyorsun vaktini bekle daha iyisi gelir
Haklısın ama hani bak 31 yaşına girdim ama bu yaşıma kadar hiç bir erkekle evde buluşmamıştım ona yemekler tatlılar yapmamıştım buna hepsini yaptım doğum gününü kutladım hediyeler aldım başa asla kalkmam ben ona bunları yaptım sana demedim tabiki sana anlatıyorum süreci bilmen için bağlandım vakit geçirdim tabiki bekar olduğum için o tarz bir şey yaptırmadım kendime ama sonuç olarak bağlandım ve şu an sürecin böyle olması beni üzüyor 1.5 yıl sonunda böyle bir hayal kırıklığı yaşamak ve engellenmek her yerden bir kıza yazdığım için
Demek ki seni sevmiyor ben kadınların boyle gelişmemiş erkekler için üzülmesine sinir oluyorum
Seni yargılamak istemedim öyle hissettirdiysem özür dilerim
Sadece şunları gözünüzde büyütüp gittikleri için üzülmeyin daha iyileri var emin ol
Peki sen benim yerimde olsan bu insanın daha peşine düşüp ulaşmaya çalışır mıydın yoksa ne hali varda gördün mü derdin
Yani tabiki senin icin zor olacak ama ben dönmek isterse de hayır derdim heralde kimse senin akıl sağlığından daha önemli değil
Ne kadar absürük insanlarsınız ya seni istemeyen biri için niye çaba sarf ediyorsun kızım manyak mısın sen
seni istemeyeni rahatsız edip sapıklık yapmamalısın
Evet daha cok sogur senden yapma
Burdan bile bi tırstım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Engellendiğin bir alana hediye göndermek maalesef karşı tarafa tatlı bir sürpriz gibi değil, sınır ihlali gibi gelebilir ve onu daha da uzaklaştırabilir 🛑 Belki de şu an en sağlıklı hediye, ona ihtiyacı olan o mesafeyi vermektir ☕ Kendini yıpratma, zihnini yoran bu durumları konuşmak istersen seni profilimizdeki chat bölümüne bekleriz, birlikte dertleşelim 🎙️✨