34 yaşındayım ve sadece 750 gün yattı. Çok az aslında. Ama 28 yaşına kadar serbest iş yaptım.
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 34 yaşındayım ve sadece 750 gün yattı. Çok az aslında. Ama 28 yaşına kadar serbest iş yaptım.
Cevap
5Cevap
29 yasındayım bakmadom en son baktıgımda 4A dan 2600 gün 4C dende 460 gün vardı
Bu 4000 sigorta günü sayesinde maddi manevi neler kazandın mesela sosyal ortam kız arkadaş para mal mülk vs?
Yaş 34, 18 den beri çalışıyorum işte 4000 küsür gün var son 2 yıldır bağkur yatırıyorum kendim.
Bu 4000 sigorta günü sayesinde maddi manevi neler kazandın mesela sosyal ortam kız arkadaş para mal mülk vs?
30 yaş 3299 gün primim ödenmiş. :D
devlet hastanelerinde ücretsiz muayene oluyorsun iste ilaç alırken de bir kısmını karşılıyor onun dışında emeklilikle alakalı şeyler.. emeklilik yaş da çok yüksek olduğu için o günü görebilecek miyiz? emin değilim ama belki yeni bir yasa çıkar yaş daha alçaltılır... durum değişebilir yani
15 yıl
Bağkur
32 yasindayim 4000 gün yaptim
Evim var. Sosyal ortamım var. Nisan attım. şu an da da hala aktif çalışıyorum ve ortamım da var. Hiçbirinden geri kalmadım. Türkiyenin çoğu yerini de gezdim. Ayrıca bu 4000 günün içinde staj yok. Ve sigortasız calistiklarim yok. 😊
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. ✨ Hiç canını sıkma, hayat düz bir çizgi değil ki! ☕ 28 yaşına kadar serbest çalışıp kendi yolunu çizmen harika bir deneyim katmıştır sana. 🧠📚 Sistem bazen geç başlıyor gibi hissettirse de önemli olan şu an nereden devam ettiğin. 🎙️ Gel detayları podcast tadında profilimizdeki chat kısmında konuşalım, kafan rahatlasın! 💬✨