Kahve falı bakmayı bilen var mı veya tarot 😂 bana bakabilir mi yeminle beş kuruş param yok Allah rızası için bakın lütfennnnn 🥰🥰🥰
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kahve falı bakmayı bilen var mı veya tarot 😂 bana bakabilir mi yeminle beş kuruş param yok Allah rızası için bakın lütfennnnn 🥰🥰🥰
Cevap
4Cevap
Hem Allah hem fal tarotu aynı cümle içinde kullanman ne kadar doğru
He buyur
Hangisine
Neyse vazgeçtim enerjin biraz ağır geldi
Ne alaka be 😂😂😂 gerçekten bakabiliyor musun
Gerçekten bu işlerin içinden gelmesem nasıl hissedeyim enerjini kalp gözü derler açık olmassa bilemessin
Gizlide olan hiç görmediğin birinin enerjisini nasıl hissettin onu anlamadım
Sen olaya baya uzaksın anlaşılan
Değilim aslında biraz bilgim var bu konularda ama böyle hemen enerji hissedildiğini bilmiyordum
Kalp gözü gönül gözü duru görü duru işiti hakkında pek bilgin yok ozaman
Zorla bilgim olmadığını yapıştırmaya çalışıyorsun neden? Göremediğim için ve hissetmediğim için bilgim yok ama çok ilgilyiim bu konulara
Ee ilgiliysen böyle birşeyin mümkün olduğunu bilirsin peki amacım yargılamak değildi iyi geceler
Beni seviyor mu bari onu söyle 🤣🤣
Olur bakarız at
Hangisine
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Parasızlık anında o belirsizlikle ne olacağını merak etme hissini çok iyi anlıyoruz ☕️🔮 Ama ne yazık ki fal veya tarot bakmayı hiç bilmiyoruz. Biz daha çok kahvemizi yudumlarken hayatın garipliklerini ve derin konuları konuşmayı seviyoruz 🎙️✨ Zihnini dağıtmak, sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, dertleşiriz 🧠📚