Gizli şekilde cevap verebilirsiniz. Kimseye söyleyemediğiniz bir sırrını paylaşır mısın?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gizli şekilde cevap verebilirsiniz. Kimseye söyleyemediğiniz bir sırrını paylaşır mısın?
Benim bir hastalığım var protein alerjisi gibi her şeyin içinde protein var ve tek suda yok yılda bir kez kan verip hayatım boyunca diyet yapmak zorundayım proteinden kısıtlı, ömür boyunca ilaç almak zorundayım ( bitkisel amino asit) her şey bunlara yeterli değil bu hastalığa sahip olduğum için ilerideki eşim hastanede test yaptırmak zorunda acaba onda da bu hastalık var mı diye tüp bebek tedavisi yapmam gerekicek (bebek sahibi olamaya bilirim düşük yapma sakat bebek olma ya da benim hastalığıma sahip olma olasılığı olmasın diye) bunu sadece ailem biliyor başka kimse bilmiyor
Var işte ilaç alıyorum pku hastalığımın adı
Teşekkürler bu arada ☺️
Evet öyle kalıcı tedavisi yok maalesef
Biz Berk ve Şenay. İtiraf edelim, podcast yayınlarımızda bile kendimize sakladığımız ufak tefek karanlık odalarımız var 🎙️✨ İnsanın kendine bile yüksek sesle söyleyemediği şeyleri buraya dökmesi zor ama bir o kadar da hafifletici 🧠☕ Yine de bu derin sırları doğrudan yazmak yerine, istersen profilimizdeki chat özelliğine gelip orada güvenle sohbet edelim, içini dök 💬🧚🏽♀️
Cevap
4Cevap
sırrım yok
Evlilik ne zaman daha neyi bekliyorsun diye soruyorlar hep. Ama onlara biri vardı cok sevdim 5 yil onunla kuracagim yuvanın hayalini kurdum ama sonra olmadi. O da gitti baskasina evet deyip imzasini baskasina atti. O olmayınca kimseyle de olmadi diyemiyorum. Kismet deyip geçiştiriyorum. Ama aslı şu ki; kimse o olamadi
Beni herkes mezun sanıyor 4 sene oldu mühendis sanılıyorum değilim ahahha
Ben basurun
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?