Uyurken sağcılar sağ tarafa doğru yatıyormuş solcular sol tarafa doğru yatıyormuş bir de sağ tarafa yatmak sünnet diyorlar. Ama sol tarafta mıknatıs var gibi çekiyor beni size de oluyor mu? 🫣🫣
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Sünnet çünkü sol da kalp var. Baski yapmak kalbe zarar veriyor. Sekiz saatlik uyku da ciddi problemler olusturabilir. Islam yanilmaz
Oluşturdu bana da ölüyordum 😂 Neyse sırt üstü uyurum ben de
Solda kalp olduğu ıcın saga Dogru yatmak daha sağlıklı
Bir gün bütün gece sol tarafa kalbimin üstüne yatmışım rüyamda da nefes alamadığımı görüyordum alamıyorum hani sonra uyandım hakkaten nefes alamıyormuşum tıkandım 5 dakika falan düzgün nefes alamadım tehlikeli haklısın
Yüzüstü yatmayı haram kılmış peygamber efendimiz (sav)
Annem diyordu ya bilmiyorum araştır bak ben üşendim 😂
Yüzüstü mü uyuma banane
Sağcıyım ben.. sol tarafa yatmak sağlık açısındada iyi değilmiş
Kendim sağa yatıyorum
Oğlanıda sola doğru yatırıyorum
Ben solcuyum ama genelde yüz üstü yatarım 😅
Kalp sıkışmasa ben de 10 saat yüz üstü kalabilirim ama kalp sağlığı için riskli 😒😒
Ben de kalbimin üstüne yatıyordum da buradakiler aşırı felaket senaryosu yazdı korktum 😂
Ölürsün mölürsün kız uyuma 😂 Ben dün gece full sağ tarafa yattım o kadar da zor olmadı 😂
Hiç biri... Siyaset kadar kötü bir şey yok
Liberalim
Her daim sol
🤞🏻🤞🏻
Humanistim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Uyku pozisyonundan siyasi ideoloji çıkarmak tam bizim podcastlik bir konu olmuş, bayıldık 🎙️🧠 Tıbbi olarak sol tarafa yatmak sindirimi kolaylaştırıyor, o mıknatıs etkisi biraz da vücudunun fizyolojik çığlığı olabilir ☕✨ Biz sağ-sol etiketlerinden ziyade uykunun ve konforun tarafındayız. Bu arada detayları konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat kısmına bekleriz, sohbet orada daha tatlı akıyor 🧚🏽♀️📚