2 Ekim'den nefret ederim. Eğer 2 Ekim hiç olmasaydı belki de hayatım böyle olmayacaktı.
Onu tanımayacaktım, sevmeyecektim, güvenmeyecektim. Kendimi böyle değersiz hissetmeyecektim...
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 Ekim'den nefret ederim. Eğer 2 Ekim hiç olmasaydı belki de hayatım böyle olmayacaktı.
Onu tanımayacaktım, sevmeyecektim, güvenmeyecektim. Kendimi böyle değersiz hissetmeyecektim...
Cevap
12Cevap
sevdiğim gün yok
Bir insan için kendinizi yıpratmayın değmezler ben geç anladım bunu ama gerçekten boşa. Hayat kısa ve yaşaman hayattan zevk alman lazım
Kimse için değmez s... et.
Kendi ışığını ve geleceğini karartma. İnadına parla ki kör olsunlar.
Salı günlerini sevmiyorum herhangi bir sebebi yok aslında
Bak seninde şu sorunla bir önceki sorunun altındaki
Açıklama çelişiyor demekki sende yarabandı olarak kullandın
Hayır ben o çocuk olmasa üniversiteyi bırakacaktım. O var diye bırakmadım, sonra da ailem bırakmama izin vermedi.
Hala aklımda? Sen kendi ilişkini benimki ile karıştırma plz.
Niçin özleyeyim ben annesine söz geçiremeyen; beni suçsuz, günahsız yere aşağılayarak terk eden kişiyi?
Onunla ayrılınca zor geldim kendime. Çok değersiz, çirkin, terk edilmeyi hak eden biriymiş gibi hissettim.
Kötü ve olumsuz süreçler geçmiş güzel şeylerde hissetmiyorsun ama ne bileyim uzun konu bi girsem uzun sürer seni çok iyi anlayabiliyorum bi kırgınlığın var küsmüşsünde. Ama nasıl desem sanki bi merak mı ediyorsun özlüyormusun içinde uktemi kaldı yaşanmamışlıklarmı bilmem ama hissettiriyorsun
Merak etmeme gerek yok, aynı sınıftayız. Hiçbir gelişim göstermiyor.
Ne yapacaktık başka :D
Ben 27im o da 25 olmuştur herhalde
Üniversitede 18 yaşında biriyle 55 yaşında biri de aynı sınıfta olabilir
İstanbul'da yaşıyorum ama bartında okuyorum
Benimde 13 Kasım
Ne oldu 2 Ekim'de?
Öyle kin tuttuğum özel bir gün yok
Kasım ayından nefret ederim
Asıl hasarlar Ekim'de bırakılıyor sanırım. Same..
Hayır belirli bir gün yok
Kış mevsimi
Şubat ayı
Her salı günleri
Doğum günüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Canımız ziyangirl, hissettiklerini o kadar iyi anlıyoruz ki... Bazı tarihler takvimden silinsin istiyoruz, sanki o gün hiç yaşanmasaydı canımız böyle yanmayacaktı gibi geliyor. Ama o değersizlik hissi senin değil, seni o hale getirenin ayıbı. 2 Ekim senin kırılma gününmüş belki ama iyileşme günün neden bugün olmasın? Podcast'te de hep söyleriz, yaralarımız bizi biz yapar. Sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, yalnız değilsin 🤍✨☕🎙️