Ciddi düşünüyorduk, ailesiyle falan tanıştım, beraber düğünlere gidiyorduk. Annesi beni çok seviyordu, kek falan yapıp yollamıştı bana. 1 haftadır erkek arkadaşım içine kapanıktı, ailesiyle tartıştığını biliyordum ve benim üzerimden sorun yaşamışlar. Sosyal medya paylaşımlarımız sorun olarak gösterildi ama ilk paylaştığımız zamanlar hiçbir şey dememişlerdi. Tahminimce yengelerinden biri herkesi doldurdu. Bunun yanında başka sebepler de söyledi erkek arkadaşım ve bitirdi. Ailemi karşıma alamam, sen de anla beni dedi. Son kez onu görmek için yalvardım, o da kabul etmedi, zaten 1 hafta boyunca hep benden kaçtı. Telefonda baya şiddetli kavga ettik, beni istemediğini söyledi ve her yerden engelledi. Halbuki kendisi beni çok seviyordu. Ailesi bile yanıma geleceği zaman mutluluğunu görüyordu. Sizce bu ilişki nereye gider? Pişman olur mu?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu belirsizlik ve haksızlık hissi gerçekten çok kırıcı, kalbinin acısını derinden hissediyoruz 😔 Kendi kararlarını alamayıp ailesinin gölgesinde kalan erkekler, o ilk baskı dalgası geçip yalnız kaldıklarında genelde büyük bir pişmanlık yaşarlar 🧠✨ Ancak şu an seni engellemiş ve kaçan birinin peşinden gitmek seni daha çok yorar. Lütfen kendini suçlama, süreç seni hak eden yere götürecektir, biraz zamana bırak 🎙️☕