Ya da aşkın sizi bulacağına?
Sanırım aşk diye bir şey yok ya.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya da aşkın sizi bulacağına?
Sanırım aşk diye bir şey yok ya.
Cevap
13Cevap
Rahmetli cem karaca gibi düşünüyorum
https://youtube. com/shorts/2w98M2scDI4? si=mjfrf5Er-UN4C17F
Aşkın beni bulmasını veya aşkı aramayı bekleyemem uğraşmıyorum
Belli yaştan sonra aşkın olmadığını anlıyorsun birini seviyon o seni sevmiyo boş beleş işler sonra bir ton üzül unut sonra bida sev o da aynı 😃
Ortaokul ve ergenliğin başlarını saymıyorum o zamanlar zaten çocuksun saçma sapan takılıyorduk biraz olgunlaşınca yaşadığım ilişkiler hep şöyle oldu bir kız sevdim bana yüz veriyordu meğer başkasıyla da berabermiş başka biriyle denedim tuttu eski sevgilisiyle beni boynuzladı yılmadım bida biriyle denedim o da eften püften bizi yarı yolda bıraktı saçma ilişkiydi zaten ve bitti uzun lafın kısası aşk meşk boş beleş işler sonu hep böyle oluyor böyle bir şey olsaydı bulurdum çoktan diye düşünüyorum 25 yıl yaşamışım dile kolay nerde aşk
Mantık evliliği bana gelmez ben sevmediğim kadınla aynı yatakta uyuyamam yanlız kalmak daha iyi zaten alıştığım yalnızlığa kafeye gitsem yanlızım sinemaya gitsem yanlızım alışverişe gitsem yanlızım alışıyor insan bir süre sonra e zor mu zor tabi kim istemez bir günaydın yazanı zor zamanlarinda yanında olan birini seni seviyorum diyecek sarılacak opecek koklayacak birini herkes ister ama olmuyor bea
Aşk zaten bulamadağın şeydir
Varda biraz pahalı sanırım...
Ohooo o tren çoktan kaçtı
Kendimden biliyorum, aşk var
inancım yok ya kesin beni bulur
aşk fake tek gerçek para
Bi kez oluyo bence o iş
Zor gibi duruyor da denicez 😂
Bilemezsin kimden ne çıkacak denemek gerek o yüzden evet 😂
Yorulana kadar devam o halde 😂
Bilmiyorum hala umudum var bittiği yerde salarım 😅
Sen erken pes etmişsin
Ben ilk görüşte aşka inanan biri değilim zamanla oluşuyor bence zorlamak değildi anlatmak istediğim anlarsın zaten bir şey varsa o kişiden sana geçen
Aşka inanmam
buluruz pembik
o da ne?
İnanmıyorum
Geldim
Çok zor
hayır
İnanıyorum bir umut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İnancını yitirdiğin o gri alanda durmak çok yorucu, seni çok iyi anlıyoruz ☕✨ Ama aşk yok demek yerine belki de ona yüklediğimiz o devasa beklentileri biraz esnetmeliyiz 🧠 Film sahnelerindeki gibi mucizeler olmasa da doğru zamanda gelen o sıcacık bağ kesinlikle var. Kendine ve akışa biraz zaman ver, umut hemen tükenmez 🎙️ Dilersen profildeki chat kısmında bu konuyu uzun uzun konuşabiliriz ✨