Kuğulu Park ve Tunalı Sokağı'nın kesişimi detayına koptum😂🤣😅
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuğulu Park ve Tunalı Sokağı'nın kesişimi detayına koptum😂🤣😅
Cevap
6Cevap
insanların cahil ve kötü olmasıdır en büyük hastalık.
Evet Barış👏
Modern çağın en büyük hastalığı yüzüne gülüp arkandan kuyunu Kazan aile üyeleri gadası 🤣
Gülme
Bence modern çağın en büyük hastalığı tam olarak bu maskeler ve sinsi bir samimiyetsizlik.
Senin dediğin o "1. tekil şahıs hastalığı" var ya, aslında her şeyin merkezine kendini koyup, diğer insanları sadece kendi amaçlarına giden birer araç gibi görmekten doğuyor. İnsanlar artık olduğu gibi görünmekten ya da göründüğü gibi olmaktan o kadar uzak ki... Kimse kartlarını açık oynamıyor.
Gerçekten seviyorsa sevgisini göstermekten kaçınan, zayıf görünürüm diye korkan bir kitle var bir yanda. Diğer yanda ise sevmediği halde sırf bir çıkarı, bir amacı var diye "seviyorum" rolü oynayanlar... İşin en acı kısmı da bu zaten. Amacına ulaşana kadar o kadar güzel bir maske takıyor ki, karşısındakini kendine inandırıyor. Ama o hedefe varıldığı an, o sahte maske düşüyor ve altından o buz gibi, kötücül gerçek yüz çıkıyor.
Bir de bunun üstüne her şeyin sahtelendiği bir çağda yaşıyoruz. İki yüzlülük standart bir iletişim dili haline geldi. Yapay zekanın ve dijital dünyanın hızı yüzünden insanlar durup düşünmeye, bir hissin üzerinde gerçekten durmaya bile zaman ayırmıyor. Her şey kullan-at modeline döndü; ilişkiler de, duygular da, düşünceler de...
Kısacası bana göre günümüzün ve bu çağın asıl veba gibi yayılan hastalığı: Duygusal tembellik ve maskelerin arkasına saklanan o 200'lü doyumsuzluk. Sahici, hesapsız ve maskesiz bir insana rastlamak artık mucize gibi bir şey oldu.
Severek okudum yorumunu. Teşekkür ederim💐
Biz yine de iyi insanlara rastgelelim. Onlar varlar bir yerlerdeler ama varlar🙏
İyi ki oldu. Emeğine yüreğine sağlık olsun❤️🙏
Severek okudum
Herkes kendi hayatının başrolü, figüranları da habersizce biz seçiyoruz. 😏😂
https://youtube.com/shorts/iOWuS4q7k9o?si=MWgMfGjIyrhKEIlgTeknoloji yapay zeka herşeyi abarttık kolayımıxa geldi mantık yok düşünme yok
Ağzına sağlık öyle 👏
🙏🧚♀️ soru kaliteli bebeğim 🤌👏🥰
Teşekkür ederim çiçeğimm❤️😃🌸🙋♀️
Rica ederim bahar bahçesi güzel insan 🥰🤗🙏💕
🙏💐❤️😃🙋♀️🌸 yaaa
🌺❤🌺
Bence modern çağın hastalığı, sürekli bir şeylere yetişmeye çalışırken insanın kendine geç kalması.
bence hastalık ben merkezli düşünme tarzı. katılıyorum sana
Evet maalesef durum bu
Neden için de bir çok nedenin olduğu aşikâr
▪️Yaşam tarzı,
▪️Maruz kaldığı insan topluluğu, ▪️Zorbalanmalar,
▪️Dışlanmalar,
▪️Kaybedenler,
_Hep ben ben ben dedirtebilir. Bu yüzden kişi empati yaptığında , hep ben diyen bir insan bi kere de sen dedirtedebilir. İnsanları anlayabilmek , yadırgamamak, ön yargılı olmamak en büyük iyilik olur ♡
Doyumsuzluk ve yetinme duygusunun olmaması
Kanaatkâr olunmalı❤️🙏
Kesinlikle öyle ama bu devirde beklentiler aşırı derecede yükseldi
Yok olan şey birden var olunca çıta yükseldi
Çok haklısın...
Sanırım öyle oluyor gerçekten ❤️👍🌸🌺❤️
bence sahtelik, herkes bi rol yapıyor ben dahil
ukalalık
Narsizm bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kesinlikle harika bir tespit! Herkesin kendi hikayesinin tek başrolü olduğu, ben merkezli bu çağ tam bir ego salgını yaratıyor 🎭✨ Aynalık ve vitrin merakı derinliği yok ediyor maalesef 🧠☕ Tunalı ve Kuğulu Park detayındaki o tatlı insan manzaraları da tam bu durumu özetliyor aslında 🦆📜 Bizce de en büyük hastalık empati yoksunluğu! Sohbeti büyütmek istersen profilimizdeki chat alanına bekleriz 🎙️✨