Max 7-8 erkek vardı onları da çıkardım zaten kendi isteğimle
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
10 yıldır erkek arkadasin seninle evlenmek mi istedi
Evet öyle bir mevzu geçmişti aramızda bende kabul etmeyince konuşma bitti 7 8 aydır konuşmuyorduk şimdi de erkek arkadaşım sorunca bu kim diye bende çıkardım ona saygısızlık olmasın diye
İyi yapmıssın
Iliskimizn 3. ayindayiz ve ben daha yeni çıkardım eğer mevzuyu bilse neden başından çıkarmadın diye tepki gösterir mi?
Mevzuyu hiçbir zama bilemez ama ondan bekleme cikarmasini çünkü gerçekten evlenecegibiz bile belli değil
Ben ona çıkar demedim zaten çünkü başından bana dedi ki ben herkesi tanıyorum yabancı kimse yok ama her gün önerime takip ettiği kızlar çıkıyor kim olduklarını da bilmiyorum
Sen cikarttiysan tabiki o da çıkartmak zorunda
Kimse için bir şey yapma sanki tabunumu aldı
Nasil yani 10 senelik arkadaşımı bile çıkardım tekte
Ayıp sana vallahi 10 yıl azmi 120 ay akıl sağlığın yerinde mi ya kalınca ne oluyor
Çünkü arkadas dediğim insan bana gelip seni isteyeyim dedi açık açık bende kabul etmedim ve aramiz açıldı hemen hemen 1 yıldır konuşmuyorduk zaten o yüzden bende erkek arkadaşıma saygısızlık olmasın diye çıkardım
Bak ilişkini düşüne bilirsin ama hata yapmadığın sürece erkek düşüncesini onemseme ilişkide üzülürsün
Bak sana yemin ederim onunla tanıştığımdan beridir 1 kişiyi bile eklemedim kimseyle konuşmadım ihanet etmedim ilişki durumu yaptım bioya, ppyi kaldırdım istek gelmesin diye resmini kolye yaptım fotosunu cüzdanıma koydum halada duruyor o hicbisi yapmadı ilişkimizin 3. ayinda ilk defa takipçilerimi bana sordu 10 senelik arkadaşım dahi bende rahatsız olmuş dedim belli ki ve hepsini sorgulamadan çıkardım
Şu an inan ki şunu düşündüm aynı kandan birini benle tanıştir lütfen Allah rızası için böyle kızlar varmış dedim
Yazdığına gelince doğru olanı yapmışsın gerçekten umarım düzelir
Cevrem yok ki :(( olanlarda evli zaten konu bana gelince benim yaptıklarımı inşallah bana ihanet olarak yansıtmaz ben onu düşündüğüm için kendi hayatımdan bazı şeyleri değiştiriyorum eksiltiyorum bisi desem inanır mısın 1 buçuk aydır beni aramıyor bir kere bile aldatmayı düşünmedim hai sıkıntısı var hadi sorunları var üstüne gitmeyeyim ona rağmen onu günlerdir bekliyorum sesimi çıkarmıyorum herkesten onun için dua istiyorum
Bunun içinde burada tanımadığın insanlara ilişkini tartışıyorsun seni getirildiği duruma bak şunu sil at lütfen
Neyi silip atayım anlamadım, ama mecburum beklemeye seviyorum saygım var yeter ki iyi olsun elbet gelir diyorum içim nasıl yanıyor bi bilsen yalnızım konuşmaya ihtiyacım oluyor kimse yok geçen çok kötü ortalık hastalığı oldum yara bere oldu yüzüm gözüm tek başıma kaldım o kdr ihtiyacım oldu ki ona ama konuşmuyor benimle yinede yılmıyorum
Bir kendine gel ya 45 gündür aramıyor adam ponçik lütfen sen bu dünya ya bunun cezasını çekmeye mi geldin
Diyorum ya sevdiğim için kalbim mantığım aynı hareket etmiyor evet net 1 buçuk aydır aramıyor Bayadır da mesajlaşmayı kesti tek başıma takılıyorum evden çıkmıyorum zaten normalde de çıkmayan biriyim ev iş yemeklerle günüm geçiyor işye geçen de bi anda takipçilerimi sordu bunlar kim diye şaşırdım kaldım 3 aydır sormayan adam ne oldu da sordu diye düşübdüm ve hiç sorgulamadan herkesi çıkardım bende
İnan daha fazla mesaj yazamayacağım bana bile o kadar saçma geldi yazmak istemiyorum
Ne saçma geldi ya ne dedim
Senin dediğin değil daha yaşamış olduğun olay yani sinirleniyorum asla sen kötü bir şey demedin hikayeni anlatıyorsun analarını anlatıyorsun Duygu Ne anlatıyorsun bu tür karşılıksız ve sorumsuz insanlardan nefret ediyorum
Erkeğin bu kadar saçma davranışı ve senin onun için bu dünyada kaç tane kadın bunu yapar bunları düşünmemesi gerçekten beni üzdün ilk defa da bu ortamda böyle bir yorum yapıyorum yani normal kişiliğini sergiledim şu an o kadar üzüldüm
Bu nedir böyle ya ne kıymetsizliktir bu ne değersizlik zamanımızı verdik duygumuzu verdik ne vereceğiz canımızı mı verelim
Beyimiz ne olsun istiyor ne olmalı ay çok sinirlendim
Kendini nerelerde görüyor Yeditepe İstanbul dünyada bir tane bundan mı var
Bu kadar değer veren bir insanı bir buçuk aydır aramamak ne demek ya ne olacaktı ne yapalım Ne istiyorsun paşam sen
Adı ne bunun nereli bu ya
Öyle demeyin lütfen tanısanız sevecen biri herkesin hayatında yaşadığı kişisel problemleri vardır oda zor zamanlardan geçiyor işini kaybetme derecesine geldi varlıklarını satmak zoruna kaldı vs bir çok süreçten geçiyor benim bu durumum yeni değil 2 aydır hemen hemen böyle ilk etapta yavaş yavaş mesajlaşmalar azaldı aramalar azaldı sonra tamamen ipin ucu koptu bir süre uzak kalalım dedi bana bende ağladım yanında olayım dedim izin vermedi bende sabır taşına döndüm işte günlerdir bekliyorum ilk buluşma için çok güzel prenses etegi almıştım uzun böyle kapalı onu giyicektm yanıma gelince gelmedi hala saklıyorum belki gelir giyerim diye..
Canım arkadaşım
Ben sadece ilişki durumunu yorumluyorum ve bunu doğru bulmuyorum tabii ki her şey güzel olsun ben bu kişiyi tanımıyorum ve kişiliği ile ilgili bir şey demiyorum sadece senin anlattığın kadarıyla ilişkiye vermiş olduğu değersizliği herkesin bir sorunu var İnan bak herkesin bir sorunu var ama bu sorumsuzluğu kabul etmiyorum
Ama içim çok yanıyor ne olacak nereye kadar diyorum sevgiye ilgiye şefkate ihtiyacım var konuşacak kimsem yok durup durup buraya yazıyorum fikir almak için her İnterneti açtığım da belki yazmıştır umudum oluyor ama bomboş ekran sürekli ağlıyorum güzel hayaller kurmaya çalışıyorum aman kırılmasın diyorum aman yanlışım olmasın diyorum her şeyi herkesi siliyorum sildim de 10 senelik arkadaşımı dahi sildim bakın sildim şimdi o insan benimle bir daha konuşur mu sanıyorsunuz hayır. Korkum var ya benim değerimi bilmezse ya bütün fedakarlıklarım boşa çıkarsa.
Ya sen beni ınstagram'dan arasana
Ay olmaz çok yanlış bu bn konusamam çok üzgünüm.. kusura bakmayın çok yazdım biliyorum derdimi kimseye açamıyorum birini buluncada duramıyorum bir daha yazmam
Estağfurullah rica ederim yazdığından dolayı değil anlatamıyorum
Değişen bir şey olmaz ki beklicem nereye kdr gittiyse alıştım zaten bu durumuma yapacak bir şey yok.
Ne güzel cevap verdin bekle bakalım nereye kadar
Peki son bir şey sormak istiyorum. Hani sana 10 senelik arkadaşımı hayatımdan çıkardığımı söyledim ya. Bundan yaklaşık 7-8 ay önce arkadaş dediğim kişi bana evlenme teklifi gibi bir şey yaptı, “seni isteyeyim” dedi bana. Ben de istemediğimi söyledim ve o konuşmadan sonra iletişimimiz tamamen kesildi. Erkek arkadaşımın bu olaydan haberi yok. Şimdi eğer bir şekilde öğrenirse, “Madem böyle bir şey olmuş, neden başından beri çıkarmadında ben bu kim diye sorunca arkadaşını çıkardın?” diye altında başka bir anlam arar mı diye korkuyorum. Çünkü gerçekten kötü bir niyetim yoktu.
Saçmalama bu insan bunu sormaz boşuna kuruntu yapma
Bana mı diyon bunu banaaa ben deliyim be kuruntu yapmasam asıl sorun vardır inşallah dediğin gibidir her ayrıntıyı düşünüyorum ona yanlış bir şey yapmamak için.
Çağatay diye biri vardı kızlar soruyor da dedi dersin o gün gelir emin ol her şey boşunaymış bak sana bir şey söyleyeyim güzelse zehirlidir
Moralimi neden bozuyorsunuz
Ponçik sanki çok düzgün
Daha çok bozuyorsunuz 🤧😔iyi dileklerde bulunun lütfen benim için en azından içim rahat olur o kdr şey anlattım sorunum neki benim ne yapmalıyım
çıkarmalı
Olması gereken o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İlişkilerde fedakarlıkların otomatik bir karşılık beklentisine dönüşmesi çok insani ama bir o kadar da tehlikeli bir durum 🧠 Kesinlikle çıkarmalı diyemeyiz çünkü herkesin sınırları ve iletişim biçimi farklıdır ✨ Kendi isteğinle attığın bir adımı ona bir ödev gibi sunmak yerine, seni neyin rahatsız ettiğini açıkça konuşmalısın ☕ Derin sohbetler için profildeki chat özelliğimize bekleriz, DM bakmıyoruz 🎙️