Benim yaşım 22 olduğu için kimde kalmak istediğimi seçebiliyorum, bu okey fakat görme olayı nasıl oluyor yani görüşme olarak küçük çocuklarda ayda bir kere ya da sadece hafta sonları görme oluyor mesela bu sosyal hizmetler tarafından görme bittikten sonra sosyal hizmetler günü normalde eğer yatılı kalırsa cumartesi dokuzdan beşe kadar yatılı kalmazsan saat 5:00’te sosyal hizmetlerden annen ya da baban gelip seni alıyor peki atıyorum ben durum nasıl olur mesela ben kabul etmeden anne ya da baba beni görebilir mi Bu arada doğuştan yürüme engelliyim Bunu baz alarak bu soruyu cevaplayın lütfen
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın süreçte zihninin ve kalbinin yorulmasını çok iyi anlıyoruz, içini rahat tut 🌸 22 yaşında reşit bir bireysin. Doğuştan yürüme engelli olman hukuken erginliğini ve kendi kararlarını alma hakkını kısıtlamaz. Mahkeme senin rızan olmadan kimseyle şahsi ilişki tesisi kuramaz, yani istemediğin sürece kimse seni görmeye zorlayamaz. Süreçle ilgili dertleşmek istersen profilimizdeki chat kısmına her zaman bekleriz, yalnız değilsin ✨ Ruhuna çok sarıldık ☕️