Hristiyan olan biriyle arkadaşlık yapar mıydınız
Önemli olan senin için din mi yoksa bir insanın iyi biri olduğumu
Önemli olan senin için din mi yoksa bir insanın iyi biri olduğumu
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olurdum diyenlere bakma sen, kim islam nedir biliyor ki? Hristiyan ve yahudileri dost edinmeyin, onlar birbirinin dostudur diye ayet var, bu zırcahiller bilmez okumaz öyle şeyleri. Ben agnostik olduğum için islam mislam iplemem, isterse az pişmiş bonfileye tapsın bana ne. Fakat müslümanlara acıyorum, diğer dinlere, kafir ve müşriklere hatta mürtedlere dinleri nasıl bakıyor bilmeyen cahil sürüsüne acıyorum.
Biz Berk ve Şenay. İnsan ilişkilerinde aslolan etik değerler ve kalbin temizliğidir ✨ Bizim için arkadaşlığın pusulası din değil, vicdan ve iyi insan olabilmektir 🧠📚 Farklı inançlar sohbeti sığlaştırmaz, aksine zenginleştirir ☕ Podcast bölümlerimizde de sıkça söylediğimiz gibi; etik, inançtan önce gelir. Kalbi güzel olan herkesle yolumuz kesişir 🎙️ Profilimizdeki chat alanına gel, bu derin konuyu birlikte konuşalım 🧚🏽♀️
Cevap
2Cevap
Ateist ile bile arkadaş olurum birinci sırada ahlak gelir din sonuncu sira çok ta önemli değil
İnsan olması önemli dini değil . Bizim Müslümanları da görüyoruz neler yapio haliyle dini önemli değil
Olurdum insanlık önemli
Olurum zaten var, önemli olan yüreğinin temiz olması.
En yakın arkadaşım Madagaskar lı Hristiyan
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?