1 sa

Yerden ısıtmalı evimde alt kata ısı kaçışını ve doğalgaz tüketimini nasıl engellerim?

Arkadaşlar ben pazar sabahı doğal gazımı açtım burası 6 daire ben 3. kattayım en altta kimse oturmuyor otopark üstü 2. katta kiracı var 3. katta da ben varım karşı 3 daireler de boş yani 0 daire burası ama sadece 2 daire dolu ben mal sahibiyim diğeri kiracı şöyle bir durum var pazar günü 32'de başlattım kombiyi yakmaya sonra pazartesi günü üşüdüm 36-37'ye getirdim bu petekli değil normal yerden ısıtmalı evim ve dün akşam mı sabah mı yanlış hatırlamıyorsam 32'ye getirdim sabah da 30'a getirdim hani sabahleyin bayağı sıcaktı ama şöyle söyleyeceğim dün sabahtan mı dün akşamdan beri mi ne alt kattakine hiç kilovat gitmedi yani hiç kilovat yakmadı, yani bu kişiler üşümüyor mudur yoksa benim evimden mi gidiyordur ya ben benim evimden gitmesini istemiyorum ve benim evim de şöyle söyleyeceğim ben sıcağı seven birisiyim ve hani şey edeceğim ben bunu evimden doğal gazın gitmesini istemiyorum ben bunu nasıl engelleyebilirim ve Gemini diye bir uygulama var ısındıkça dedi hani kilovatın düşer dedi ama hiç düşmüyor daha da Allah versin daha da 6 kilovat gidiyor günde benim hani bunu hani düşürmek için ne yapabilirim hani bütün odalarım yanıyor ama ev küçük 2+1 ev ama küçük yani ve bütün odalarımda koridora çıkıyor hani koridora açılıyor kapıları hani benim bu alt kattaki benden mi besleniyordur ve benim kilovatım hani neden her gün 6 kilovat gidiyor ben hiç doğal gaza ellemiyorum mesela gündüz falan yanıyor, alttaki benden besleniyor da bunu engellemek için ne yapabilirim? Bunlarla ilgili yorum yapmak isteyenlerden yorum rica ediyorum.

Yerden ısıtmalı evimde alt kata ısı kaçışını ve doğalgaz tüketimini nasıl engellerim?