Bugün bir rüya gördüm eskiden hoşlandığım bir çocuğu rüyamda gördüm onunla konuştuk rüyamda gerçekte hiç konuşmamıştım rüyamda konuşmak kısmetmiş insan rüya da olsa mutlu oluyor
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün bir rüya gördüm eskiden hoşlandığım bir çocuğu rüyamda gördüm onunla konuştuk rüyamda gerçekte hiç konuşmamıştım rüyamda konuşmak kısmetmiş insan rüya da olsa mutlu oluyor
Cevap
9Cevap
Rüyamda mescitte cuma namazı kıldıracaktım hazırlanıyorum ve ilk 4 rekat için tekbir alıp namaza başlıyorum ve her secdeye gittiğimde kapı açılıyor her 4 rekatta 4 farklı manzara görüyorum önümde ve farklı çok güzel nurani manzaralar görüyorum bulutu gördüm diğerleri aklımda değil çiçekler gördüm galiba , o kadar mutlu oluyorum ki ayağa kalkınca kapı kapanıyor secdeye gidince önümde bir kapı açılıyor resmen göz perdem rüyamda kaldırılıyor manevi bir rüya gördüm
23 eylül etkilendiğim rüyaları yazarim sadece
Ah bir rüyalarımı hatırlasam her şeyi anlatacağım da
Kaynımın eşini gördüm ne alaka ise detayı sıkıntılı
Nükleer enerji üzerine üretim yapan bir fabrikam vardı
Herkes rüyasında evleneceği kişiyi görür ben bugün rüyamda kardeşimin makarna salatasının hepsini staja götürdüğünü gördüm
Benim rüyalarım üst düzeydir herkes anlamaz Şifreli mesaj içerir
Anca rüyanda görürsün demişler sana jshdjsbsj
Jsksj keşke rüyalar gerçek olsa
Demii
Rüya da olsa kendimi güzel hissettim
Gerçekleşmeyecek şeyleri neden rüyada görürüz ki
Çok istediğin için ya da şöyle söylerler sen onu çok düşündüğün için rüyana girmezmiş o seni düşündüğü için senin rüyana girermiş
Ama bu söz gerçek mi ki ya da dilden dile dolaşan bir söylenti mi
Gerçekmi bilmem ama birçok kişiden duydum
Zamanında o kişiyle konuşmadım şu an da pişmanım ki Rüyama giriyor ve sadece rüyamda konuşabiliyorum.
Cesaret edip konuşmasam böyle oluyor
şu an hala konuşma şansın varsa konuş hem daha fazla pişman olmazsın en fazla ne kaybedersinki konuşsan
Telefon numarası bile yok
Bir de birsey diyim mi kendimi çok çirkin hissediyorum sanki onunla ilk karşılaştığım zamandaki gibi güzel bulmayacak beni
Özgüvenin kırıldığı için böyle hissetmem normal ya da içinde onu çok yücelttiğin için emin ol karşılaştığınızda hayatında biri yoksa ve senin kaderinde varsa bir şekilde olursunuz
Çok fazla özguven eksikliğim var
Biraz kendine güvenmelisin kendini önemse
Diğer kızlardan ne farkım var ki kendimi önemseyeyim
Diğer kızların aklından kalbinden geçenleri görebiliyor musun ama kendi içini görebiliyorsun herkes kendine özeldir kendi değerini bilmen lazım o zaman özgüvenin yerine gelir şu an sen kendini sevmediğin müddetçe ne desem boş
kurtlac diye biri vaf onu gordum
Bir hanımefendi ile beraberdik
Kadın iç öamaşırı giymiştim ruyamda
Babamı gördüm
Burdan anlatmasam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Rüyaların o tatlı, geçmişe götüren hissini çok iyi biliriz 🌙 Gerçek hayatta tamamlanamayan hikayelerin zihinde böylesine güzel bir sahneye dönüşmesi ne naif değil mi? Bilinçaltın sana küçük bir hediye vermiş, tadını çıkar ✨ Rüyalar ve insan psikolojisi üzerine daha derin konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada sohbet edelim 🎙️☕