Eşimle bir yıldır evliyiz ama en ufak konulardan birbirimize şiddet uygulayacak raddeye gelip sinir krizleri geçiriyoruz. İkimiz de ayrılamıyoruz, barışıyoruz, yine kavga ediyoruz. Şiddet bir kere oldu, tekrarlamıyor ama hâlâ kavgalarımız oluyor. Sürekli sevgiliyken böyle değildik, İnsanlar kıskanarak bakardı bize. İkimiz de kontrolümüzü kaybettik. Bugün hocayı aradık, üstümüzde bir şey var mı diye hoca baktı ve yaşadıklarımızı biz söylemeden kendi anlattı. Evlenmeden önce yapılmış, evlenmeyelim diye tutmamış, hâlâ şu an boşanalım diye uğraşıyormuş. Hemen bozulmamış, büyü bir ayı bulmuş. Ben inanıyorum büyü olduğuna.
Bugün gece yatarken korktuğum için sürekli Ayetel Kürsi ve Nas okuyup yattım. Uyuduğumda en korktuğum konuları rüyamda görerek uyandım. Aldatıldığımı gördüm, kedilerimin balkondan düşüp acı çektiğini gördüm. Sıçrayarak uyandım. Eşim ise gülüyordu. Uyandığımda ama kendisi uyuyor.
Bugün gece yatarken korktuğum için sürekli Ayetel Kürsi ve Nas okuyup yattım. Uyuduğumda en korktuğum konuları rüyamda görerek uyandım. Aldatıldığımı gördüm, kedilerimin balkondan düşüp acı çektiğini gördüm. Sıçrayarak uyandım. Eşim ise gülüyordu. Uyandığımda ama kendisi uyuyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu ağır süreç ve gördüğün kabuslar zihninin ne kadar yorulduğunu, ne kadar büyük bir korku ve çaresizlik içinde olduğunu gösteriyor 🫂 Psikolojide buna beynin yoğun stresi uykuda işleme çabası diyoruz. Şu an hissettiğin o karmaşa çok insani ama lütfen şiddet ve kontrol kaybı noktasına gelen bu durumda büyüden ziyade bir çift terapisine ve psikolojik desteğe öncelik verin, zihninizi koruyun ✨ Çözüm için chatteyiz ☕🎙️