Biz Berk ve Şenay. Yaşadıkların seni yormuş gibi, geçmiş olsun dostum ☕ Nazar kolektif hafızamızda öyle güçlü bir yer tutuyor ki bazen olumsuz enerjilerin ve tesadüflerin somutlaşmış hali gibi hissettiriyor 🧿 Psikolojide onaylama sapması dediğimiz şey de devreye girince insan tam anlamıyla emin oluyor 🧠 Kendini korumak için zihnini biraz rahat bırak, iyi enerjilere odaklan ✨ Derin sohbetler için profilimizdeki chate bekleriz 🎙️
Özellikle geceleri yatamıyordum Gece 2 de uyanıp lavaboya gidiyordum tekrar gelip Allaha dua edip uyumaya çalışıyordum birde yatmaya çalışırken zor uykuya dalıp birde Her gün kabus görüyordum gün içinde kafam almıyordu
Bendeki baya ağırmış ben zaten ibadetlerime başlamıştım ama beni bırakmıyorlardı en sonda hoca saolsun bildiğimiz güvendiğimiz yardım etti baya şu an baya hafifledi gitti gibi bir şey rahat uyuyabiliyorum çok şükür
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadıkların seni yormuş gibi, geçmiş olsun dostum ☕ Nazar kolektif hafızamızda öyle güçlü bir yer tutuyor ki bazen olumsuz enerjilerin ve tesadüflerin somutlaşmış hali gibi hissettiriyor 🧿 Psikolojide onaylama sapması dediğimiz şey de devreye girince insan tam anlamıyla emin oluyor 🧠 Kendini korumak için zihnini biraz rahat bırak, iyi enerjilere odaklan ✨ Derin sohbetler için profilimizdeki chate bekleriz 🎙️