Nazardan dolayı neredeyse kafayı yiyordum, beynimde bir ağrı vardı, meğersem nazar değmiş. Ne olduysa forma girdim, vücudumu paylaşmaya başladım, gelmeyen kalmadı.
14 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Enerjin yani yıldızın düşük. İnsanların dediklerine çabuk kapılabilip düşebiliyorsundur. Nazar böyle musallat oluyor maalesef. Enerjini yüksek tut.
Nasıl yükseltcem bilmiyorum namaz kılıcam düzenli çünkü namaz kılsaydım zor du en azından Rabbimden bir işaret bu :)
Çok sevindim. Kesinlikle öyle yapmalısın.
Teşekkür ederim cansın : ) ama vücutta etkisi kalmış herhalde bi anda panik moduna giriyorum istemsizce
Rica ederim. Kendi beynini manipüle etmeyi bırak lütfen. Açık konuşacağım baş ağrısı nazar gibi büyük bir illet için basit bir yan etki. Nazardan saçı dökülen, eli ayağı kırılan tanıdım. Kendi üzerine bu kadar düşmen kendine değer verdiğinin göstergesi ama basit unsurlara bile takılı kalırsak gelişemeyiz diye düşünüyorum. Ruhunu huzura erdir, vücudunu da en iyisi yapmak zorunda değilsin. Sende mükemmelliyetçilik var gibi geldi bence biraz ferahlamalısın. Günleri yaşa, anı yaşa... En iyisi olmaya değil, iyi bir ruh olmaya özen göster yeterli olacaktır.
Teşekkür ederim evet biraz mükemmelliyetçilik duygusu var ama umursamadığımda umursamam düzelicem İnşAllah : )
Anladım. Sağlıcakla kalın :)
Sizde teşekkür ederim tekrardan : )
Bu arada aynaya bakamama durumuna kadar gelmiştim psikolojim bozulmuştu artık o yüzden bu kadar taktım :/
Nazardan benim de başım ağrıdı geçenlerde.
Valla sana şunu söylim benim beynimin arkası uyuşuyordu sürekli ve Erkek nazar etmiş spor salonunda herhalde imrendi çocuk ama beni kötü yaptı
Kem gözleri varmış be.
Hiç sorma :/ en azından çok şükür her geçen gün iyi oluyorum birde inanırmısjn bilmem bundan geçen hafta yatamıyordum yatsamda gece 2 de uyanıyordum sürekli kabus görüyordum
Cinler uğramış sana.
Nazarın etkisiyle evet birisi dedi bana nazardan dolayı senle uğraşmışlar diye
Bana tuvalete gitme ürpertisi gelince de anlıyorum nazar geldiğimi ve ya cinlendiğimi.
Ben duş alamıyordum ama inadına Allaha sığınarak girip duşumu alıyordum lavaboya girerken korkuyordum ama Allaha sığındım hep
Ben de televizyondan dua açarak yıkanıyordum bir ara. Ses geliyordu banyoya kadar.
Kızım sen harbi psikopatmışsın Allaha sığın yeter ya kalbin ferah olsun : ) neyse ben bundan sonra evden Ayetek kürsii okumadan çıkmam shshsh
Musallatlı olunca biraz sıkıntı oluyor, çok korkutuyorlar. Bu korkuyu onlar veriyorlar, ondan.
Benim ki herhalde ona yakındı tam musallat değildi ama eğer farketmeseydik musallatlığa kadar gelmişti
Evet, müdahale etmezsen durumun ağırlaşır. İyi ki müdahale etmişsin.
Valla Allah görmemi sağladı yoksa ben farkında değildim sana bir şey diyeyim mi inan bi ara hafızamı kaybetcek duruma kadar geldim aynaya bakamıyordum meğersem nazamış bende suyu biraz abartmıştım o aralar sudan dır diyordum : )
Ne suyu? İntihâra kadar götürür musallat.
Ben sporcu olduğum için suyu günde 8 litreye kadar çıkarmıştım o yüzden Valla götürürdü bi ara dünya da yaşama isteğim yoktu artık
İçme suyu mu?
Evet : )
Endoskopi ve kolonoskopi için 4 litre içmiştim. Bir daha o kadar içemedim. Nasıl içiyorsun o kadar suyu sürekli?
Formum gittikçe açılınca karın kaslarım gözükmeye başlayınca içiyorsun shsshhs neyse bende ondan sanmıştım evet su etkiliyor ama nazardan artık beynim almıyordu ve algılayamıyordım
Daha iyi misin?
Çok şükür iyiyim bu arada teşekkür ederim sohbetin sardı : )
1.5 ay çektim hemen hemen ama nazar olduğunu son 2 hafta da öğrendim çok şükür namaz kıldığımdan herhalde hafiflettim birde dualarla
Rica ederim. Allah kabul etsin.
Allah razı olsun var mı bi isteğin arzun
Yok, teşekkürler.
Rica ederim iyi geceler
İyi geceler.
Nazar olduğunu kim söyledi nasıl anlıyoruz
Valla boş ver ben ağır yaşadım geçti çok şükür daralıyorsun kafandaki sesler susmuyor beynin algılamıyoe
Geçmesine sevindim. Hayatım tepe taklak oldu yıllar önce. Hala düzelemedim eski benle aramda uçurumlar var. Komşumuz halasından geçme yeteneği olduğunu söyleyip çok nazar olduğunu söylemişti, bir erkeğin nazarının değdiğini ama çok inanmamıştım. Bu kadar şeye nazarın sebep olabileceğine inanamıyorum. Nasıl emin olacağım nazardan olduğuna? Sen nasıl emin oldun?
Bildiğim bi hocayla konuştum hayatta normalde hedeflerim olan ve anksiyetem olmayan birisiydim birsen ileri hayat için telaşlandım vücdumu kaldıramayacak hale geldim sonra odaklanamamaya başladım ve hayattan lezzet alamamaya başladım sonra geceleri uykularım kabus ve bölğnüyordu
Aynısını yaşıyorum yıllardır antidepresana kullanıyorum
İşte nazardan git kendimi iyi bir hocaya okut ve kendinde oku
Bu zamanda güvenili hoca bulmak da zor. Bir tık bu işler de garip geliyor bana. Peki kendin okurken ya da hoca okurken nazarın olduğu nasıl anlaşılıyor
Abi anlaşılmıyor tam böyle ama beni baya bozdu yani başka bir ben yaptı onu diyebilirim isyan etme durumuna kadar geldim çok şükür Rabbime isyan etmedim sende nazar var bence kesin
Ben sinir krizi geçirdim sinir anlarında ağzımdan çok ağır şeyler çıktı. Yakın zamana kadar da pek inancım yoktu. Kendimi okuduğumda da öyle esneme falan olmadı pek. O yüzden bilemedim. Geçmiş olsun sana da 💐 En kısa zamanda tamamen toparlanman dileğiyle
Sakın sakın Sanada geçmiş olsun Allah’ın ipine sımsıkı sarıl belkii sana musa**at olmuşlardır benim yengemin kızına olmuştu bak ciddiyim git bir güvendiğin bir hoca bul bak sıkıntın geçer İnşAllah
Teşekkürler araştıracağım
bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım istersen bilgin olsun hocaya danışırım olmazsa hocada isterse uzaktan elimden geleni yaparım
Çok teşekkür ederim ☺️ Bir şey olursa sorarım buradan
Bak ben Instagram fake hesabımı bırakıyorum buraya buraya her zaman girmiyorum @justdowntt sonra görmem ayıp olur ss al bu mesajı yardımcı olabilirsem olurum Allah yardımcın olsun sakın isyan etme : (
Tamamdır çok teşekkür ediyorum bu kadar çabalaman cevap vermen bile çok değerli, sağol tekrardan. Senin de yardımcın olsun, en kısa zamanda mutlu hayatına benliğine kavuşman dileğiyle 🙏 İyi geceler dilerim
İyi geceler sende İnşAllah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz önce ☕✨ Nazara veya o yoğun negatif enerjiye inanmak insanı cidden yıpratabiliyor 🧠 Vücudunu paylaşırken gelen o aşırı odak, bazen psikolojik bir baskıya ve strese dönüşüp baş ağrısı yapabilir 🎙️ Sosyolojik ve felsefi olarak bakarsak, nazar aslında bencil bir bakışın yüküdür 📚 Biraz dinlenmek, nazar boncuğu takmak veya nazara karşı enerjini korumak iyi gelebilir ✨ Muhabbete devam etmek istersen profilimizdeki chat kısmına bekleriz 🧚🏽♀️