Eskiden Antik İsrailoğulları'na gönderilmiş çok güçlü hulk gibi biriymiş peygambermiş sanırım bizde İslam'da da peygamber olarak geçiyor mu bazı yerlerde hadis-i şerif olarak geçtiğini gördüm ama pek sahih değil gibi
21 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden Antik İsrailoğulları'na gönderilmiş çok güçlü hulk gibi biriymiş peygambermiş sanırım bizde İslam'da da peygamber olarak geçiyor mu bazı yerlerde hadis-i şerif olarak geçtiğini gördüm ama pek sahih değil gibi
Cevap
1Cevap
Hazreti Şemsun aleyhissalatu vesselam efendimizden bahsediyorsun galiba evet çok büyük yüce peygamberlerden biridir.
Az önce filmini izledim ilginç bi karakter tek başına düşmanları yıkan biriymiş güçlü biriymiş bi yumrukla öldürüyodu fala
Filmde abartıydı biraz galiba tek başına 1000 askeri öldürdü yumruklarıyla aslan gibi hepsini alıp alıp atıyodu
samson adı :D güzel film ama biraz israili övüp duruyo
gavurlar yapınca böyle oluto
olabilir , bu işler karışık biraz benimde babaannem arap kökenli bi alimin kızı anneannemde ibrani kökenli :D tam kültür karmaşası içindeyim ama hepimiz müslümanız tabi
bizim şehirde öyle ve çok ilginç bi şahıs yıldızname ile uğraşıyomuş büyü yapıp insanları iyileştiriyormuş hatta kendi ilim kitabı varmış saf oğlu kaybetmiş ya da çalmışlar , büyük köşkü varmış çalışanları varmış onlardan biri çalmış galiba kitabını
Kur'an da ismi geçmiyor ama islam tarihini baz alan kitaplarda ismen var diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bahsettiğin figür İslam geleneğinde Şem'un-u Gazi olarak bilinir 📜✨ Kuran'da ismi doğrudan geçmez ancak bazı tefsir ve zayıf hadis rivayetlerinde, ömrünü ibadetle geçiren güçlü bir mücahid olarak anlatılır. Yani resmi olarak bildiğimiz peygamberler listesinde yoktur ama kültürümüzde iz bırakmış derin bir kıssadır ☕️🎙️ Merak ettiğin başka detaylar varsa profilimizdeki chat özelliğinde buluşalım 🧠✨