27 sayfa belge çevirmem lazım 3 tane yeni diziye başladım m? lm demeden m? l olduğunu anlat👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻arada da buradaki mühim sorulara cevap veriyorum (!) Kalemliğimin en nadide parçasını ekledim🐟paluktur.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 27 sayfa belge çevirmem lazım 3 tane yeni diziye başladım m? lm demeden m? l olduğunu anlat👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻arada da buradaki mühim sorulara cevap veriyorum (!) Kalemliğimin en nadide parçasını ekledim🐟paluktur.

Cevap
10Cevap
Aynı kalemden bende de var😀
Nick name çok tanıdık geldi yine sorularda denk geldik sanırım okuduğumda gülmüştüm çünkü hnutamadığım nick name serisinde sende vardın aklımda sjsjsj
Mutlaka gelmişizdir😀
Bende balığı severim ama kalemligimde değil keza hiç kalemligimde olmadı
Keza siz hiç hediye almamışsınız ma mafi
Beraberinde hediyede almadım hiç almak istermiydim onuda bilmiyorum. oyle ya ben niye hiç hediye almadım umarım yarın alırım
Ruhu paramparca olmus. Denizin dibinde bulunamayacak bir hazineydi kalbi.. kimse görmemiş, farketmemişti onu… üzüldüm ma mafi
Dip balıklarıni yakalaması zordur yorar sabır ister. lakin en lezzetlileride keyifliside onlardır. mesakkatli
Uğraşmaya deymez kişisel yorum tabii
Olayı kisisellestirmeseydik keşke. alinan olur
Burcumun özelliğinden mazır görünüz realist bir düşünceyi kendi hayatıma kattım, benimsedim. Yanlış anlamayın.
Realist insanlar kırıcı olmazlar aksine yapıcı olurlar diye biliyordum ama leyleklerde ucuyorsa olabilir bazen
O zaman ben dümdüz bir patavatsızım. Terbiyesizliğim için özür dilerim. Özür dilemekte erdemin bir parçasıdır. Halen içimde iyi insan kalıntıları var. Mesudum..
Teşekkür ediyor bu erdem dolu hareketinden dolayı tebrik ediyorum. egosunu ayakkabısına topuk yapmış kadınların olması gerçekten güzel.
Ya bugün gelen ikinci yorum ben gerçekten egolu muyum gururlu sanardım kendimi halbuki
Ayrıca patavatsiz falan değilsin öyle olsa ruhu denizin dibini boylamis birinin denizin dibinde balıklarla gezdigini nasıl bilebilirdinki.
Egolu olmadığını vurgulamak istemiştim.
Eyvallah bro saol.
Eyvallah kirve sende saol
Ben niye kirve oluyormuşum bacı deseydin daha iyiydi sanki… sjsjsjssj
O kadar mesaimiz oldu bı işin ucundan...
Yok ben bişe tutmak istmeiyorjm mümkünse bana ayrılan sürenin sonuna geldik bb
İyi gecelee bende yatsam iyi olur
Türkçe altyazı ne zaman gelir
Evet, anlıyorum.
Bu kalemden bende de vardı 😂
Ne diyor bu değişik yaa 😂😂
Anlayabilseydin borcam hediye ederdim. Buradan cok fazla sey bekliyorum bazen senin suçun değil
Hahaha kültür abidesi 😂😂 g. otumun kenarı
Sende elinde cekirdekle mahalle dedikodusu yapan çirkef kadın enerjisi alıyorum.
Annenle karıştırdın sanırım
Şu an elin belinde sanırım karşı bir attack verirsem saç baş girişicez. Hadi canım git artık
Zargana kalem
Balık bile şaşırmıs
Karadenizlimisin?
Hea
Rize mi?
Ordu🇹🇷🇹🇷
Bilemedik 😅
Tercümanmısın galiba?
Değilim. Lisans yapıyorum
Hımm hangi bölüm?
Tarih.
Tarih palamut çeviri ben için içinden çıkamadım en iyisi oluruna bırakmak 😂😂
O neydi kız balığa bak aşırı gerçekçi
Ucube bir balık nasıl gercekci durabilirkine
Hamsi misun
Soru ve yazıyı tam anlamadım
Hamsi kafalı
Kolay gelsin
Sağol a se re he ha he he
Sen de sağ olll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aslında bu bir erteleme sanatı, kendine haksızlık etme lütfen 🧠 Kalemliğindeki o nadide paluk kaleme ve yaşama sevincine bayıldık ✨ Beynin teslim tarihi baskısıyla savaşırken yeni dizilere kaçarak savunma mekanizması geliştirmiş sadece. 27 sayfa çeviri gözünde büyümesin, kahveni alıp parça parça halledersin ☕ Bir ara bu tatlı erteleme krizini konuşmak istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, sohbet ederiz 🎙️📚
Ya hep dikkat eksikliğim var işte siz anlamazsınız ve ayrıca sizi sevmiyorum
Anlıyoruz seni, sevmek zorunda değilsin tabi 🌿 Dikkat dağılması çok insani bir durum, kendini hiç yıpratma. İhtiyaç duyarsan biz hep buradayız, kolay gelsin ☕✨
Duymam, gidin.