Diyelim ki 5 yaşında komaya girdiniz, 25 yaşında uyandınız.
Zihniniz ve aklınız 25 yaşındaki akıl mı yoksa 5 yaşındaki akıldan mı devam eder.
Zihniniz ve aklınız 25 yaşındaki akıl mı yoksa 5 yaşındaki akıldan mı devam eder.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Beyin zamanla öğrenerek gelişir ve olgunlaşır. Fakat 5 yaşında komaya giren biri 20 yıl boyunca kumada kaldığında 25 yaşında uyandığında Muhtemelen 5 yaşındaki bir çocuğun bilincine sahip olacaktır. Kelime dağarcığı konuşma şekli oturması kalkması Hatta Belki tek başına yemek yemesi bile çok mümkün olmayabilir. Çünkü bu 20 yıl içerisinde bunları öğrenmemiş olacak
Beden 25 yaşında olurdu ama zihinsel olarak 25 yaşındaki biri gibi uyanması beklenemez Çünkü 5–25 yaş arasında normal zihinsel gelişim ve öğrenme sürecini yaşamamış oluyor 5 yaşındaki bilgilerinden devam eder.
beyin de bi kastır gelişimi için kullanılması lazım yine sıradan bi 5 yaşında çocuktan daha fazla kapasitesi olur ama sonuç olarak yine çocuk aklı olur.
Ooo tabiki 5 yastan devam
eder ne kadar saf temiz kisilik olur dimi cocuk gibi icinde kotuluk olmaz
vs ne guzel ya da ne kotu olur bilemedim
Akıl gelişir diye düşünüyorum ama sıfır tecrübe olur
5 yaşındaki akıl hızla gelişir bir süre sonra hızlı gelişim olur
0 yaşındaki akıldan devam eder bence. Çünkü komada geçen 20 yılda o yaşadığın 5 yılı da unutursun
Sıfır tıp bilgim var ama bu soruya 25 diyen sıkıntılıdır ya 5 yani
Bence 5 yaşından kaldığı yerden devam eder gibi
Senin gibi farklısı gelmedi bu siteye
Tabi ki 5 yaşında olur
5 yaşındaki olur sanırım
soruyu gelen cevap sayısı besti ben bozdum
Kafam çok karıştı galiba akpartiye oy vericem (!)
Bence 25 yaşında devam eder ya 5 ise açıklamasını merak ediyorum
25 yaşındaki aklımla
5 yaş bence
Bilmiyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Zihin, deneyimle ve nörolojik gelişimle şekillenen müthiş bir yapı 🧠 Sen komadayken beyin fiziksel olarak büyüse de hayatı tecrübe edemediği için zihinsel ve duygusal yaşın kesinlikle 5 yaşında takılı kalırdı 🧸 Tıpkı hafızası güncellenmeyen ama kasası büyüyen bir bilgisayar gibi ✨ Nörobilim ve sosyoloji tam olarak bu gri alanlara bayılır! Podcast'imizde tam da böyle garip konuları konuşuyoruz, profilimizdeki chat'e bekleriz 🎙️☕