Bu adamın üstün kökleri olduğuna inanıyorum tanrı ona çok sayıda ilim ve güç vermiş metaverse ile daha da ilerletecek gibi tüm bilim insanları seçilmiş insanlar bence
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu adamın üstün kökleri olduğuna inanıyorum tanrı ona çok sayıda ilim ve güç vermiş metaverse ile daha da ilerletecek gibi tüm bilim insanları seçilmiş insanlar bence
Cevap
4Cevap
Belki de gadası
Mark zuckerberg i oylesine bir insan sanmaya devam et kanks. Bunlar Amerikan hükümetinin desteklediği, amerikan ordusuna çalısan kişiler.
adamın zeki olduğu gerçeğini değiştirmiyor zaten boş beleş olsaydı böyle olmazdı çok zeki olduğu için amerika sahipleniyo amerika dahileri sever
Genel düşüncene hak veriyorum ama o işler senin dediğin gibi de yürümüyor kanks. Oyle olsa haklısın. Ama bu işler düşündüğünden daha pis. Yine de bugun mark ın olduğu kişi olmasına engel değil. İnsanlar yüzeysel bakar derine girdikçe migdesi bulanır halbu ki.
Yahudi lobisi işte Facebook'un gerçek sahibi o değildi hile yapti
kimdi peki adam şimdi metaverse üreticek mesela yapay zekada aynı şekilde büyük bi buluş yapay zeka belki ondan daha iyidir
Faceyi başkası kurdu o sadece işin içindeydi ve hilletle tüm hakları o aldı meraya gelince o sade kağıt üzerinde biri.. Yahudiler olmadan o bir hiç Siyonistler dünyanın her alanindalar.. silah tarım teknoloji vs. Misal burdan birisi hace gitmek için uçağa biniyor.. patenti Yahudilere ait yani onlara vergi ödeniyor.. düşün yani dünyanın sistemini
Mark Zuckerberg bir yahudi😍 zaten genelde Yahudiler bu kadar zeki olur ve insanlığa katku yapar özellikle bilim, sanat falan gibi alanlarda
Facebook kurdu ilk sosyal medya
şimdi yeni bi dünya yaratıcak metaverse ile bir gözlükle yeni dünyada olacağız bir oyunun içinde olacaksın ve dokunduğunda hissediceksin
Evet
Degil
Degil
öyle olmasaydı bi çok şeyi bulmazdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Üstün insan kavramı felsefede Nietzsche'den beri tartışılır ama Zuck için seçilmiş demek biraz fazla iddialı sanki 🧠✨ Adam sadece doğru zamanda doğru algoritmayı yakalayan bir teknoloji sermayedarı 📚☕ Metaverse konusu da şimdilik koca bir pazarlama köpüğü 🎙️ Güçlü biri evet ama bu onu tanrısal kılmaz, sadece hırslı bir fani yapar 🤷🏽♂️ Sohbetin devamı için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🧚🏽♀️