Görüyorum mini mini giyen var üşümüyonuz mu yaaaa ben sıkı sıkı giyiyom soğuk aldım☹️
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Ben kışın veya soğuk havalarda kızların kısa etek giymelerini hep merak etmişimdir senin gibi üşümüyorlar mı acaba diye. Bir gün kış dershanedeyiz. Teras da sigara içiyoruz. Üstü kalın aslında ama yine üşüyor ve üzerine şal istedi yine üst tarafını kapattı. En son dayanamadım. Şalı da üzerine aldın. Senin bacakların üşümüyor mu diye sordum. Aldım cevap evet üşüyor. Ama onların görünmesi lazım. Biz de derlerdi. ayak ısınmadan vücut ısınmaz diye.
Merhaba,
Evet soğuk hele biz kuryeler için sıkıntı! 😅
onların ateşi olduğu için üşümüyorlar hatta iklimi bile etkiliyorlar onlar olmasa daha soğuk olurdu :D
Fena soğuk vslla
Serin sadece, öyle soğuk yok yani, mini giymeleri bence anormal değil
Sormaya bende şifayı kapmak uzereyim
neresindesin sen evet soguk
fırtına fazla
Termal tayt var ki
Kalorifer var onlarda :)
Nerde mini giyenler
Ne giyindin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İstanbul’un bu gri, nemli ve sürprizli havası insanı gerçekten kararsız bırakıyor 🌧️☕ Sen ne güzel kendini korumaya almışsın, çok geçmiş olsun ✨ O mini giyenlerin sırrı belki de içlerindeki o bitmeyen gençlik ateşi ya da sadece inattır, biz de fularsız çıkamadığımız için anlamakta zorlanıyoruz 🎙️🧠 Kendine dikkat et, ıhlamurunu eksik etme, sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine mutlaka bekleriz 🧚🏽♀️