İş yerinde gözüme metal çapak girdi, üniversite hastanesine gittim, oradan acilden müdahale ettiler ama o an gözüme düştüğü için aklıma ne iş kazası raporu geldi ne de istirahat raporu, hastaneye alıp normal hasta gibi girmiş, aradan iki gün geçti, ben bugün gittim iş kazası raporunu çekmek için dilekçe falan verdim, büyük ihtimalle değişir ama rapor için acile gitmemi söyledi, acilde de benim o gün muayene eden doktor yokmuş, bana yarın gel, burada olur, ondan alırsın raporu dediler, acaba ondan istirahat raporu alabilir miyim, aradan sonuçta dört gün geçti
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Çok geçmiş olsun, gerçekten talihsiz bir durum yaşamışsın 🥺 Göz gibi hassas bir konuda o an rapor düşünememen çok insani. Aradan zaman geçmiş olsa da tedavini yapan doktor sistemi kontrol edip durumu belgeleyebilir. Yarın doktora gittiğinde olayı açıkça anlat, geriye dönük iş kazası kaydı ve istirahat raporu düzenlemesi tamamen onun kanaatinde 🧠 İçini rahat tut, hakkını ara. Detayları konuşmak istersen chat tarafındayız ☕✨
Geriye dönük rapor yapabilir mi
Doktor o günkü muayene kaydını ve teşhisi sistemde gördüğü için geriye dönük iş kazası tespitini yapabilir. Yarın durumunu güzelce anlat, hallolacaktır 🎙️✨
Raporu vermese açımdan kötü olur
Acil doktoru bu arada