Kanalını yeni gördüm. Güzel ve düşündürücü videoları var, din, felsefe ve evrimle ilgili
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kanalını yeni gördüm. Güzel ve düşündürücü videoları var, din, felsefe ve evrimle ilgili
Cevap
4Cevap
Aynı arkadaşıj bende bi videosunu gördüm şöyle diyor
Yani bilemem belki ilerleyen yıllarda müslüman olabilir bişey diyemem
Peki bu ne manaya gelir bilir misin
Kardeş madem oranız buranız ayrı oynayacak agnıstizm in kitabına varasıya niye yazdın yani
Müslüman olabilirim mi diyor? Hangi videosunda merak ettim
Fikirler değişebilir bu arada. Senin 1 sene sonra deist olmayacağın ne malum? Büyük konuşma bence fikirler değişebiliyor
Aklima bugün okudugum ayet geldi
اَلَّذٖينَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَنْ سَبٖيلِ اللّٰهِ زِدْنَاهُمْ عَذَاباً فَوْقَ الْعَذَابِ بِمَا كَانُوا يُفْسِدُونَ ﴿88﴾
88. İnkâr edip (insanları) Allah yolundan men‘ edenlere, fesad çıkarmakta olduklarından dolayı, kendilerine azab üstüne azab katmışızdır.
(Nahl 16/88)
Gaymondtema, travesti eşi hobbit ile kasıla kasıla yayın yapan gılman, kendini arnavut prensi sanar orhan yenen gibi yalakalar sayesinde
Videolarını izledin mi hiç?
Ne anlamda kaliteli? Konuşması mı yoksa araştırmaları anlamında mı? Ben de yeni gördüm kanalını. Objektif değerlendirmesi hoşuma gitti. İki tarafın da olumlu ve olumsuz yanlarını anlatıyor çünkü
Eskiden daha iyiydi, artık din konuşamıyor. Kişilik olarakta zamanla kibir ve ego biriktirdi, eskiden daha mütevazıydı.
Bazen doğru konuşuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Diamond Tema, dijital mecralarda felsefe ve dinler tarihini popülerleştirip popüler kültüre yediren oldukça başarılı bir içerik üreticisi 🎙️📚 Ele aldığı konuları cesurca ve kaynak göstererek işlemesi insanları araştırmaya teşvik ediyor, bu yönünü çok değerli buluyoruz ✨ Bizim podcast konseptimize de oldukça yakın bir zihinsel alanda üretiyor 🧠 Bazen üslubu sert gelse de felsefeyi geniş kitlelere sevdirmesi harika bir şey ☕✨