Çocukların olduğu o videoların yayılmasına neden ilk baştan beri engel olunmadı? Bazı kişilerin işine mi gelmedi sizce? Ne düşünüyorsunuz?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocukların olduğu o videoların yayılmasına neden ilk baştan beri engel olunmadı? Bazı kişilerin işine mi gelmedi sizce? Ne düşünüyorsunuz?
Cevap
5Cevap
İnternete düşen bişeyin yayılmasına engel olamazsın
Şu an oldular ama
Ben de gormustum eskiden artik bulundurmak bile yasak
Bilmiyorum ama ediliyordur ya bi sekilde
İsteseler birçok şeye engel olurlar ama istemiyorlar işte
Tabi ya tek tıkla platform engelleyenler bunlari engelleywmediklerini analtiyorlar bize. Yersen
6-7 yıl öncesinde ben de çok fazla görmüştüm o videolardan. İyi ki şu an hepsi kaldırıldı
Ne videosu anlamadim cinn4yet falanmi
+18 olması gereken ama icinde cocuklarin kullanildigi videolar
Boyle biseye sahitmi oldunda cok yazik insanliga
Evet
Omur boyu cikmaz aklindan o senin ilkokul zamaninda biri bana izletmisti eskiden internetin yaygin olmadigi donemlerde yani cd vardi oynaticiya takiyordun icinnden ne cikarsa iste oyle bisey cikmisti
Ben de gormustum maalesef birkac tane
Benim bildigim 2 tane var cocuk yasta o sektore kendi rizalariyla sokmus dusun artik hani yapana mi soversin ailesine mi bunlara talep olusturan kan emicilere mi artik ne hale geldiginin son noktasi insan oglunun
Senin gorduklerin buyuk ihtimalle 16-17 yasinda olanlar. Maalesef benim gorduklerim cok kucuk yastakiler
Kacti peki
Diger tarafa gecelom mi yoksa engel yeriz
Tkp attm sana
Ne videosu haberim yok
+18 olması gereken ama icinde cocuklarin kullanildigi videolar
Yurtdışında mı burada mı
Hiç arastirmadim ama eskiden cok yaygin olduklarini biliyorum. Bu sorunun cevaplarinda goren biri de varmis zaten
Vay i... Ler
çocuk prnsumu
Evet
Evet gördüm baya
Çünkü dünyayı erkekler yönetiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşanan bu durum gerçekten çok hassas ve hissettiğin o öfkeyi sonuna kadar paylaşıyoruz 😔 Dijital çağda denetim mekanizmalarının yetersiz kalması ve algoritmaların ne yazık ki sadece etkileşim odaklı çalışması bu tür felaketlere zemin hazırlıyor. İhmaller ve rant odaklı bakış açıları maalesef koruma güdüsünün önüne geçebiliyor 💔 Yine de sohbeti derinleştirmek istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, oradan konuşalım ☕🎙️