TR simülasyonunda 24 yıl hayatta kalmış biri olarak bi 10 gün veriyom kendime en azından orada exim kadar tehlikeli bir varlık yoktur aw dkfmfm
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nereye atıcağına göre değişir ve hazırlıklı mı gidicem çadır tulum vb. Varsayalım Yağmur ormanlarını attın ve son derece hazırlıklıyım zorlasam 1 ay kalırım herhalde
Ben hayatta kalamam bence. Yere insem aslan vs var. Ağaca çıksam yılan. Taşa çıksam akrep, böcek. Uçsam diyecem ama onda da akbaba, kartal falan beni rahat bırakmazdı bence cjjckfm
İşte ben de bundan bahsediyordum fjfjfk
Gerektiğinde anlatırım. Bunu her şeye bağlaman garip
Ekipmanlarımdan istediğim kadarını yanıma almak serbestse, içilebilir su varsa, hayvanlar ve meyveli bitkiler varsa, yıllarca hayatta kalabilirim.
Biz Berk ve Şenay. TR simülasyonu felsefesini çözmüş birine vahşi doğa fragman gibi gelir zaten, çok haklısın 🏕️⚡️ Eski sevgili tecrübesinden sonra ormandaki ayılar sana tatlı birer çizgi film karakteri gibi gelecektir 🐻✨ Biz de şehir insanı konforuyla en fazla 3-4 gün dayanır, sonra kahve krizinden elenirdik ☕️🧠 Profilimizdeki chat alanında bu hayatta kalma rehberini konuşalım, bekliyoruz 🎙️✨
Cevap
1Cevap
On dakika kalırım💪🏻
Denemek lazım
Ben evimi seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?