Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. baya açık tenli, direkt beyaz ten diyebiliriz
139 Yorumla
Soran6 saTesekkür ederim 💐
Soran6 saAhahah neden nolmus:)
Soran6 saUgras isin ne 😜 oh
Soran6 saAy ask olsun ya :D Iyi ugrasma.. Suyunu şc giderken
Soran6 saIc*
Soran5 saBen hic sizi kovar mıyım siz kendiniz kovdurdunuz. p afiyet olsun..
Soran5 saHahahah tamam sustum:)
Soran5 sa😒
Soran5 saSert, kaba🥺
Soran5 saKırınca mı 😒
Soran5 sahjhf gizlenmiş. peki
Soran5 saYok gizlemiştin niyeyse, yine gizle. d
Soran5 saPekala gizli bey:)
Soran5 saNoldu anlamadım:) Şu an acık olması önemli değil ki, sen birdenbire tercih ettin gizlenmeyi.
Soran5 saAnladım bana nasip olmus;)
Soran5 saHayır senin onca soru aradında gizlenmeyi denemen bana nasip olmus🙃
Soran5 saArasında*
Soran5 saBi an anlam veremedim ihtimsller dogdu diyelim:d
Soran5 saHayır
Soran5 saPeki😒
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Işığı arkana aldığın için buğday gibi duruyor ama beyaz tenlisin yani.
12 Yorumla
Soran7 saEn güzel yorumdu. :D Tesekkür ederim
Diğer konusunda 646 cevap paylaştı. Ten rengi beyaz da hatunun güzelliği de Şahane yalnız kimlerin cennetini
15 Yorumla
Soran8 saest, tesekkürler
Soran8 saTesekkür ederim 💐
Gizli Üye(36-45)8 saSen bana bunun instasını söyle ben sana ten rengini söyliyim güzel bir anlaşma bence aşık oldum çünkü
174 Yorumla
Soran8 saKullanmıyorum:)
Cevap sahibi8 saBu sen misin 😮
Soran8 saBenim :o
Cevap sahibi8 saHadi aşağı inde közde mısır yemeye gidelim
Soran8 saBu saatte cikmam ki:):)
Cevap sahibi8 saBen alıp size geleyim o zaman hem babanlada bir şey konuşacaktım zaten
Cevap sahibi8 saHey hadi ama tamam yarın burada kahve içelim
https://share.google/rXhBxZv27uzTPmWYV
Soran8 saYa ahahah actım ben de🤦🏼♀️
Cevap sahibi8 saYarın kahve mi bu akşam közde mısır mı birisi olmalı
Soran8 saİkisi de diil :))
Cevap sahibi8 saTamam sen bir şey söyle onu yapalım. Ben bu güzelliği buldum artık nikahta ayağıma bastırana kadar bırakmam
Soran8 saAhahah burdan evlenecegime ömür boyu bekar kalırım😜Cok seytansiniz.
Cevap sahibi8 saBuradaki insanlarda sosyal hayatta birer insan yani dışarıda da tanışabilirdik ama sen benim o esnada bulunduğum bir caddede bu soruyu sormayacağın için tanışma şansımız olmayacak fırsat elime geçmişken ağzıma nikah pastasını verene kadar zorlamalıyım şansımı
Soran8 saKötü seyler görüyorum maalesef:) Gizliler özeller. Burdan sevgili edinen kadının vay haline yani
Cevap sahibi8 saBende burada yıllardır hep kötü şeyler gördüm. İlk defa iyi bir şey gördüm bunu kaybetmemek için elimden geleni yapmama bi şans ver 😇
Soran7 saYa ölesine soru sormaya geldim, üzgünüm. Hayırlı forumlar kadıköylü jhjf
Cevap sahibi7 saBen İstanbul'da yaşamıyorum Antalyada yaşıyorum. Öylesine soru sordun sitede darbe girişimi olacak birazdan ortalık karıştı hem hayırlı forumlar nedir yaa ciddiyetini takınıp reddetmek için memur emeklisi amca moduna girmene gerek yoktu 😀
Soran7 sa🙈
Cevap sahibi7 sa1 maymunu bile oynayamıyorsun :) yarın çok şiddetli yağmur yağacakmış hem dışarıda sana şemsiye bakarız oradanda Beyran içmeye gideriz hadi bitanecik şans ver sen he de ben yola çıkıcam birazdan 😇
Soran7 saAy Ankara burası yahu:)
Cevap sahibi7 saAaaa daha yakın 7 saatcik 🫶 beni Anıtkabir’e götürürsün oradanda tunalı hilmide yürürüz o caddede çok gizel aşk yaşanıyor diyorlar her şiirde var zaten
Soran7 saBak bak tunalıyı da öğrenmiş
Cevap sahibi7 saYılmaz Erdoğan’ın tüm şiirlerinde var demek ki güzel bir aşk caddesi olsa gerek. Birde Beypazarı’nı merak ediyorum bir maden suyun markasından daha fazlası olduğunu duymuştum bir belgeselde orayada gider bir Türk kahvesi içeriz bende senin falına bakarım
Soran7 saAy beypazarını severim, havuc suyu icilir cilt parlar oh :DTatlı bi yer. Ancak uzak
Cevap sahibi7 saTarihi dokusu asla bozulmadan modernizasyona uğrayarak bugünlere gelmiş bir yer imiş. Okulda gidilen Beypazarı gezisinde seni havuçsuyu tankına düşürdüler heralde cildindeki güneş ışığı ordan geliyordur. 7 saat yol gelmişim beypazarınada gideriz heralde. Hem seyahat esnasında arabada açacağım müzikler ile kalbime adımı işlemem kolaylaşır 😀😇
Soran7 saBak bak :D Sen nereye geliyormuşsun… Kacırdım ben orayı😜
Cevap sahibi7 saAnkara’ya işte dedik ya sabahtan Anıtkabir’e gidicez sonra tunalı hilmide yüricez diye akşamüstünde Beypazarı’na gidip havuçsularına daha lezzetli olmaları için seni göstericez
Soran7 saya ahahah ilahi:) antalyanda kal sen, annem tanımadığın beylerle bulusma dedi!
Cevap sahibi7 saO zaman önce tanışalım sonra annenle babanı ziyarete gideyim bi çayınızı içeyim annen seni kendisi gönderir zaten benimle dışarı
Soran7 sa:)))))
Cevap sahibi7 saTanışmaya tamam mı? Bak bu konuşmaların ss lerini alıyorum balayında havuz başında sana göstericem 😀
Soran7 saHiç tatlılık yapma, özele gelmem :D Kaldı ki kullanmıyorum, cıkıp gidicem
Cevap sahibi7 saGideceğin yere ben geleyim. Tarihte hep su kenarında medeniyet kurulmuştur çünkü su hayattır. Hissediyorum sende benim için bir hayatsın medeniyetini senin etrafında kurmalıyım annen beni tanıdıktan sonra 😇
Soran7 saOyş laflara bak :D
Cevap sahibi7 saBunlar fragman dizinin kendisini sezon sezon seyretmek istersen bi şans ver 2. Sezon itibariyle başrol ol 😀
Soran7 saHadi baska hatunlara 🙄
Cevap sahibi7 saBaşka hatun derken… sen beni yanlış anladın galiba ben zamparalık peşimde değilim her gördüğüme metiyeler dizen maniler yazan ayran gönüllü biride değilim.
Soran7 saSeni bilemem:) Geneli öyle.
Cevap sahibi7 saBeni bilmen için uğraşıyorum bende zaten. Geneli öyle biliyorum ama o genelin dışında biri olduğumu ıspatlamam için bi şans istiyorum girişi ben yaptım gelişmeye müsaade et ki sonuca bağlayabilelim
Soran7 saYani ne istiyorsun ki benden:)
Cevap sahibi7 saTanışmak … ve daha sonra bu güzellikle aynı yüzüğü takmak Beypazarı’na gidip havuç sutu içerek kafa bulmak 😀
Soran7 saya daha neler :))
Cevap sahibi7 saTamam gereksiz hızlı girdim konuya. Tanışalım mı lütfen buranın özelinde ya da senin kendini güvende hissedeceğin başka bir yerde
Soran6 saTanismamam icin çok sebep var ☹️
Cevap sahibi6 saO sebeplerin tamamını temizlemem için ve seninle tanıştığım için memnun oldum demen bir şansa ihtiyacım var
Soran6 saBi kara kasima mi bunlar:)) E cok var burada.
Cevap sahibi6 saBir şeye değil bir çok şeyin birleşiminin en uygun yerin sen olmasına … burada o yok. Artık sen varsın ama 😊
Soran6 saAntalya sıcak iklim, diller tatlı :D
Cevap sahibi6 saDilimi tatlandıran varlığın oldu :)) çay gibi sıcak Antalya hayatıma şeker gibi atlamanı istiyorum hepsi bu 😊
Soran6 saCay demisken cok sogudu Ankara . Antalya nasıl:)
Cevap sahibi6 saHala klima açık yoksa uyunmuyor :)) gündüzleri 40 dereceye kadar çıkıyor sahiller okulların açılması ile biraz sakinlesede hala kalabalık. Keşke burasıda kışın Ankara gibi olsa benim hiç kışın kardan okulum tatil olmadı. 😀😀
Soran6 saŞu an öyle serin ki cok sasirdim klima filan:D Kısı zor özenme bosver😜
Cevap sahibi6 saBen kışa bayılırım hem daha güzel giyinebiliyorum hem ter yok nem yok daha rahat çalışılıyor geziliyor. Birde ben kar a bayılırım buraya hiç yağmıyor oysa karda botlarımla gacır gucur yürümeyi çok isterim 😀
Soran6 saAhahah degiselim illerimizi:) sen gacır gucur yürümeyi seviyosun ama ben bu topuklu cizmelerle epey zorlaniyorum:))
Cevap sahibi6 saSen yoksan Ankara’da napiyim o karda bir güneş olması lazım herşeye umut olacak :) o zaman sen gel topuklu çizmeni gene giy ama rahat rahat yürü gene de her zorlandığında yanında bir hayat ortağı olsun 😀
Soran6 saAhahah nereyi nereye bagladi bak:) Uykum geliyor benim.. Tesekkür ederim muhabbet icin.
Cevap sahibi6 saBitti mi. Bi daha konuşmayacak mıyız
Soran6 saGirmem:)
Cevap sahibi6 saLütfen bana bi tanışma şansı ver nerede olursa olsun seni pişman etmicem söz
Soran6 saBenim icime sinmez böyle bi yerde vakit gecirirken falan :)
Cevap sahibi6 saBen burada yanlış bir şey yapmıyorum hiç bir zaman yapmadım. Ama sen şu an haklı olarak burada herkese yürüyen bir erkek olduğumu düşünüyorsun ben olsam aynısını düşünürdüm. Ama ön yargını kırmak için bir kıvılcım çıkar ve onu ateşe dönüştürmeme izin ver tüm ön yargıların yerle bir olacak en ufak içime sinmeyen şey olursa bunu söylersin ve gidersin
Soran6 saPekala:) Simdi mesaj atayım fakat dediğim gibi kullanmadan gideceğim. Yani cok bi anlamı olmaz gibi yazmamın
Cevap sahibi6 saBurası dışında bir yerden tanışamaz mıyız bak ss leri almaya devam ediyorum evlilik yıldönümünde kare kare kağıda bastırıp bu reddetmelerini odamızın duvarına asıcam 😀
Soran6 saOdamızın büyük olması gerekirdi sanırım 😅 iletisim kanalı verir miydim burada pek zannetmiyorum.
Hem neden gizli yanıtladın sen sorumu..
Cevap sahibi6 saSende gizli olduğun için :) bir prensip meselesi gizli ye gizli açık profile açıktan cevap veririm 😊 normalde direk iletişim için farklımi bir yer istemezdim düzenli buraya girseydin. Ama girmiyormuşsun sağlıklımbir diyalog ve tanışma olmayacak o yüzden sordum
Soran6 saPrensip hmm:)
Cevap sahibi6 saBütün şüphelerinde o kadar haklısın ki zaten şüphe etmeseydin bir sıkıntı olurdu ama şüphelerinden kurtulman için bana zaman vermen kendimi ifadeye kulak vermen lazım :) ben resmini gördüğüm an pırpır oldum ve bunu kaybetmek istemiyorum
Soran6 saPeki. En ufak bi? yaratırsan direkt tüyerim ama:)
Cevap sahibi6 saEn en en ufak bir şüphede topuklu çizmelerini giy ve gitmdışarıda 30 santim kar olsa bile
Soran6 saAhahah 😅
Cevap sahibi6 saAsla pişman olmicaksın bu cümlem kayıtlara geçsin lütfen 😀 Emin ol ss leri yıldönümünde odamızın duvarlarına sığdırmak için büyük bir odaya ihtiyaç kalmadan samimiyeti ıspatlicam sana 🫠
Soran6 saSorudan mı devam edecegiz..
Cevap sahibi6 saHayır tabiki :))
Cevap sahibi5 saYoksun
Kadın sen isen neden başka biri gibi "bu kadın" diyorsun? Kadın sen değilsen neden yüzünü açıkça gösteriyorsun? Çenesini ve alt kısmı paylaşsan zaten ten rengi anlaşılıyor.
09 Yorumla
Soran7 saBirinci tekil sahsi kullanmayısımı bu kadar dert edeceginizi düsünmedim:)
Soran7 saOkudum, acık gayet🙃
Soran6 sababam böyle kafa acmayi nerden örendi:)
Soran6 saben böyle konushmak istiorum kusura bakma babalik :))
Soran6 saGidiyorum:)
Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Vücut ısısına göre buğdaya dönmüş beyaz ten de olabilir
10 Yorumla
6 saBuğday denebilir veya hafif beyaz
Klasik sarisin teni galiba10 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 saBeyaz gibi duruyor ışık çok etkisi var gün ışığında belli olur
10 Yorumla - Diğer konusunda 581 cevap paylaştı.
3 saBana beyaz gibi geldi ama sanırım sizde buğday ten kompleksi var ki bu çok saçma bence çünkü buğday ten rengi de iyi diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 saBu kız tam bir Ankara ümitköy yaşamkentte yaşayan bi profil :)
tenin beyaz ve güzel burada saglıklı cevap beklemende iyi biri oldugunu gösterir:)
022 Yorumla
Soran6 saHaha o yakıstırmaları bana unide de cok yaparlardı ancak diil:)
Tesekkür ederim.
Cevap sahibi6 saAnkara soğuk guzumm böyle niye geziyorsun sen :) üşümezmisin
Soran6 saŞu an donuyorum, sal aldım:)
Cevap sahibi6 saama sana dedimm. hala dışardamısın yoksaaa. nerdesin onu bari de armada?
Soran6 saEvdeyim, bu saatlerde yuvada oluyorum:))
Cevap sahibi6 sahımm :) yuvadan uçma kaparlar.
ama bu güzel kız yalnızsa kahrolurum :)
Soran6 saHaha biraz kahrolacak gibisiniz:)
Cevap sahibi6 sa:) gerçekten kahrolmak istiyorum. bi yandanda mutluluk verici ama ulaşılmazsın :)
Soran6 sa:))
Cevap sahibi6 saseviyormusun ankarayı :) tam bir izmirli hali var sende
Soran6 saÇok severim:) sen ank mı?
Cevap sahibi6 sabende Ankara evet. izmiri cidden bende cok seviyorum.
Soran6 saAnlarayı kastettim. Hic görmedim izmiri 🥺
Cevap sahibi6 sahaa pardon. ankaralı ankaradan vazgeçmez ya. dışardakilerde bol eleştirir onlar ne bilim keyfi
Ankara cidden muhteşem bi yer alışana bende doğma büyüme Ankara
Soran6 saOh mis:)
Cevap sahibi6 saenerjin bugün güzel yüklü :)
Soran6 saHepppp böyle:)
Cevap sahibi6 sacidden :) neyle besleniyorsun sen
Soran6 saMm favorim meyve ve tatlilar haha:)
Cevap sahibi6 sa:) o yüzdenmi böyle ballandın :)
Soran6 sa🙈
Cevap sahibi6 saBankacımısın sen :)?
Diğer konusunda 416 cevap paylaştı. Kendini beyaz hissediyosan beyazsın, renkler çok önemli değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 dkBeyaz gibi de değil de isikmi öyle gösteriyor anliyamadim
00 Yorumla
7 sao kadından bize brak soruyu o sorsun sen neden o kadını soruyorsun ve fotoğraf ını paylaşıyorsun madem senin değil ayıpp olmuyormıu
07 Yorumla
Soran7 saHaklı bir tepki ancak benim
- 7 sa
o vakit benim yapacagım yorum önemli değil sahibinin yapacagı yorum önemli çünkü sen senin olan sahibine aitsin
- 7 sa
sahibin olmadığım için böyle birşeyi yapmam doğru olmazz
Soran7 saTen rengimi söleyecektin ya:)
- 7 sa
benim olmayan birisinin öylemi bana yakışmaz yakışan yazsın tamm
Soran7 saPekala
- 7 sa
naif davranış için taktır ediyorum
Gizli Üye(18-24)7 saBeyaz ya çok güzelsin
11 Yorumla
Soran7 saSen daha cok. 🫂
Bugday diyecektim gunceli gordum
20 Yorumla
8 sabembeyaz sut gıbısın
10 Yorumla
5 saÇok güzel ten rengi :)
12 Yorumla
Soran5 saTesekkür ederim 💐
- 5 sa
Ama sadece ten rengi değil ki kendisi de güzel 🫠
- Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 saBen de buğday diyorumm
10 Yorumla Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beyaz işte
12 Yorumla
Soran8 saBuğday:(
5 saMakyaj olmasaydı tahmin edebilirdim.
02 Yorumla
Soran5 saTen makyajım sıfırdı ama sen bilirsin;)
- 5 sa
Resim çok parlak çıkmış tene sirayet etmiş ya kamerada güzel efekt açık ya da makyaj var dikd
5 saBeyaz işte abla
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 saAçık buğday olabilir veya beyaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 saGüzel kızsın bembeyaz
21 Yorumla
Soran8 sateşekkür ederim 🫂
5 saFilli boyadaki kum beji bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 saNe kadar hoş ve güzelsin 😊
14 Yorumla
Soran8 saTesekkür ederim 🥰
Cevap sahibi8 saRica ederim. Tenin de çok hoş.
Soran8 saTenim de tesekkür ediyor🥰
Cevap sahibi7 sa🥰🥰🥰
- Diğer konusunda 16,2b cevap paylaştı.
7 saBuğday.
20 Yorumla - Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
5 sabeyaz
10 Yorumla - Diğer konusunda 550 cevap paylaştı.
5 saBuğday
10 Yorumla - Diğer konusunda 608 cevap paylaştı.
6 saBeyaz
10 Yorumla Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sarışın bu
10 Yorumla- Diğer konusunda 602 cevap paylaştı.
6 saBuğday
10 Yorumla
7 saSüt beyaz 😘
10 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. Buğday
10 YorumlaDiğer konusunda 583 cevap paylaştı. Muhteşem
10 Yorumla
8 saBuğday 🌾
10 Yorumla- Diğer konusunda 401 cevap paylaştı.
8 sanet bugday
10 Yorumla Diğer konusunda 438 cevap paylaştı. Buğday
10 YorumlaBuğday ten
10 YorumlaDiğer konusunda 858 cevap paylaştı. Sarışın
10 YorumlaDiğer konusunda 563 cevap paylaştı. Milleti niye paylaşıyorsun
02 Yorumla
Soran8 saKendimim
Bal gibi rengi
12 Yorumla
Soran7 saHaha:)
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 saBeyaz tenli sarışın
10 Yorumla
5 saFondöten rengi
07 Yorumla
Soran5 saFondötenin f’si dahi yok. Mutlu oluyorum bu yorumlara:)
- 5 sa
Gerçekten mi peki o zaman çok güzel bir deri sahipsiniz maşallah hanım efendi
Soran5 saDeri😅 çok teşekkürler
- 5 sa
Evet cild deniliyor ama gerçekte deri dir amcam Dr cildiyeci deri der bazen kumaş dediği bile oluyor hastalara hasta benim yüzüm boyle diyor hasta oda diyor kumaşımız bu
Soran5 saKumas ifadesi tatlıymıs
- 5 sa
Evet ama gerçekte deri ve zührevi hastalıklar uzmanı yeni Türkçe ile cildiye oldu
- 5 sa
Ama gerçekten doğal ten rengin ise çok güzel sahip çık derim birde çok güzel yüz güzelliğiniz var
Bilemedim bir çok şey çağrıştırdı
02 Yorumla
Soran6 saO ne demek
- Diğer konusunda 676 cevap paylaştı.
6 saBeyazımsı
10 Yorumla Ester değilmi lan buuu
04 Yorumla
Soran7 saEster nedir
Soran6 saTanımıyorum ama iyi bişi gibi:) tesekkürler
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 saaçık buğday
07 Yorumla
Soran8 saBugday bugdaydır acık ne:)
- 8 sa
doğada çok güneş görmüş buğday gibi düşün :D
Soran8 saEdebi testosteron. d
- 8 sa
Sonunda bir kadın değerimi anladı. benimle evlenir misin asjhaha
Soran8 saBenim değerim bilindiğinde evlenirim, bildigimde degil🤪
- 8 sa
aaaa prenses, kaprisi yanında :d
Soran8 saOh bi de kızım olsa kaprisin karesi..
6 saSarı alt tonlu bir ten beyaz ten ama sarı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 saBuğday
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 saBeyaz tabi😘
10 Yorumla
2 saAçık buğday
00 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
3 saBugday sanki
00 Yorumla Sari
00 Yorumla
4 saAçık kumral
00 Yorumla- Diğer konusunda 652 cevap paylaştı.
6 saBlue
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 saBeyaz tenli işte ya
138 Yorumla
Soran8 saok ya
Cevap sahibi8 saBu kadın kim sen misin
Soran8 sabenim
Cevap sahibi8 saSen hangi ten renginde olmak istiorsun ki
Soran8 saBeyaz istiorum
Cevap sahibi8 saHoş ten rengin var detaylarını merak ediorum
Soran8 saDetaylara kapalıyız ben etmiorum
Cevap sahibi7 saÇok netsin ben bu oyunu bozarım amaa 🙃
Soran7 saHaha:)
Cevap sahibi7 saGizliden çıksam denesek mi bir 🤪
Soran7 saDenemesek:D fırlamalara kapalı bi profil
Cevap sahibi7 saHerkese aynı değilim ama genelleme oldu sanki biraz 😁
Cevap sahibi7 saSana başka olurum benn
Soran7 saHaha bilmem.) Ben efendi erkek severim
Cevap sahibi7 saÇok efendiyim kibar düşünceli 🙈 birbirimizi bulmuşken birbirimizsiz kalmasak mı daha fazla 😅
Soran7 sabeyaz işte ya
Cevap sahibi7 saBu kadar değilsin çok daha fazlası var sendee
Soran7 sa🤪
Cevap sahibi7 saÇıksam mıı gizliden bulsan mı beni ne diorsun 😁
Soran7 saOlmaz siteden cıkacagım diorum
Cevap sahibi7 saTamam başka yere geçeriz güvenini kırmam hiç 😊
Cevap sahibi7 saBurası biter ben kalırım yanında 🤪
Soran7 saAy adam bi sus:D
Cevap sahibi7 saSusamam be kadın görmüşüm seni nevrim dönmüş Gelip sustursan 😁
Soran7 saSana noooooldu bi anda ya ahaha
Cevap sahibi7 saVuruldum 🤪 bulsan mı beni
Soran7 saBulmasam😜
Cevap sahibi7 saÇok naz ediorsun usanırım bak 😁
Soran7 saBu bisi degil daha:) Maalesef huyum kurusun
Cevap sahibi7 saÇıkıym mı öyleyse gizlidenn büyük buluşma yapmayalım mı 🤪
Cevap sahibi7 saHoş kadınsın
Soran7 saTesekkür ederim ama ne bekliyosam olmaz:)
Soran7 saBekliyosan*
Cevap sahibi7 saBelki tahmin ettiğinden farklı şeyler bekliorumdur 🙃
Soran7 saBilmiorum risk almayacagım
Cevap sahibi7 saHayatın kendisi zaten risk değil mi Belki görüşmeye başlayınca mutlu olıycaksın pişman etmiceğim 🙈
Soran7 saBaşka hatunlara.:) Iyi aksamlar
Cevap sahibi7 saSeni kolay kolay unutabiliceğimi sanmıorum ama 😐
Gizli Üye(25-29)7 sacok tatlı durmussun uzun bırı mısın ? :)
03 Yorumla
Cevap sahibi6 save normalde asıır beyaz tenlı mısın? :)
Soran6 sayok ya, 165:)
Cevap sahibi6 sapekı senle uzunca konusalımmı :)
Gizli Üye(25-29)8 saAnkara da isen gel
03 Yorumla
Soran8 saHayrola nereye geliyorum? Kıro.
Cevap sahibi8 sa2. Ev boş
Soran8 saOdandan cık da anan banan yüzünü görsün:)
Gizli Üye(30-35)8 saYa o kadar isik varki z3nci olsa parlar
040 Yorumla
Soran8 saBisi yok abartma:)
Cevap sahibi8 saPeki abartmiyorum burun estetik saclar boya atmosfer her turlu acik tenli kiza uyum saglamaya calisiyo orjinal rengi ne peki kim bilecek bunu sana kendimi 2 farkli sekilde atarim dersinki haklisin fotoya takilmayin ger ten rengini seven insan var illa falan renk gibisinden olmasina gerek yok esit emin ol bu konuda herkes
Soran8 saBurnum orijinal, estetik zannedecek kadar güzel buldugun için teşekkür ederim. Geri kalanı saçmalık üzgünüm, iyi akşamlar
Cevap sahibi8 saApla sanada iyi aksamlar bu gibi gunde onlarca ameliyata katiliyorum gule gule kullan ne diyim
Soran8 saAmeliyathanede yeteri kadar deneyim sahibi oldugunuzda estetik ile güzel arasındaki farkı da tespit edebilmeye baslarsiniz.)
Cevap sahibi8 saHaklisin apla iyi geceler tecrubeyle laf dalasi bir degil maalesef ben burada deplasmandayim sen hakli olursun her turlu klinikte anca kanitlarim bunu 🤗
Soran8 saYani niye ben orijinal olduğumu kanıtlamak zorundayım şaka gibi :d Estetik olsa estetik derim, kaldı ki ne alaka? Öyle sacma sapan bi yerden girdin ki yani konuya. Burnun estetik. Tamam kanka, estetik aynen. Bi çık git.
Cevap sahibi8 saBu kadin baska biriymis gibi neden teshir ediyon peki apla ihtiyacin mi var da ozellikle burnunu on plana cikariyon 😅
Soran8 saTakıntılısın takıntılı. Rahatsız olmaya basladim senden. Eski sevgiline mi benziyorum ilk andan beridir saldırıyorsun :d
Cevap sahibi8 saYok be valla saldirmiyom ama rahatsiz ettigim icin ozur dilerim guzelsin tek kelimeyle diyecek lafim guzelligine kesinlikle benim eski sevgilimle alakan yok bu arada 😅
Soran8 saEst. :d Güzel bulman bulmaman degildi mesele. Yok ışığın şöyle yok saçın şöyle yok burnun böyle.
Cevap sahibi8 saYa kusura bakma seni kirdiysam ki kirdim anlasilan telfi etmek icin sunu soyliyim gercekten her detay simetrik guzel aksini iddaa eden g3ydir kimene ayrica nerene ne yaptirdiysan harbi soyluyom cekici olmak guzel bir duygu iyi hissettirir enerciiiii
Soran8 saAhahah tamam anlastık tatlıya bagladık enerci..
Cevap sahibi8 saSütlü mü şekerli mi tatlı 😅
Soran8 saSütlü sütlü
Cevap sahibi8 saYaaa demeee bunu iste sütlü nuriye severmisin peki
Soran7 saDenemedim. 🥺 güzel mi?
Cevap sahibi7 saGuzel degil efsaneeeee kesinlikle ama faruk gulluoglundan dene baska yerlerde o kadar kaliteli degil maalesef
Soran7 saBi bulayım deneyeyim:)
Cevap sahibi7 saPisman olmazsin emin ol hatta onun yeme sekli var adamlar bu tatliya ait kultur gelistirmis anlatirim istersen 😅
Soran7 saNasıl yani, catalı batırıp yemicez mi:)
Cevap sahibi7 saHayir kesinlikle kovarlar mekandan 😅
Soran7 sahayda. p
Cevap sahibi7 saVala agzindan lokmayi geri alip hesap yok diyip cikarirlar hahaha 😅
Soran7 saAy kıyamazlar bana ben aglarım..:)
Cevap sahibi7 saCiddenmi bu kadar duygusalmisin bende o zaman o uzanan elleri kirarim bak senin icin karismayin hanfendiye istedigi gibi yer diyerek
Soran7 saOy oy oy :DO kadar laf söylüyordun simdi disarda beni koruyorsun. Evet cok duygusalımdır
Cevap sahibi7 saBirakin bu kizi benim yuzumden gerildi istedigini yapar diyerek korurum tabi 😅
Cevap sahibi7 saIsterse o tabagi kafaniza gecirir ses cikarmayin hsssttt
Soran7 saAhahahah 😁
Cevap sahibi7 saGuzel olurdu ama 😅
Soran7 saBurnun istitik saçın biyi ışık pirlik
Cevap sahibi7 saYav taman ozur dilerim ben dunyanin en berbat adamiyim bu kizi uzdum gereksiz yere derim cumle aleme
Soran7 saAhah yok onu dedirtmem:)
Cevap sahibi7 saDemem zaten kendimi niye kucumsuyim ama senin guzelligin konusunda hem fikiriz 🤗
Soran7 saTesekkür ederim 🥰
Cevap sahibi7 saEnercimiz uyusuyormu sence kisa sohbet olsada
Soran7 satabisi
Cevap sahibi7 saYa bisey diyimmi sana harbi bende pozitif hissediyom acikcasi neden bilmiyorum ama hosuma gitti yani sohbetin
Cevap sahibi7 saEn son begenen benim bu arada aenin tenin findik ezmesi kesinlikle
6 saBeyaz
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Fotoğraftaki ten rengi açık buğday ile beyaz ten arasında, pembe-nötr alt tonlu çok tatlı bir tona benziyor 🎙️✨ Işık ve sarı saçlar rengi bir tık daha sıcak göstermiş ama oldukça duru bir ten ☕ Renk paleti üzerine derin bir sosyolojik sohbet etmek istersen DM yerine profilimizdeki chat alanına bekleriz 🧠📚