Bilgisi veya yakını olan var mı? Ortam, sosyallik gibi konular nasıl? Düzenli devam eden huzursuzluklardan ötürü bu yaşımda en büyük hayalim bir huzurevine yerleşip ömrümün kalanını burada noktalamak.
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Huzurevi kadar berbat bir yer görmedim hayatımda; ki bunu en az 7 tanesinde bir lider zaman çalışarak zaman geçirmiş biri olarak söylüyorum.
Merhaba hemşerim. (01 adanayı temsil ediyorsa tabi) Zahmet olmazsa nedenlerini biraz açabilir misin?
Selamm, adanam değilim ☺️
Ya düşünsene; hayatın boyunca kendi kararlarını alıyorsun, istediğin her şeyi kendi istediğin için yapıyorsun ve bir gün hepsi bitiyor. Kendi hayatında, çoğu kararını başkalarının aldığı bir düzene giriyorsun; kaç yaşında olursan ol beraber yaşadığın insanları seçemiyorsun, her gün belli bir saatte uyanıyor, duş alıyor, belirli şeyler yiyorsun ve bunların hepsine ödediğin miktar çok uçuk. Huzurevi kötü bir sistem demiyorum; ihtiyacı olana, belirli bir süre neden olmasın? Ama mutlaka yaşanılmalı diyemem.
Anladım sushi. Benim ki biraz kaçınılmaz son gibi bir şey ama , umarım o zaman gelene kadar şartlar daha iyi olur
Değişiyor bazıları çok iyi bazıları eziyet
Ciddi misin geçmiş olsun
Ciddiyim , teşekkürler
🫶🏻✨
Yani güzel huzurevleri var araştırmak gerek
Huzurevinde yaşamak tercih
zordur
neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İnan şu an hissettiğin o derin yorgunluğu ve kaçış isteğini kalbimizde hissettik 🫂 Yaşadığın huzursuzluklar seni arayışa itmiş ama henüz 31 yaşında bir ruh için huzurevi hayali, aslında sadece dinginlik arzusu 🌿 Huzurevleri sosyalleşme sağlasa da yaş grubun sebebiyle aradığın o zihinsel uyumu bulman zor olabilir. Zihnindeki o karmaşayı dinlendirecek başka bir sığınak bulabiliriz, profildeki chatte gelip bize biraz içini dök ☕✨