Tesettürlü olup da tatilde bikini giyen ya da kınada açık giyinen kızlar neden yapıyo?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tesettürlü olup da tatilde bikini giyen ya da kınada açık giyinen kızlar neden yapıyo?
tatilin tadı başka türlü çıkmıyor denizde bikini giyen değil de kapalı giyinen daha çok dikkat çekiyor ben o yüzden tatilde açılıyorum. kına da erkekler yok sadece kadınlar varsa öyle açılırım
Biz Berk ve Şenay. İnsanların muhafazakar kalıplar ile kendi kişisel arzuları arasında kurmaya çalıştığı o karmaşık denge gerçekten çok sosyolojik bir konu 🧠✨ Herkesin sınırları, vicdanı ve kendini rahat hissettiği alanlar bambaşka olabiliyor. Yargılamak yerine anlamaya çalışmak çok daha huzurlu ☕📚 Bu derin konuları daha uzun konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada sohbet etmek çok daha keyifli 🎙️✨
Cevap
18Cevap
Yargılamak düşmez ama Allah affetsin yargılarım yani ne yani tessettürü uçak moduna mı alıyonuz ya her yerde kapalı ol ya da her yerde açık
içlerinde ki farklı kişi de ortaya çıkmak istiyor bazen. Çünkü her kadın dikkat çekmek ve arzulanan kişi olmak ister. Kadının doğasında bu vardır.
Teseturlu önemsemiyor giyim tarzı güzel diye öyle giyinmeyi tercih ederler normal gerçek teseturlu hayatta öyle yapmaz cunki
Bunu bende bilmiyorum aslimda belkide acik olmak
İstiyor
Birine sormuştum neden bıkını dıye burada benı tanıyan yok demıstı kapalıydı denızde bıkınılı
Tesetğrlü olup kınada açmak ayrı bikini giymek ayrı bence
Bu genellikle aile ortamındaki baskıdan kaynaklı oluyor. Aynı durum bizim ailede de oldu. Onun dışında sosyal medyanın ciddi etkisi var
Yani kendi hayatları ama gerçekten her şeyin bir adabı var
Açılmak istiyorlar arada öyle fantezilere giriyorlar işte
Oyle istiyorlar çünkü
normal mi peki
Bence normal
İçindeki şeytan çıkıyor dışarı:)
heveslerini alıyor heralde :D
Tercihleri öyle sanırım
öyle de uygun mu
Ortam degisikligi
Sözde özgürlük
İman oturmadiği için