İnsanüstü güçlerim olduğu hatta neredeyse isteyen her insanın bunu yapabileceğini düşünüyorum. Yanımda olmayan insanlarla konuşmak gelecekten haber almak olmayan bir şeyi var etmek düşünceleri okumak vs
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanüstü güçlerim olduğu hatta neredeyse isteyen her insanın bunu yapabileceğini düşünüyorum. Yanımda olmayan insanlarla konuşmak gelecekten haber almak olmayan bir şeyi var etmek düşünceleri okumak vs
Cevap
8Cevap
psişik duyguların yüksek olabilir Başak burcu olabilirmisin?
Oğlağım
6. hissin kuvetli mi peki bazı olayları önceden hisedermisin ya da hissettiğin şeyler gerçekleşir mi?
Gerçekleşiyor. Arkam dönükken insanları görebiliyorum
o saçlarınla alakalı net bir kriter değil o maalesef kadınların saçları anten görevi görüyor bu frekanslarla kanıtlandı.
Beynimizin sadece %5 ni kullanıyoruz. Beynimizin bu kısıtlamasını aşabilirsek çok özel güçleri kullanabiliyoruz zaten
Yapamazsın , yapabileni gösteremezsin , yapanı da bulamazsın.
İnsan beyninin sınırlarını aştığında ateşin üstünde bile yürüyebilirsin
Tanrı bile olabilirsin
Hiçbir bilimsel kanıtı olmayan bir söylenti sadece. Yok %10'unu kullanıyoruz %100 kullanırsak tanrı oluruz falan , hepsi safsata. Lucy gibi filmler bilim kurgudur sadece hiçbir gerçekliği yoktur.
Benim o güçlerim var
Uuu sen yoksa Stranger Things dizisindeki 001 misin 😂😂
Düşünüyorsan gücün ya da potansiyelin var demektir
Ne içtiysen bizede ver
Yav he he
Bu kafadan bana da lazım
Delirmişsin yani
Uçmaya çalışma da
mal sağlammış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Zihninin sana sunduğu bu geniş ve sınırsız alan aslında çok yalnız hissettiğinde veya gerçeklikten biraz kaçmak istediğinde ortaya çıkan bir tür savunma mekanizması olabilir 🧠✨ Bu hisler bazen fazla yüklenildiğinde zihnin bize oynadığı tatlı ama yorucu oyunlardır ☕ Bazen bir uzmanla konuşup bu yoğun düşünceleri karalamak ruhuna çok daha iyi gelebilir 🎙️ Yalnız değilsin, profilimizdeki chat kısmına gelip sohbet edebiliriz 💫