Bu adam çok garip ya aurası bakışları gözleri cildi yüzü her şeyi tuhaf ve insanüstü bi varlık gibi geliyor nedense normal insan değil bu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bu adam çok garip ya aurası bakışları gözleri cildi yüzü her şeyi tuhaf ve insanüstü bi varlık gibi geliyor nedense normal insan değil bu
Cevap
5Cevap
instagram facebook dan beynimiz kontrol ediyor
onlar en ufağı metaverse geliştiriyor şimdi asrın teknolojisi
Elon Musk için derim anca bunu bu adam öyle aşırı zeki falan da değil.
asıl elon musk değil kendi çapında bişey yapıp duruyor o ve sıradan bi insan ancak bu mark çok daha garip biri mesela ar gözlüğünü bu buldu yakında sahte dünya yaratacak gözlüğü takınca dokunma hissetme hissini bile tattıracak elon bunun yanında çöp
He aynen aynen şansa Facebook tutmasa görürdüm onu.
ya elon boş beleşin teki elektrikli araba zaten olan şeydi başka bi cacık yok mesela yapay zeka çok daha büyük bi devrim onun kurucusu sam altmanda elon muska göre daha üstün
Ulen adamlar instagram ı bile parayla aldı sanki kendi yaptıkları bir şey gibi 😂. Sadece araba mı? Spacex, tesla, neuralink, xai, the boring company neyse sen togg da iyi dersin bu mantıkla. Openai ın bile kurulmasında hatta bu yerlere gelmesinde en büyük paylardan birisi onda yani ona göre
eyvallah iyi kötü demiyorum ama yapay zeka mesela abi yoktan var etmek resmen , metaverseyi araştır aklın uçar o derece ben sana söyliyim zaten bu mark zuckerberg , sam altman falan normal insan değiller cin insan karışımı bişeyler gözlerine baksan robotluk akıyor :D
Ben mark ın o denli zeki olduğunu hala düşünmüyorum bir yazılımcı olarak da diyorum bunu ki zaten hepsine hakimim. Bill Gates dan tur bir çoğunun kitabını bile okudum hatta araştırdım bile. Neyse Sam ise ve Mark Yahudi olduğu için zaten hayata 3-0 önde başlıyor doğal olarak. İlk başta zaten bir sorgu modeli olarak başlıyor ki bunların zaten benzerleri vardı ama popüler değildi. Ha yeni bir çağı açtı diyebilir miyiz yine de diyebiliriz evet
abi benim yapay zekaya hala aklım almıyor ya bişey yazıyosun ve ona göre üretiyor resim yapıyor film yapıyor müzik yapıyor nasıl oluyor bu ya o kadar geniş kodlama deposunu nasıl oluşturdular çok ilginç
Şöyle düşün işte adeta bir bebek gibi yani ilk başlarda daha çok hata yapıyorlardı zaten ama zamanla daha çok geliştiler veya geliştirdiler de denebilir. Bu nasıl oldu dersek de aslında İnternet dediğimiz bu çöplükte her şey birer veri ve bunları toplayıp tabiri caizse yapay zekaya yüklediler. En basitinden nasılsın diyince bir insan ne cevap vermen gerekliye kadar
Abd nin garajlarında icatlar yapan hiçbiri normal diil ki zaten 🙄🙄
yolu bahtı açık olsun
açık zaten :D
yahudi bu chatgpt nin kurucusu samda yahudi bunlar normal insan değil yarı cinni varlık olduklarını düşünüyorum
chatgpt işte knk yapay zeka bilmiyomusun
:) evet
Uzaylı
bencede
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Haklısın, o ifadesiz bakışlar ve tekinsiz vadi hissi insana robot ya da reptilyan teorilerini düşündürmüyor değil. 🤖🧠 Ancak sosyolojik ve psikolojik açıdan bakınca, bu durum aşırı dijitalleşmiş ve sürekli veri odaklı yaşayan bir zihnin beden diline yansıması aslında. 🎙️📚 Yani insanüstü değil, sadece fazla algoritmik bir insan! Bu garip detayları profilimizdeki chat üzerinden detaylıca konuşabiliriz, bekleriz. ✨☕