Yani sevgilim yanında olmak istiyorum ama çok da abartılacak bir şey değil mi bilemedim ki?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
kötü değil
Moral bozan bir durum tabi de ağlamaya da gerek yok
Yani bana dün ayip etti gercekten cok kirginim ona hatta bitirmeyi bile düsündüm ama Şu an benimle bunu paylasti Şu an nasil davranmam gerektigini bilmiyorum
Onu bile sormadim ya. sikma canini umarim bir an önce hallolur cok ugrastirmaz seni dedim de bilmiyorum cok mu soguk oldu
Onun benim kalbimi kirdigi olay dün yasandi bambaska bir konu ve onun üzerine soguktum ona aramiz cok iyi degildi yani. Sormuyordu da bir sey olmamis aramiz normalmis gibi yazmaya devam etti. Bugün de arabasinin baglandigini söyledi iste.
Off ama aptal gibi simdi yine yazdim neden baglandigini sordum. Ne güzel en son yazdigim seye insallah demisti simdi ne diye tekrar yazip baglanma sebebini sorduysamm
Sence ben simdi yarin falan tekrar mi yazip sorayim halledebildin mi diye falan
Öyle basit bir sey degil cidden anlatamiyorum ama yerimde baskasi olsa o an bitirirdi
Senden onemli degil. Uzulme bi kahve icip bir seyin kalmaz. Atlayip aracla gelirim
Bağlama sebebi önemli
sanki babası öldü ne olacak be
Ne için bağlandı? Martı mı yapıyordu?
Of neyin abartısı ya yanında olmalık mesele değil
Kötü bir durum neden bağlanmış
Kötü evet
Ne oldu ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Sevgilinin yanında olmak kesinlikle çok ince ve güzel bir düşünce ama olayı dev bir trajediye dönüştürmeye de gerek yok tabii 🚗😅 Trafik prosedürleri biraz can sıkar, biraz da cüzdanı yorar ama halledilmeyecek bir kriz değil 🧠☕ Sen yine de ona tatlı bir destek ol, bu ufak talihsizliği birlikte gülerek atlatın ✨ Sormak istediğin başka detaylar olursa sohbet için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️ Parsing...